موضوعها: 51
مکان: زیر سایه امام رضا (ع)
سپاسها: 768
426 سپاس گرفتهشده در 148 ارسال
قانون احتمالات یادت نره ، بلاخره یک روزی موفق خواهی شد....
مهم نیست که چقدر مرتکب اشتباه می شوید یا به آهستگی پیشرفت می کنید !
شما همیشه جلوتر از همه کسانی هستید که اصلاً هیچ قدمی برنمی دارند . .
اي قلم در حرفهايت اثري نيست
از آشنا براي من خبري نيست
آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا
از يوسف فاطمه خبري نيست
موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
اتفاقا اشتباه فکر می کنید . جدیدا ما ایرانیا 90 درصد به فکر پول هستیم و 10 درصد علاقه واقعی که به هیجا هم نمی رسیم.
اما نگاه کنیم به شرکت های خارجی ، خیلی از بازی های موفق توسط شرکت های نامی ساخته نشده اند. گروه کوچکی از یک تیم جمع شدند و با عشق علاقه بازی ساختند و تسلیم این افکار نشدند که پول و بزرگ بودن باعث موفقیت می شود و خودشان را بالاتر از شرکت های بزرگ بازی سازی رساندند.
هیچی به جز ایده و فکر نو در بازی سازی بدرد نمی خورد. شما ایده جدید داشته باشی و آن ایده را عملی کن. ببین نتیجه می گیری یا نه.
خلاقیت ، نو آوری ، پشتکار و دانش داشته باشی پول خودش می آید با کپی پیس به جایی نمیرسیم
موضوعها: 51
مکان: زیر سایه امام رضا (ع)
سپاسها: 768
426 سپاس گرفتهشده در 148 ارسال
آقا مهرداد لطفا فقط جملات انرژی زا بزارید تو این تاپیک... بحث و تحلیل رو تو تاپیک های دیگه بیان کنید ...
مننون
اي قلم در حرفهايت اثري نيست
از آشنا براي من خبري نيست
آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا
از يوسف فاطمه خبري نيست
موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
اما دو خط پایانی جملات امید دهند باشد
موضوعها: 53
سپاسها: 189
90 سپاس گرفتهشده در 63 ارسال
یک جمله ی انرژی زا هم من میگم به طوری که ویتاینسی بخورین اینقدر انرژی نمیگیرین !
.
.
تو خارج یه بازی بسازن بذارن مارکت و ad سرش بذارن کمه کم روزی حداقل 500 دلار در میارن البته میگن این مقدار خیلی کمه یعنی 1 میلیونو 750 هزار تومن اونوقت تو ایران خودتونو بکشین بازیتون 5 هزار تا دانلود شه . البته اگر بازیتون رایگان باشه . از این 5 هزار نفر اگر 500 نفر 1 بار کلیک کنین تقریبا میشه 22 هزار تومن (خودمون میدونم کسی کلیک نمیکنه ) از این 22 هزار تومن 30 درصد سود خودشون و 9 درصد مالیات میشه 13500 تومن . میشه 1 دونه پیتزا !!!!
حالا این 13500 تومن بهتون میرسه ؟ خیر چون عدد میگه باید بالای 200 هزار تومن باشه (البته این رقم مال پارسال بود که من خوندم . احتمالا الان خیلی باید پایین اورده باشه چون میدونه 200 هزار تومن نا ممکنه )
حالا فکر کنین 1 دونه پیتزا درست کردن و فروختن راحت تره یا یک بازی ؟؟
به شخصه بازی سازی فقط برای علاقمه نه چیز دیگه مثل نقاشی .فرض کنین دارم نقاشی میکشم و اصلا به عنوان شغل یا منبع درامد بهش فکر نمیکنم
.
امیدوارم قشنگ انرژی گرفته باشین !!!