سورس بازی فریاد سکوت ۲ "کویرجهنمی" (عالی و جذاب)

(1396/1/27، 07:33 عصر)Navid نوشته است: عزیزان دوس ندارم با چنتا جغله بچه که هیچی سرشون نمیشه جر و بحث کنم . تایید کردن یا نکردن حرفای شما هیچ تاثیری برام نداره . تیم ما به هدفی که میخواست رسید و به اندازه ای پول درآوردیم که انتظار داشتیم ؛ فردا تاپیک رو حذف میکنم چون دیگه فعلا کسی برای خرید نمیاد . آره ، بهتره تاپیکو حذف کنم تا چنتا کاربر محترم و عزیز واسه ما اینجا شاخ نشن . . . . !

باشه استاد ما بچه ایم . شما با این اسپرایت های اماده ات توقع بیشتر از اینا نداشته باش.
من قصد بی احترامی ندارم ولی مثل این که پاتو از گلیمت دراز تر کردی دوست من.
با 30 تا مشتریت فعلا شما بورو با بازی های مطرح رقابت کن 4
حداقل یه خط خودت میکشیدی تو بازیت به همون قانع شیم  1
اگر کمکت کردم میتونی سپاس رو بزنی
یا مثلا یه اعتباری چیزی بدی... 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/1/27، 07:00 عصر)hesam3 نوشته است:
(1396/1/27، 06:41 عصر)_1515Team_ نوشته است:
(1396/1/25، 08:42 عصر)Navid نوشته است: با عرض سلام و وقت به خیر خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار 
دوست گرامی از نظر بی نظیر و فوق العاده ی شما متشکریم و این نظر عالی شما کمک شایانی به عرصه ی صنعت بازیسازی ایران خواهد کرد ، شک نکنید !!!!!!!!!!!!
ولی حیف که درصد اخطار های بنده حقیر به حداکثر رسیده است . در غیر اینصورت شما را جور دیگری خطاب میکردم .
دوست عزیز و نازنین من ، اولا اینکه ما در متن تاپیک نوشته ایم که کسانی که سورس را خریداری نکرده اند نظر ندهند ولی نمیدانم که چرا شما حرف یک انسان محترم را متوجه نمیشوید . در حیرتم ! ! ! 
ثانیا اینکه فکر کنم شما هم جزو آن دسته از عزیزانی هستید که چشم دیدن موفقیت دیگران را ندارند ؛ به کوری چشم بعضی ها، ما تا این لحظه بیش از ۲۵ نفر خریدار داشته ایم و امیدوارم که تعداد خریداران ما بیش از این نیز افزایش یابند .
ثالثا ، به جای وقت تلف کردن در این انجمن بزرگ و گرفتن وقت ما و امثال ما ، کمی تلاش کنید تا در بازیسازی ملی و اسلامی کشورمان گامی بردارید . هر گاه هم نیازی به نظر دهنده شد ، در اولین فرصت شمارا صدا خواهیم کرد .
در کل نمیدونم چرا تازگیا توی انجمن پر شده از منتقد و تعداد سازندگان پروژه و پاسخ دهندگان به سوالات کاهش یافته .
بعد هم میگید بازیسازی توی ایران پیشرفت نمیکنه . . . !
برای شما دوست عزیز آرزوی بهترین هارا داریم . امیدواریم موفق و موید باشید .
سلام.
من میخواستم کمک کنم حالا هر جوری میخوای فکر کن.
اگه فکر می کنی که دشمنی باهات دارم که اشتباه می کنی... چون اگه دقت کنی میبینی ما به کسایی که نمیشناسیم کمک نمیکنیم.
اگر هم منظورت اینه که تا الان که کسی نقد نمیکرده بازی های ایرانی خیلی خیلی پیشرفت کردن.
بهتره بری توی بازار و تو دسته بندی بازی ها دسته بندی اکشن رو انتخواب کنی تا معنای پیشرفت رو درک کنی...
اگه نقد کردن نباشه پیشرفتی هم نیست...
که الانم هیچکدومش هم نیست اگه دقت کنی...
حالا باشه دیگه سعی نمیکنم کمک کنم.که همه بتونن به این پیشرفت هاشون ادامه بدن.
به خاطر همینه که بازی های خارجی خیلی با ایرانی ها فرق دارند چون که نقد پذیر هستند.
توی اپ استور اگه نگاه کنی 1 بازی نمیبینی که از اسپرایت اماده استفاده کرده باشن و توی بازار هم که بری یک بازی نمیبینی که از اسپرایت اماده استفاده نکرده باشند.
حالا اگه به این میگی پیشرفت . پس بیاید همه به پیشرفتمون ادامه بدیم.

دوست عزیز ، بهتره به محوطه هم دیگه احترام بذاریم ! بیاید انتقادات سازنده تونو به بازی ساز واقعی بگید !
نه به دوستی که چشم حسودا کور بشه 30 تا خریدار دارند 24
البته اشتباها پست رو اشتباه اومدیم ، اینجا هم انجمن نیست کسی حق نداره نظر بده 21
خیلیم استارتر محترم هستند ...
سعی کنید اصلا در قالب افراد فهیم خودتون جا نزنید ، چرا که دست بالای دست بسیار است ... شما به 30 تا مشتریت برس ، به انجمن حقیرانه ما هم رجوع نکن ،،، آخه فکر میکنم لطمه ای به 30 تا خریدار همیشه وفادارتون برسه ! میرسه ؟

از مدیران گرامی تقاضا دارم از کاربرانی که اخلاقیات درست و درمونی ندارند و یک سره پایین پست های مزخرفشون میزنند " نظر ممنوع " پذیرایی کنند ، اخه همه حق استفاده از انجمن رو دارند !

نمیتونید بسازید ، بهتره نسازید ، کسی اجبار به عضویت با متن ایمیل فدایت شوم براتون ارسال نکرده .

موفق باشید /
حرف حق ولی رک مثل همیشه  103
اگر کمکت کردم میتونی سپاس رو بزنی
یا مثلا یه اعتباری چیزی بدی... 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، shazde ، mostafanastary

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ساخت بازی دفاع از قلعه 2d graphics 0 2,165 1400/11/3، 12:30 عصر
آخرین ارسال: 2d graphics
  بک گراند بازی 2d graphics 0 1,548 1400/10/6، 02:50 عصر
آخرین ارسال: 2d graphics