جاوا اس دی کی
Sad 
در هنگام خروجی کوردوا تیک منیفرنت را زدم ولی خطا می دهد که جاوا 8 نصب نشده است ولی من هر دو جاوا را نصب کردم هم اس دی کی jdk1.8.0_45 و هم jre1.8.0_45 .
فکر کنم از آدرس ایراد بگیرد چطور می شود آدرس پیش فرض را در اکنسراکت عوض کنم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
سلام

به من فقط یه مرتبه این موضوع رو گیر داد، برنامه رو بستم و دوباره باز کردم، دوباره خطا نگرفت و به درستی خروجی گرفت

شما تست کنین ببینین که مشکل رفع میشه یا نه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نه مشکل حل نشد کلا محل نصب اس دی کی جاوا برایش ناشناس است
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
(1394/3/22، 04:34 عصر)mehrdad.ch نوشته است: نه مشکل حل نشد کلا محل نصب اس دی کی جاوا برایش ناشناس است

1-آنچه که کانستراکت از شما میخواهد جی.دی.کی jdk هست.نه اس.دی.کی sdk
2-یکبار سیستم خود را ریستارت کنید.
3-jdk نصب شده ی شما باید منطبق با نوع سیستم عامل تان باشد.یعنی اگر ویندوز شما 32 بیتی است.jdk هم 32 بیتی نصب شود و اگر 64 بیتی است jdk هم 64 بیتی نصب شود.
4-اگر با رعایت مورد بالا موفق نشدید،در زمانیکه به اینترنت متصل هستید با زدن تیک minify script ، یکبار بصورت آنلاین خروجی بگیرید.بعد از ریسیت نرم افزار و سیستم احتمالا در دفعات بعدی مشکلتان حل میشود.و اخطاری از نرم افزر دریافت نخواهید کرد.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: