بیرون اومدن از بازی که هنوز آپدیت نشده
سلام
من میخوام وقتی بازی آپدت کردم نسخه های قبلی نرم افزارم از کار بیفته یعنی و پیغام بروزرسانی رو بده مثلا کلش که وقتی آپدیت میشه کسی نمیتونه وارد بشه
بازی فرض کنین آنلاینه(هم نسخه های قبلی هم نسخه جدید) 
اینطوری میخوام مشکلاتی که توی نسخه قبلی بازی اومده رو بردارم و کسی نتونه به باگ های قبلی دستیابی پیدا کنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
فک کنم طرز کارش اینطوری باشه که یه متغیر داشته باشین و بگین هروقت مثلا این متغیر مقدارش 1 بود اتوماتیک بازی بسته بشه.
و باید از طریق هاستتون یه عدد به اون متغیر اضافه کنید(توی بحث بازی آنلاین وارد نیستم ولی میدونم که میشه از طریق هاست وصل شد به بازی و یه دستکاری های اینطوری مثل اضافه کردن متغیر انجام داد)

این شکلی هم میشه فک کنم که بگید on start of layout بررسی کنه مقدار یه عدد رو توی هاستتون و اگه مثلا اون عدد 0 بود هیچکاری نکنه ولی اگر 1 بود از بازی خارج بشه

حالا باز دوستان دیگه که آنلاین کار کردن میان جواب میدن ولی در کل راهش همینه فک کنم
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
بنده دارم آموزش را بصورت رایگان تهیه میکنم. اگر میخواید 1 ، 2 روز صبر کنید
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
منتظریم

منتظر آموزش شما هستیم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
توی انجمن بگردین، قبلا یه سورس گذاشتم با آموزش که مربوط به چک کردن آپدیت میشد از طریق سرور، اونو میتونین تغییر بدین برای اینکار.
  پاسخ

سپاس شده توسط: royapm ، shaygaaan ، shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 178 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: