ادامه لایوت
من توی یه پروژه چند تا لایوت دارم که باید از این لایوت. به لایوت دیگه ای برم مشکلم اینجاست که وقتی با دکمه های تعبیه شده به لایوت قبلی بر میگردم. ادامه لایوت اجرا میشه درحالی که من میخوام همون جوری که اولش هست اجرا بشه. به عبارت دیگه میخوام لایوت از اول شروع بشه. اگه سوال ساده ایه ببخشید چون من راهی برای. حل کردنش پیدا نکردم تاپیکو ایجاد کردم.
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام اگر میتونید کمی منظورتون رو شفاف سازی کنید
siko game

بزودی با بازی جدید ما :: اون ::

پاسخ

سپاس شده توسط:
مثلا بازیکن داره توی یه لایوت بازی میکنه. بعد دکمه بک رو میزنه میره به لایوت منو بعد دوباره روی دکمه مربوطه تاچ می کننه و دوباره وارد لایوت بازی میشه. مشکل اینجاست که وقتی برای بار دوم وارد لایوت بازی میشم ادامه بازی قبلی میاد و من میخوام لایوت بازی از اول بیاد نه از ادامه بازی قبل
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
سلام میتونید بگی زمانی که وارد layout 2 شد همون اول بازی رو save کن بعدش زمانی که دوبازه وارد layout شدی بازی رو load کن
اگه نفهمیدی بگو سورس بذارم
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi797979
مشکل اینجاست که من کاندیشنی که به معنی ورود دوباره به لایوت بشه پیدا نمی کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

(1396/4/11، 05:17 صبح)mahdi797979 نوشته است: مشکل اینجاست که من کاندیشنی که به معنی ورود دوباره به لایوت بشه پیدا نمی کنم
مگه ورود به layout اکشن نیست پس چرا دنبال کاندیشن میگردید
در ضمن من تست کردم ولی زمانی که از layout 2 خارج میشذم و دوباره به اون بر می گشتم layout 2 دوباره از اول تکرار میشد 
یه عکس از ایونت هاتون برام بفرستید ببینم مشکل از کجاست
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/4/11، 05:17 صبح)mahdi797979 نوشته است: مشکل اینجاست که من کاندیشنی که به معنی ورود دوباره به لایوت بشه پیدا نمی کنم

اگه ميخواى ورود دوباره به لايوت رو تشخيص بدى ميتونى ىك متغير درست كنى و بگى وقتى كه لايوت شروع شد يكى به اين اضافه كنه و سيو شه،
و اگه لايوت شروع شد و متغير يك بود لايوت از صفر شروع بشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi797979 ، shazde
روش خوبیه بزار امتحان کنم ممنون از نظرتون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/4/10، 07:54 عصر)mahdi797979 نوشته است: من توی یه پروژه چند تا لایوت دارم که باید از این لایوت. به لایوت دیگه ای برم مشکلم اینجاست که وقتی با دکمه های تعبیه شده به لایوت قبلی بر میگردم. ادامه لایوت اجرا میشه درحالی که من میخوام همون جوری که اولش هست اجرا بشه. به عبارت دیگه میخوام لایوت از اول شروع بشه. اگه سوال ساده ایه ببخشید چون من راهی برای. حل کردنش پیدا نکردم تاپیکو ایجاد کردم.

با سلام
اگر میخواین که وقتی دوباره وارد لایون شد همه چی از اول بیاد
کافیه که بنویسید on start of layout > restart layout
امیدوارم مشکلتون حل بشه

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,382 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 124 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi