موضوعها: 17
سپاسها: 86
171 سپاس گرفتهشده در 97 ارسال
من توی یه پروژه چند تا لایوت دارم که باید از این لایوت. به لایوت دیگه ای برم مشکلم اینجاست که وقتی با دکمه های تعبیه شده به لایوت قبلی بر میگردم. ادامه لایوت اجرا میشه درحالی که من میخوام همون جوری که اولش هست اجرا بشه. به عبارت دیگه میخوام لایوت از اول شروع بشه. اگه سوال ساده ایه ببخشید چون من راهی برای. حل کردنش پیدا نکردم تاپیکو ایجاد کردم.
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
موضوعها: 27
مکان: ایران
سپاسها: 25
91 سپاس گرفتهشده در 64 ارسال
سلام اگر میتونید کمی منظورتون رو شفاف سازی کنید
siko game
بزودی با بازی جدید ما :: اون ::
مثلا بازیکن داره توی یه لایوت بازی میکنه. بعد دکمه بک رو میزنه میره به لایوت منو بعد دوباره روی دکمه مربوطه تاچ می کننه و دوباره وارد لایوت بازی میشه. مشکل اینجاست که وقتی برای بار دوم وارد لایوت بازی میشم ادامه بازی قبلی میاد و من میخوام لایوت بازی از اول بیاد نه از ادامه بازی قبل
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
موضوعها: 9
سپاسها: 57
114 سپاس گرفتهشده در 67 ارسال
سلام میتونید بگی زمانی که وارد layout 2 شد همون اول بازی رو save کن بعدش زمانی که دوبازه وارد layout شدی بازی رو load کن
اگه نفهمیدی بگو سورس بذارم
مشکل اینجاست که من کاندیشنی که به معنی ورود دوباره به لایوت بشه پیدا نمی کنم
روش خوبیه بزار امتحان کنم ممنون از نظرتون