موضوعها: 14
مکان: ایران
سپاسها: 35
222 سپاس گرفتهشده در 120 ارسال
به نظر من استعداد و خلاقیت ذاتیه و نمیشه با کتاب خوندن یاد گرفت ولی میشه نقاشی کشیدنو با کتاب و یا کلاس های هنری یاد گرفت......
برای همین تو شرکت ها و یا گروپ های بزرگ بازی سازی تعدادی گرافیست وجود داره و تعدادی کدنویس...........
واقعا اگر کسی می خواد یاد بگیره می تونه از سیاه قلم شروع کنه و وقتی فول شد طراحی هاشو به فتوشاپ بیاره و اثر خلق کنه.........?
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
موضوعها: 17
سپاسها: 86
171 سپاس گرفتهشده در 97 ارسال
من تو دنیا چیزی رو ندیدم که نشه یاد گرفت افزایش خلاقیت که راحته یه عالمه روش داره نشه هم یاد میدنش!!!!
(1395/10/17، 04:47 عصر)mahdi_R8095 نوشته است: (1395/10/17، 04:41 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است: به نظر من استعداد و خلاقیت ذاتیه و نمیشه با کتاب خوندن یاد گرفت ولی میشه نقاشی کشیدنو با کتاب و یا کلاس های هنری یاد گرفت......
برای همین تو شرکت ها و یا گروپ های بزرگ بازی سازی تعدادی گرافیست وجود داره و تعدادی کدنویس...........
واقعا اگر کسی می خواد یاد بگیره می تونه از سیاه قلم شروع کنه و وقتی فول شد طراحی هاشو به فتوشاپ بیاره و اثر خلق کنه.........?
ولی به نظر من کلا هر مهارتی یا با خوندن به دست میاد یا با تمرین...
کم نبودن(و نیستن) آدمایی که فکر میکردن استعداد ندارن و به بعد از تلاش بسیار به موفقیت رسیدن
استعدادم همینه خوب استعداد یعنی فرد توانایی داشته باشه زود یادبگیره که زیادم مهم نیست تلاش خیلی مهم تره
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...