موضوعها: 51
مکان: زیر سایه امام رضا (ع)
سپاسها: 768
426 سپاس گرفتهشده در 148 ارسال
دانلود کردم.
فتوشاپ راحت تر و حرفه ای تر نیست نسبت به این؟
اي قلم در حرفهايت اثري نيست
از آشنا براي من خبري نيست
آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا
از يوسف فاطمه خبري نيست
موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
فتوشاپ به درد کسی می خوره که خیلی حرفه ای است و گرایش کاری آن هنر است. فتوشاب خیلی وسیع است و کاربرد های گوناگون دارد که بشتر روی ویرایش و افکت گذاری متمرکز شده است.
سوال چقدر از فوتشاب می دانید و چه قدر می توانید از توانمندی هایش استفاده کنید.
فتوشاپ همه منظوره است. اما قسمت ویرایشی آن قوی تر از همه بخش های آن است. بدرد طراحی ، نقاشی ،پویانمایی نمی خورد.هرچند که ابزار داشته باشد که معمولا برای ویرایش استفاده می شود.
امکانات زیاد و همه منظوره بودن یاد گیری رو سخت می کند. وقتی نتوانیم از تمام قابلیت هایش بصورت حرفه ای استفاده کنیم انگار از نرم افزار گرافیکی ساده استفاده کردیم.
من برای تاره کار ها و نیمه حرفه ای ها نرم افزار های گرافیکی ساده تر را پیشنهاد می دهم. وقتی از تمام قابلیت های آنرا فراگرفتی و بکاربردید نرم افزار های بزرگتر را پیشنهاد می کنم.
شما با یادگیری این نرم افزار کوچک خودبخود قسمت های فوتوشاپ هم یاد می گیری. کسی که می گه وقت خود را روی این نرم افزار ساده تلف نکن و با نرم افزار های قوی تر کار کن، فرق می کنه ، تمام این سخن ها چرت هست و اساس ندارد . چون اساس همه نرم افزار ویرایش یکی است.روش ها یکی هست. شما محصولات گرافیکی ادوب را یاد بگیری محصولات کورل هم یاد گرفتی