مشکل خیلی عجیب در پنگ آنلاین......
توجه با کلیک برروی تصاویر می توانید آنها در سایز اصلی ببینید.
دوستان سلام. 4
در حال ساخت بازی هستم که توی قسمت آخرش مشکل دارم....
اسم بازی پنگه و بازی پنگ رو در چهار حالت ینی یک نفره و دونفره ی آفلاین و مولتی پلیر(ینی آنلاین) و بازی با نقطه اتصال قابل حمل اجرا میشه و دارای جدول برترین ها و چترومه و ..................
ولی مشکل چیه؟؟؟؟
پس از تمام کردن کار گرافیک و طراحی و ........... هنگام اجرای ایونت ها یک مشکل عجیب پیش میاد!!!!!!!!!
در هاست همه چی خوب اجرا میشه ولی توی پیر دستگیره ی پیر دارای چرخش نود در جه می باشد!!!!!!!!!!!!!
تو شکل کاملا معلومه!!!!!!!!
[تصویر:  yfyc.jpg]

من حتی از ایونت زیر هم استفاده کردم ولی جواب نداد...........
کد:
on start of layout-->sync peer_paddle (with position and angle . precision normal at a normal bandwidth)

اینم عکسه ایونتامه:

[تصویر:  Sna%D8%B4%D8%B3%DB%8Cp1.jpg]
[تصویر:  Snap%D8%B4%D8%B3%DB%8C%D8%B42.jpg]
[تصویر:  Sn%D8%B4%D8%B3%DB%8C%D8%B4ap3.jpg]
[تصویر:  Snap%D8%B4%D8%B3%DB%8C%D8%B44.jpg]
[تصویر:  Snap%D8%B4%D8%B3%DB%8C%D8%B45.jpg]

فقط یه مشکل دیگه هم دارم توی آخرین عکس یه گروهی رو می بینید با نام tabrik.
توی این گروه من گفتم که اگر که اینستنس وریبل پدال یک معادل یا بیشتر از پونزده بود و متغیر پیر آی دی مساوی بود با آی دی من برابر بود برو به تبریک و اگر برابر نبود برو به تاسف(بعدا بهینه سازی می کنم.)
و برای پیر هم همینو تکرار کردم وقتی بازی تموم میشه هاست این ایونتا براش عمل می کنن ولی برای پیر درست عمل نمی کنه :@ !!!!!!
توی ایونتای پیر تو گروه تبریک من شرط رو هم به اینی که پایینه تغییر هم دادم ولی بازم عمل نکرد و فقط بعد از خروج هاست و رفتنش به صفحه ی تبریک یا تاسف پدال ها نابود میشن و تکست ها هم متنشون به "" تغییر میکنه همین و اتفاقی نمیوفته.
کد:
peer id=multiplayer.peerid----|go to tabrik
points>15---------------------|

ممنون میشم جواب بدین.
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
یک بار یکی از دوستان در چتروم یه چنین مشکلی داشت ! (شبیه)
شاید با این کاری که میگم درست بشه:
ایونت ها >> عکس اول (وصل شدن به سرور)
اون قسمت Connect To ........Server
اون ایونت رو بیارید قسمت بالا ، یعنی قبل از سینک کردن
یعنی اول کانکت بشه >> بعد اون اسپرایت 8 رو غیر فعال کنه و....
و همچنین قسمت سینک رو هم بیارید وقتی که وارد روم شد.
احتمال خیلی زیاد مشکلتون برطرف شه.
موفق باشید
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
متاسفانه جواب نداد پیشنهادتون من حتی همه ی ایونتهای مربوط به تاچ رو حذف کردم و به جاشون موس رو جای گذاری کردم ولی جواب نداد.
اون سنگ هایی هم که توی شکل یک می بینید حالیت جامد داشتن اونارم ور داشتم ولی بازم جواب نداد ....
من یه سورس امی خارج از این بازی ساخته بودم برای امتحان کاملا درست عمل می کرد ولی نمی دونم چرا اینجا عمل نمی کنه...........
توی هاست همه چیز خوب اجرا میشه ولی توی پیر دستگیره دارای گردش نود درجه میشه و توپ هم بریده بریده حرکت می کنه من حتی ایونتهای سینکینگ رو عوض کردم و گفته پوزیشن و انگل رو سینک کن و پرسیشن رو هم روی نورمال و های گذاشتم ولی عمل نمی کنه واقعا داره اعصابم داغون میشه.................
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام راه حل مشگلتو پیدا کردم  وقتی رفتار هشت جهت رو دادی باید زاویه چرخشش رو روی no بزاری مثل عکس زیر
http://s8.picofile.com/file/8276505568/Untitled1.png
اگه  درست شد سپاس یادت نره[تصویر:  Untitled1.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/9/9، 10:36 صبح)mhc نوشته است: سلام راه حل مشگلتو پیدا کردم  وقتی رفتار هشت جهت رو دادی باید زاویه چرخشش رو روی no بزاری مثل عکس زیر
http://s8.picofile.com/file/8276505568/Untitled1.png
اگه  درست شد سپاس یادت نره[تصویر:  Untitled1.png]

خیلی ممنون از پیگیریت ولی این اولین راه حلی بود که به ذهن خودم رسید........
  پاسخ

سپاس شده توسط:
17 22 39
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: