(تنظیمات بازی) یه جوونمردی جواب بده !
سلام به همه جوونمردا.

آقا یه سوال تخصصی. چطور میشهsetting یاOptions ساخت ؟
منظورم چیه . . .

هر کدوم از این قسمتها که بلدید جواب بدبد.

الف- چطور میشه تو تنظیمات بازی امکان تغییر کیفیت تصویر گذاشت. یه روش اینه که از هر اسپرایت سه کیفیت High .medium , low گذاشت. که البته حجم بازی زیاد میشه و منتطقی نیست. آیا کانسراکت ایونت یا پلاگینی داره که بتونیم کیفیت Render کردن تصاویر رو عوض کنه ؟

ب-دنبال anti aliasing هستم. حالا چه برای خروجی اندروید و چه PC

ج-تنظیمات صدا.مثلا mono ,sterio . چطور میشه صدا ها رو گروه بندی کرد. که مثلا صدای موزیک مراحل فقط کم بشه. یا فقط صدای افکت ها (انفجار و پرش و ...) نمیخوام دونه دونه این کار رو کنم. مثلا کاش میشد famili برای صداها تعریف کرد.

د-تنظیمات جانبی دیگه(خیلی مهم نیست برام): مثل ویبره (لرزش)- امکان قطع و وصل کردن پخش تبلیغات- تنظیم نور بازی- سرعت تاچ-سرعت موس (sensibility) ,و . . .

در مورد هر قسمت جواب بدید ممنون میشم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
تا جایی که بلدم جواب میدم  4 
1-میتونید اسپرایت ها رو با کیفیت های مختلف رو بزارید (فریم به فریم) ، که البته همونطور که خودتون گفتید حجم بازی زیاد میشه. یا اینکه به صورت آنلاین اونارو بگیرید (اگه بازی آنلاین نباشه نمیشه) یا فکر کنم با جاوااسکریپت بشه حجم تصاویر رو کم کرد و اگه بشه پلاگین هم میشه براش ساخت !
2-این لینک رو ببینید.
3-میتونید در شروع هر لی‌اوت چک کنید که اگه صدا برای مثلا مراحل فعال بود ، صدا پخش بشه وگرنه...
4-نور و... رو که من ندیدم بازی تو تنظیماتش بذاره ! معمولا توی تنظیمات دستگاه هستش ولی ویبره و تبلیغات و اینا رو هم مثل مورد قبلی میتونید عمل کنید اگه فعال بود انجام بشه و در غیر این صورت انجام نشه
موفق باشید.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، shazde ، mahdi_R8095 ، GAME MOEIN ، mostafafal ، Dr.AR

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,594 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: