درخواست سورس کامل بازی کلماتی توپ
سلام دوستان من سورس بازی کلماتی باری توپ رو می خوام که آفای ابراهیمی آموزش دادن ولی این آموزش قسمت راهنما
نداره و دکمه دلیت وقتی زده میشه حروف به حالت اول برنمی گرده اکه کسی این سورس رو داره برام بذاره فقط دقت کنید این
امکانات توش باشه
1- راهنما (نشون دادن جواب - نشون دادن تک تک حروف - حذف حروف اضافی)
2- دکمه دلیت وقتی زده شد حروف به حالت قبل برگردد
3- فروشگاه (البته این زیاد مهم نیست)
ممنون میشم لطفا فقط سورسش رو بدید ممنون
خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/12/8، 08:56 عصر)mahdibnn نوشته است: سلام دوستان من سورس بازی کلماتی باری توپ رو می خوام که آفای ابراهیمی آموزش دادن ولی این آموزش قسمت راهنما
نداره و دکمه دلیت وقتی زده میشه حروف به حالت اول برنمی گرده اکه کسی این سورس رو داره برام بذاره فقط دقت کنید این
امکانات توش باشه

خواهش میکنم ، پیتزا دو نفره هم موجود هست مفتی !!! میخواید ؟

دوست عزیز کسی نمیاد سورس کامل برای شما به صورت رایگان بفرسته ، با همون آموزش های جناب ابراهیمی خودتون بسازید ، در صورتی که به مشکلی بر خوردید درخواست کمک کنید ، دوستان کمک کنن .

یک بار دیگه باید معنی انجمن رو به همه برسونم :
( انجمن : یک مکان عمومی ، جهت تبادل اطلاعات و رفع مشکلات توسط افراد ، همکاری در نظر سنجی ها . ) .
نه درخواست سورس و ... 22
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، Amirrrgames ، mahdi_R8095 ، shazde ، rezamms ، amin hosseini ، ᔕinaᗪehghani
(1395/12/8، 09:01 عصر)hesam3 نوشته است:
(1395/12/8، 08:56 عصر)mahdibnn نوشته است: سلام دوستان من سورس بازی کلماتی باری توپ رو می خوام که آفای ابراهیمی آموزش دادن ولی این آموزش قسمت راهنما
امکانات توش باشه

خواهش میکنم ، پیتزا دو نفره هم موجود هست مفتی !!! میخواید ؟

دوست عزیز کسی نمیاد سورس کامل برای شما به صورت رایگان بفرسته ، با همون آموزش های جناب ابراهیمی خودتون بسازید ، در صورتی که به مشکلی بر خوردید درخواست کمک کنید ، دوستان کمک کنن .

یک بار دیگه باید معنی انجمن رو به همه برسونم :
( انجمن : یک مکان عمومی ، جهت تبادل اطلاعات و رفع مشکلات توسط افراد ، همکاری در نظر سنجی ها . ) .
نه درخواست سورس و ... 22

باشه شما درست می گید خوب میشه قسمت راهنمایی رو به بگید چیکار کنم مثلا چطوری بگم وقتی 50 تا سکه داشت کاربر
با دادن 10 سکه یه کلمه نشون داده بشه و هر بار یه کلمه به صورت رندوم نشون بده بعد اگه مثلا 30 سکه داد کلمه هایی که اضافی حذف بشن  و اگه 50 سکه داد کل جواب رو بده اگه میشه لطفا بگید چه ایونتی بنویسم
ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بنده تا حالا با این نحوه بازی ها کار نکردم .

اما راه کار توصیه بنده ، این هست که برای هر مورد یک وریبل میسازید ، بعد در یک قسمت ، به عنوان مثال میزنید وقتی کلیک شد بر روی دکمه راهنما ( به شرط داشتن 10 سکه ) این کلمه هارو بررسی میکنی ، به اولین کلمه ای که وجود نداشت ( یا باکسش خالی بود یا ... ) ، اونو پر میکنی .

بقیه هم به همین صورت انجام میشه ، حالا اگر نفهمیدید ، باز بگید عکس بذارم ببینیم چی میشه .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
دوست عزیز در قسمت راهنما قسمتی رو که کل جواب رو نشون میده رو درست کردم ولی می خوام قبل این که
سکه کم کنه یه پیام بده مثلا نشان دادن کل جواب 100 سکه کم می شود نه مستقیم کم شه بعد چند لحظه صبر کنه
جواب رو نشون بده بعد بره لایوت وین
قسمت راهنمایی که قراره یه کلمه رو نشون میده رو تونستم اولین کلمه رو نشون بده ولی اگه کاربر نتونه حدس بزنه
کلمه دیگه رو نشون بده عکسش رو میذارم
یه قسمت راهنمایی هم حذف کلمات اضافی یا کم نور بشن این قسمت رو هیچ جور نتونستم 
قسمت دلیت هم حذف می کنه ولی کلمات برنمی گرده
در قسمت کل جواب 2 تا مشکل هست سریع میره و جواب دیده نمیشه و کاربر نمیدونه اگه کلیک کنه چندتا سکه کم میشه
می خوام قبلش پیفام بیاد بعد تایید
در قسمت یه حرف هم مشکل پیغام هست و اینکه فقط حرف اول رو نشون میده من میخام دونه دونه حرف ها رو نشون بده
سکه کم کنه
در قسمت حذف کلمات اضافی هم کلا هیچ کاری نتونستم
http://s2.picofile.com/file/8287848026/Captjure.PNG
قسمت  دلیت
http://s3.picofile.com/file/8287848050/Capture.PNG

پاسخ

سپاس شده توسط:
ببینید ، بنده بالا هم گفتم برای هر کدوم یک وریبل یا یک متغییر بسازید ، شما یک متغییر برای اون جواب میسازید ، به صورت عددی ، بعد میگید اگر طرف مثلا کلمه ( الف ) رو درست حدس زد ، دیگه الف رو نشونش نده و ( ب ) رو نشون بده ، برای اینکار شما باید یک متغیر و یک شرط داشته باشید ! ، شرط چی ؟ متغیر چی ؟ :

شرط :

[تصویر:  0_453453.png]
( این مثال هست ) ، من گفتم به فرض مثال ، اگر کلیک کرد روی راهنما و ( این و مهمه ) شرط ( click=1 ) درست بود ، مثلا ی چیزی نمایش بده یا حالا اینجا متغیر عددش تغییر کرده و شده 2 .
و به همین ترتیب هم هی اضافه میکنید ، ( مثلا شماره یک ، الف ، هست ) ، شماره دو ( ب ) و ... .

متغییر :

متغیر هم همون عدد یا کلیک هست ، میگی اگر این متغییر فلان بود نمایش داده بشه ، اگر متغیر این نباشه که اصلا کاری انجام نمیده !
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 228 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 175 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,586 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: