بازی قالیچه
بازی قالیچه منتشر شد . 
اطلاعات بازی :
بازی قالیچه ، بازی مدیریت قالیشویی دارای دو بخش جالب و مجزا ، هیجان انگیز ، بازی که سرعت عمل را به چالش می کشد .
بازی قالیچه ، با 40 مرحله جذاب در دو بخش متفاوت .
محیطی مفرح و جذاب که باعث شادی می شود . برای همه نوع رده سنی ( کودک ، نوجوان ، جوان و بزرگ سال )
حجم کم و قیمت مناسب
فروشگاه جذاب با محصولات دوست داشتنی که نیازی به پول واقعی ندارد .
قالیچه ، بازی اعتیاد آور هیجان انگیز .
بازی فاخر پارسی و حمایت از جوانان کشور
******بازی قالیچه ******

دانلود در لینک زیر :
https://cafebazaar.ir/app/ir.mohammad.ghalicheh/?l=fa
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mostafanastary ، danials008
سلام عالی . خیلی خوب و جالب . فقط یک چیز : حجمش خیلی زیاد نشده ؟؟؟

موفق باشید .

پاسخ

سپاس شده توسط:
خیلی از جمع حاضر عذر میخوام . از همه دوستان عذر میخوام .
اگر هم توهینی چیزی حساب میشه لطف کنید ویرایش کنید .

اما بنده ی چیزی رو دارم توی این 2 . 3 ماهه توی انجمن حس میکنم که میخواستم این حسمو با دوستان در میون بذارم که مطمئنم خیلیای دیگه هم اینطوری هستن ...

الان 2 . 3 ماهه داریم هی میگیم آقا گرافیک ، گرافیک ، گرافیک ، ایده و خلاقیت !
آقا میگه من گرافیک بلد نیستم ! راه حل ؟ نت و استفاده از بسته های آماده .
الان حس میکنم تمام حرفای ما پشم ... 33 
یعنی این که میگم واقعا اعصابمو خورد میکنه که چرا باید بعد از دو سه ماه دوباره بیام هی تکرار کنم ! آخه فقط منم نبودم که بخوام اینو بگم ، خیلیای دیگه هم هی گفتن ...

نمیدونم این چه شیریه ، چه موادی توی شیر ما ایرانیا میریزن که اینقدر خودخواه و منحرف هستیم 22
آخه من چند بار بگم کسی نمیاد برای محض رضای خدا هم که شده جنس کم کیفیت شمارو بخره ؟
چرا توی گوش هیچ کسی نمیره ؟ چرا چشماتونو باز نمیکنید ؟ با همین کانستراکت خیلیا بازی هایی ساختن ، رایگان با پرداخت درون برنامه ای با گرافیک متوسط به پایین گذاشتن که الان درآمدشون هم خیلی بهتر از فروشی هست !

بنده از دوم اردیبهشت 95 هست در این انجمن عضو شدم و از یک ماه قبلش با کانستراکت کار میکردم ، چندین ساله با یونیتی کار کردم ، با انریل ، یو دی کی ، و ... چرا من تا حالا بازی انتشار ندادم ؟
اگر بنده میخواستم مثل شما عمل کنم فکر کنم الان باید میلیونر میشدم ( با تخیلاتی که شما نسبت به ساخت بازی و کسب درآمدش دارید !!! ) ...

متاسفم .

موفق باشید /
  پاسخ

(1395/11/2، 02:40 عصر)hesam3 نوشته است: خیلی از جمع حاضر عذر میخوام . از همه دوستان عذر میخوام .
اگر هم توهینی چیزی حساب میشه لطف کنید ویرایش کنید .

اما بنده ی چیزی رو دارم توی این 2 . 3 ماهه توی انجمن حس میکنم که میخواستم این حسمو با دوستان در میون بذارم که مطمئنم خیلیای دیگه هم اینطوری هستن ...

الان 2 . 3 ماهه داریم هی میگیم آقا گرافیک ، گرافیک ، گرافیک ، ایده و خلاقیت !
آقا میگه من گرافیک بلد نیستم ! راه حل ؟ نت و استفاده از بسته های آماده .
الان حس میکنم تمام حرفای ما پشم ... 33 
یعنی این که میگم واقعا اعصابمو خورد میکنه که چرا باید بعد از دو سه ماه دوباره بیام هی تکرار کنم ! آخه فقط منم نبودم که بخوام اینو بگم ، خیلیای دیگه هم هی گفتن ...

نمیدونم این چه شیریه ، چه موادی توی شیر ما ایرانیا میریزن که اینقدر خودخواه و منحرف هستیم 22
آخه من چند بار بگم کسی نمیاد برای محض رضای خدا هم که شده جنس کم کیفیت شمارو بخره ؟
چرا توی گوش هیچ کسی نمیره ؟ چرا چشماتونو باز نمیکنید ؟ با همین کانستراکت خیلیا بازی هایی ساختن ، رایگان با پرداخت درون برنامه ای با گرافیک متوسط به پایین گذاشتن که الان درآمدشون هم خیلی بهتر از فروشی هست !

بنده از دوم اردیبهشت 95 هست در این انجمن عضو شدم و از یک ماه قبلش با کانستراکت کار میکردم ، چندین ساله با یونیتی کار کردم ، با انریل ، یو دی کی ، و ... چرا من تا حالا بازی انتشار ندادم ؟
اگر بنده میخواستم مثل شما عمل کنم فکر کنم الان باید میلیونر میشدم ( با تخیلاتی که شما نسبت به ساخت بازی و کسب درآمدش دارید !!! ) ...

متاسفم .

موفق باشید /

داداش حرفای دلمو یا شایدم خرف دل چندین نفرو گفتی . 
مطمعن باش هر چی سپاس بدیم ، بازم کم دادیم ; زنده باشی عزیز 53 53
 [تصویر:  z47z_ezgif.com-optimize.gif]
تیم آموزشی و بازیسازی دلتا
ارتباط با ما: woks1@  و  [email protected]
16 بزرگترین تاپیک منبع بازیسازی انجمن کانستراکت: لینک

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 600 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  بازی فضاپیما در مایکت ya mahdi 0 239 1404/1/5، 09:50 صبح