سوال در مورد ساخت نرم افزار با کانستراکت2
15 سلام دوستان کسی میتونه اموزش ساخت نرم افزار کتاب مانند رو تو کانستراکت یاد بده
یا آموزشی معرفی کنه 63

با خدا باش پادشاهی کن 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/1/4، 12:31 صبح)MAB نوشته است: 15 سلام دوستان کسی میتونه اموزش ساخت نرم افزار کتاب مانند رو تو کانستراکت یاد بده
یا آموزشی معرفی کنه 63

با خدا باش پادشاهی کن 
دوست عزیز به نظر من کسی بایک نرم‌افزار بازی ساز، برنامه نمی سازه حالا مونده به طرز نگاه شما
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بعضی نرم افزار ها رو دیدم  

که با یونیتی و کانستراکت ساخته شدن 

من  گرافیستم سر از الگوریتم ریاضی برنامه نویسی در نمیارم 
فقط دنبال یه راهم که برنامه بسازم

[تصویر:  25er_1489771600019_crop_700x375.png]" alt="تصویر: [تصویر:  25er_1489771600019_crop_700x375.png]" title="تصویر: [تصویر:  25er_1489771600019_crop_700x375.png]" />
  پاسخ

سپاس شده توسط:
درود بر شما

یه سورس کتاب دارم البته با فلش ساخته شده بود . براتون پیداش میکنم .اگه عجله دارید flip book رو گوگل کنید

کلا برای ساخت اپلیکیشن , من clickteam fusion رو پیشنهاد میکنم  اکستنشن های مخصوص این کار رو داره. بسیار شبیه کانستراکته و با سابقه ی طولانی تر.
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem
(1396/1/4، 12:52 صبح)naim.s.m.u نوشته است:
(1396/1/4، 12:31 صبح)MAB نوشته است: 15 سلام دوستان کسی میتونه اموزش ساخت نرم افزار کتاب مانند رو تو کانستراکت یاد بده
یا آموزشی معرفی کنه 63

با خدا باش پادشاهی کن 
دوست عزیز به نظر من کسی بایک نرم‌افزار بازی ساز، برنامه نمی سازه حالا مونده به طرز نگاه شما
سلام 
خواستم بگم بنده چند وقتیه درگیر این موضوع شدم در در حال ساخت چند نرم افزار با کانستراکتم ، یکم پیچیده هست ولی درکل بنظر من میشه نرم افزار هم ساخت با کانستراکت ، نمونشو تو امضام میتونین ببیبین 

با عضو شدن در کانال تلگرام توسعه در کانتسراکت حرفه ای شوید 

t.me/Towsea
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، shaygaaan
(1396/1/5، 01:37 صبح)ierfi نوشته است:
(1396/1/4، 12:52 صبح)naim.s.m.u نوشته است:
یا آموزشی معرفی کنه 63

با خدا باش پادشاهی کن 
سلام 
خواستم بگم بنده چند وقتیه درگیر این موضوع شدم در در حال ساخت چند نرم افزار با کانستراکتم ، یکم پیچیده هست ولی درکل بنظر من میشه نرم افزار هم ساخت با کانستراکت ، نمونشو تو امضام میتونین ببیبین 
من نگفتم نمی شه دقت کنی گفتم با یک بازی ساز نباید برنامه ساخت.
وگرنه که خیلی راحت میشه یه چیزایی ساخت به اسم برنامه ⁦
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببینید دوست عزیزمون اقای نعیم درس فرمودن با یه نرم افزار بازی ساز میشه یه کتاب ساخت و لی اون کیفیت رو نخواهد داشتن.با یک سرچ کوچیک توی گوگل میتونین نرم افزار های رو پیدا کنین که هیچ نیازی به برنامه نویسی ندارن و شما اگر متناتون اماده باشه در عرض یک ساعت یک کتاب خوب میسازید البته نرم افزار هایی هم هستند که مانند بیسیک فور اندروید اینا میتونین با سورس های امادشون کتاب بسازین ولی اگه شما خواسته باشین یه کتاب با کانستراکت بسازین زحمات زیادی داره و شاید اصلا نتونین اون چیز دلخواهتونو بسازین منم یه چند وقتی بود میخاسم بسازم ولی دیدم اون نشونه مطلوب رو نخواهد داشت.
همیشه تو بچگی رویام این بود یه گیمر حرفه ای بشم ولی الان رویام اینه که یک گیم میکر حرفه ای بشم : )
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 228 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 175 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,586 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: