1398/12/6، 10:02 عصر
سلام دوستان
من قصد دارم توی پروژه ام از آنلاین استریمینگ آپارات استفاده کنم و همه کارا رو اوکی کردم و کد نمایش رو هم حتی گرفتم و قرار دادم توی پلاگین pode html و پلیر رو هم نمایش میده ولی خودکار شروع به پخش نمیکنه.
من قصد دارم کاری کنم که بدون اینکه کاربر کلیک کنه روی دکمه پخش پروسه پخش انجام بشه. به نوعی قصد دارم اصلاً شیء pode html رو خارج از صفحه قرار بدم.
راستش دارم یک وبسایت آموزش مجازی توسعه میدم میدونم که کانستراکت مناسب این کار نیست ولی یک پروژه داخلی و کوچیک هست شاید کلاً به 100 نفر هم نرسه تعداد کلاینت ها.
این کدی هست که به پلاگین دادم:
ممنون میشم راهنمایی کنین
من قصد دارم توی پروژه ام از آنلاین استریمینگ آپارات استفاده کنم و همه کارا رو اوکی کردم و کد نمایش رو هم حتی گرفتم و قرار دادم توی پلاگین pode html و پلیر رو هم نمایش میده ولی خودکار شروع به پخش نمیکنه.
من قصد دارم کاری کنم که بدون اینکه کاربر کلیک کنه روی دکمه پخش پروسه پخش انجام بشه. به نوعی قصد دارم اصلاً شیء pode html رو خارج از صفحه قرار بدم.
راستش دارم یک وبسایت آموزش مجازی توسعه میدم میدونم که کانستراکت مناسب این کار نیست ولی یک پروژه داخلی و کوچیک هست شاید کلاً به 100 نفر هم نرسه تعداد کلاینت ها.
این کدی هست که به پلاگین دادم:
کد:
<style>.h_iframe-aparat_embed_frame{position:relative;} .h_iframe-aparat_embed_frame .ratio {display:block;width:100%;height:auto;} .h_iframe-aparat_embed_frame iframe {position:absolute;top:0;left:0;width:100%; height:100%;}</style><div class="h_iframe-aparat_embed_frame"> <span style="display: block;padding-top: 57%"></span><iframe scrolling="no" allowFullScreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" src ="https://www.aparat.com/dabiresa/live?embed&fa?rel=0&autoplay=1"></iframe></div>