ارسالها: 333
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: شهر 1395
سپاسها: 507
641 سپاس گرفتهشده در 295 ارسال
با سلام.
آقا مهدی کاملا درست میگه.
یک آموزش ساخت بازی کلماتی توپ ساختید بعد از اون من هر چی بازی کلماتی ساخته شده با کانس که دیدم همه شبیه همین اموزش بودن.متاسفانه هیچ ابتکاری ندیدم.با اینکه واقعا کانسترکت موتور بازیسازی فوق العاده قوی ای هست.یعنی تمام بازیهای دو بعدی که میبینید میشه با کانس ساخت.از آمیرزا و باقلوا و هر سبک بازی کلماتی و ریسینگ رو راحت میشه ساخت.اما بنظر خودم ما کانسترکتی ها یا فک میکنیم کانسترکت موتور ضعیفیه یا واقعا بلد نیستیم یا اینکه احتمالا ایده خوب نداریم.بهرصورت منم با گفته های آقا مهدی موافقم.میزان حمایت از آموزش ها هم جالب نیست .مثلا آقا میلاد این همه پلاگین ساخت بیشترش هم رایگانه بعد بعضی از دوستان باز میگن چرا پولی آخه؟تاسف آوره
نباید انتظار داشته باشیم بازیامون سریع دانلود بخوره.یکم رغبت و ماجراجویی های بچه ها پایینه.درست تر بگم آماده خور شدیم.البته عذر میخام.
ارسالها: 1,385
موضوعها: 79
تاریخ عضویت: آذر 1393
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
سلام.
با تشکر از آقا مهدی،
من فکر میکنم یکی از عللی که شاید بازی های زیادی هم با کانستراکت ساخته نشده ( تو ایران ) اینه که فکر میکنن موتور خیلی ضعیفی هست( البته کمی هم حق میدم به دوستان یه جاهایی ) ولی ...
ولی بعد از دیدن آموزش هایی که آقا مهدی و سایرین قرار میدن، کسانی که یاد میگیرن اصول بازی سازی رو و اینکه چه کارهایی میشه انجام داد، میرن سراغ مثلا یونیتی( که البته تا حدودی هم حق دارن)
من خودم به شخصه همین الان، یه ماه بود به یکی از همکاران میگفتم که همین کانستراکت رو یه مدتی کار کنه، ایشون اصرار داشت که نه، من تحقیق کردم و گفتن که یونیتی خیلی خوبه، اما در نهایت با کلی کش و قوس، فعلا دارن کانستراکت کار میکنن.
مواردی هم هست که از امثال اون میشه به کم سن و سالی بعضی از دوستان انجمن اشاره کرد که احتمالا یا نمیتونن یا نمیخوان که آموزش خریداری کنن. و مواردی از این قبیل.
ارسالها: 46
موضوعها: 9
تاریخ عضویت: آبا 1395
سپاسها: 10
121 سپاس گرفتهشده در 28 ارسال
دوست عزیز درسته، من به شما حق میدم ولی سایت شما یه ایراد بزرگی داشت! اون هم اینکه 60 درصد اعضای این انجمن و یا کاربران سایت شما، افراد زیر 18 سال هستند که هیچ بیس اولیه ای از بازی سازی ندارن! یه عده میخوان یکشبه مهدی فنایی یا گنجه زادگان بشن غافل از اینکه اونا هرکدوم حداقل 1 سال تلاش کردند و این کار رو با اصول یادگرفتند، مثلا اول یاد گرفتن که چیزی به نام انیمیت و اصول اون وجود داره و بعد رفتن سراغ انیمیشن برای کاراکتر و... توی بازی هاشون، نه تنها این انجمن، بلکه سایت های آموزشی با مخاطب کم سن و سال، نیازمند به نوعی نظام آموزش مجازی از 0 هست که اصولی رفت جلو!
من یه چن تا ایده در این زمینه دارم ولی خیلی طولانی میشه اینجا گفتنش.
و در پاسخ بعضی ها بگم که کانستراکت انجین ضعیفی نیست!(نقاط ضعف در هر انجینی دیده میشه حتی آنریل انجین، و اگر کمی ابتکار و هنر خرج داد با انجین های ساده هم میشه بازی های خوب و بزرگ ساخت!)
انجین فقط یه وسیله هست، اگر ذهن خلاق باشه چه با یونیتی، چه با کانستراکت میشه شاهکار خلق کرد.
برای اثبات حرفم هم بازی خودمو مثال میزنم که تنها بازی ایرانی و کانستراکتی هست که در داخل به خوبی موفق شد و الان هم در مارکت های خارج از کشوره(دست دوستان درد نکنه لاقل اونایی که سایت داشتن یه ذره حمایت نکردن:/ )