ساحت بازی انلاین مثل clash royal
سلام با کانستراکت مبشه یه بازی مثل کلش رویال ساخت؟اگر بله که اموزش هایی که در این زمینه سراغ دارید معرفی کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/11/29، 06:59 عصر)xcmpunkgtsx نوشته است: سلام با کانستراکت مبشه یه بازی مثل کلش رویال ساخت؟اگر بله که اموزش هایی که در این زمینه سراغ دارید معرفی کنید

با کانستراکت فقط میشه بازی های دو بعدی ساخت. فکر نمی کنم امکانات کانستراکت هم ، برای ساخت همچین بازی کافی و مناسب باشه.
در حال یادگیری یونیتی...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/11/29، 08:02 عصر)mhojjati نوشته است:
(1395/11/29، 06:59 عصر)xcmpunkgtsx نوشته است: سلام با کانستراکت مبشه یه بازی مثل کلش رویال ساخت؟اگر بله که اموزش هایی که در این زمینه سراغ دارید معرفی کنید

با کانستراکت فقط میشه بازی های دو بعدی ساخت. فکر نمی کنم امکانات کانستراکت هم ، برای ساخت همچین بازی کافی و مناسب باشه.

شدنش که میشه
تنها یه انیماتور و گرافیست حرفه ای و همچنین یه فردی که کاملا به کانستراکت مسلط باشه نیاز هستش
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary

کلش رویال در حالت دوبعدی اجرا میشه.
درسته ابجکتها سه بعدی هستن ولی بصورت پری رندر ( از مدل عکس گرفتن و وارد انجین کردن ) 

ساختنشم که میشه ساخت، خودش که چیز سختی نداره فقط قسمت انلاین و ارتباطات ریل تایمش مهمه که باید از مولتی پلیر یا وب سوکت استفاده کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، shazde
(1395/11/29، 10:24 عصر)hsnpi نوشته است:

کلش رویال در حالت دوبعدی اجرا میشه.
درسته ابجکتها سه بعدی هستن ولی بصورت پری رندر ( از مدل عکس گرفتن و وارد انجین کردن ) 

ساختنشم که میشه ساخت، خودش که چیز سختی نداره فقط قسمت انلاین و ارتباطات ریل تایمش مهمه که باید از مولتی پلیر یا وب سوکت استفاده کنید.

خب یع اموزشی سراغ دارید که با دیدنش بشه چنین بازی هایی ساخت؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. 
دوره برنامه‌نویسی سمت سرور بازی
و اموزش ساخت بازی پنگ با مولتی پلیر
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
الان من موندم نیازه که برم یونیتی یاد بگیرم و با اون بازی مثل کلش رویال بسازم یا نه با همین کانستراکتم میشع بذون مشکل ساخت؟
قدرت ساخت چنین بازیو کانستراکت داره؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
قطعا با يونيتى ميتونى بازى هايى بهتر از كانستراكت بسازى ولى اگه يه كم حرفه اى باشى ميتونى همه ى بازى هاى دو بعدى رو با كانستراكت بسازى
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,594 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: