سوال در مورد وایفا
من میخواهم یک بازی دو نفره بسازم ایا پلاگین وایفا وجود دارد 39 و اگر وجود ندارد چه پیشنهاد میکنید  2
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بهترین پلاگین برای ساخت بازی ۲ نفره پلاگین مولتی پلیر هست
آموزش هم در سایت آقا مجتبی
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
(1396/1/10، 08:31 عصر)rezamms نوشته است: بهترین پلاگین برای ساخت بازی ۲ نفره پلاگین مولتی پلیر هست
آموزش هم در سایت آقا مجتبی

اخه امتحان کردم مولتی پلیر فقط نزدیک کار میکند اگه برید امتحان کنید فرق دارد مثلا من در اذربایجان غربی باشم تو تهران نمیتوانیم بازی کنیم موتی پلیر صعیف است
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام مولتی پلیر اصلا ضعیف نیست
من با فاصله بیشتری تست کردم دوستم اذربایجان و من مشهد سرعتش غیر قابل باور بود انگار روی لوکال بازی میکردیم

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من حتی تو سایت های خارجی خوندم که مولتی پلیر کار نمیکند در فاصله دور و اینکه شما با لپتاب خودت تست میکنی مشکل ندارد اما اگه خوب دقت کنید در این فاصله نزدیک مختصات فرق دارد سایت های خارجی درباره این موضوع میگن باید شما پیشبینی بازی را تعیین کنید و نمیدونم بازی شما چطور کار میکند برید یه کم تحقیق کنید میفهمید چی میگم 

پاسخ

سپاس شده توسط:
عزیزم من خودم بارها تست کردم
و با مولتی پلیر بازی ساختم و منتشر کردم هیچکدوم از کاربرا از اینکه وصل نمیشه یا گیر میکنه نظری ندادن حالا مولتی پلیر با سیستم جدید یا عجیبی ساخته نشده با WebRTC ساخته شده پس مشکلی نمیتونه داشته باشه چون نرم افزار های چت تصویری و بازی های دونفره زیادی با WebRTC ساخته شده
شاید ایونت نویسیتون مشکل داره
یه پیام خصوصی برای من ارسال کنید مولتی پلیر رو با هم تست کنیم

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 228 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 175 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,586 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: