بازی کلماتی حدس بزن میوه
سلام محمد محمد علیان هستم 12 ساله از یزد 

دارم روی یه بازی به نام حدس بزن میوه کار میکنم که بخاطر مدرسه زیاد نتونستم روش وقت بزارم موضوع بازی همونطور که از اسم معلومه یه بازی کلماتی هست که یک میوه رو به شما نشون میده و شما باید بگید اون میوه چی هست(اولین بازی من هست)

اینم چند تا عکس از محیط بازی(لطفا پس از مشاهده نظر خودتون رو مطرح کنید)
[تصویر:  %D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1_%D8%A8%D8...DB%8C1.PNG]
[تصویر:  %D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1_%D8%A8%D8...DB%8C2.PNG]
[تصویر:  %D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1_%D8%A8%D8...DB%8C3.PNG]
[تصویر:  %D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1_%D8%A8%D8...DB%8C4.PNG]
تمام دکمه ها طراحی خودم هست بنابراین انتظار نداشته باشید که خیلی زیبا باشد.

منتظر نظراتتون هستم. 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Amirrrgames
نمیخوام نامیدت کنم اما اینو بدون که این بازی حداکثر 500 تا دانلود خواهد داشت
خب برادر من شما مگه کافه بازار نداری؟ خب برو یه نگاه بنداز بازی های کلماتی دیگه قدیمی شدن و اصلا طرفدار نداره بهتره بهتره که یخورده خلاقیت بخرج بدی و یک بازی با یک سبک جدید بسازی

[تصویر:  ydph74xbfd4w7h8zg.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/8/22، 06:41 عصر)mr.alian نوشته است: سلام محمد محمد علیان هستم 12 ساله از یزد 

دارم روی یه بازی به نام حدس بزن میوه کار میکنم که بخاطر مدرسه زیاد نتونستم روش وقت بزارم موضوع بازی همونطور که از اسم معلومه یه بازی کلماتی هست که یک میوه رو به شما نشون میده و شما باید بگید اون میوه چی هست(اولین بازی من هست)

منتظر نظراتتون هستم. 1
سلام
طراحیش نمیشه گفت عالیه ولی با توجه به اینکه خودتون درست کردید خیلی هم خوبه.
ساخت بازی چه کلماتی چه هر سبک دیگه ای چه ساده و چه سخت برای کسب تجربه ی بیشتر خیلی خوبه

ادامه بدید

ali.develpor1 نوشته است:نمیخوام نامیدت کنم اما اینو بدون که این بازی حداکثر 500 تا دانلود خواهد داشت
خب برادر من شما مگه کافه بازار نداری؟ خب برو یه نگاه بنداز بازی های کلماتی دیگه قدیمی شدن و اصلا طرفدار نداره بهتره بهتره که یخورده خلاقیت بخرج بدی و یک بازی با یک سبک جدید بسازی

خوب که نمیخواستی نا امیدش کنی  41
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/8/22، 06:41 عصر)mr.alian نوشته است: سلام محمد محمد علیان هستم 12 ساله از یزد 

[تصویر:  %D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1_%D8%A8%D8...DB%8C1.PNG]
[تصویر:  %D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1_%D8%A8%D8...DB%8C2.PNG]
[تصویر:  %D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1_%D8%A8%D8...DB%8C3.PNG]
[تصویر:  %D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1_%D8%A8%D8...DB%8C4.PNG]

منتظر نظراتتون هستم. 1
اگه میخواید این بازی تو بازار بزارید و دانلود بالا داشته باشه رو گرافیکش کار کنید یا از اسپرایت های آماده تو اینترنت استفاده کنید
من هم میخواستم یه بازی کلماتی بسازم که فقط مراحلش مونده بود ولی نساختمش اگه سوالی یا اسپرایت صدا چیزی خواستید بگید تا کمکتون کنم
آثار من
-----------
انتشار یافته: _
در حال ساخت
:
بدون نام    شکست خورده: ویزویزی
54 اگه کمکت کردم ممنون میشم روی سپاس کلیک کنی 54 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
دکمه ها و... خوبه .....
فقط یک مشکل داره !
در بعضی قسمت ها از فونت Arial استفاده شده که بسیار کیفیت را پایین میاورد ! میتونید این قسمت را هم عکس بسازید !
فروشگاه و ص درست بود و...که یک صفحه هستند ، براحتی میشود عکس هاش رو ساخت اما قبول دارم نمیشه برای همه ی مراحل عکس ساخت که مثلا : مرحله ی 4 !! این جاها رم میتونید حذف کنید و یا فقط یک عدد (مثلا 4 خالی ) بزنید.
اینها فقط پیشنهاد بود !
موفق باشید.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
پیشنهاد می کنم که از گرافیک های آماده استفاده کنی(وقت کمتری می گیرن و خیلی با کیفیت تر هستند از طراحی خودمون ولی در برخی موارد مثل بازی های استراتژی باید دیگه خودت همه چیو طراحی کنی)
منم زیاد وقت نمی کنم که روی گرافیک بازی کار کنم بنابراین در برخی موارد از گرافیک های آماده استفاده کردم توی بازیم.
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
از کجا گرافیک اماده دانلود کنم؟ 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز
بازیت سبک بدی نیست ولی برای بچه ها بهتره...

گرافیکت هم خوبه
فقط دفعه های که خواستی بازی بسازی، وقت خودت رو با ساخت بازی های ساده تلف نکن
(1395/8/22، 06:59 عصر)ali.develpor1 نوشته است: نمیخوام نامیدت کنم اما اینو بدون که این بازی حداکثر 500 تا دانلود خواهد داشت

سلام جناب،
    خوبه که نمیخواستید نا امیدش کنید 21
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,555 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,798 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,168 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,033 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,386 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: