میتونیم زمان رو ریسِت کنیم؟
با کمک شما دوستان عزیز مشکل قبلیم برطرف شد ولی الان یه سوال دارم. من میخوام یه بازی درست کنم که قراره توی اون هر x ثانیه یه اسپرایت ایجاد بشه و اون اسپرایت یه کاری رو انجام بده. این اتفاقا توی لایوت1 میوفته و یه لایوت دیگه هم هست به اسمhome . وقتی میرم به لایوت خانه و دوباره میرم توی بازی میبینم مثلا 10ثانیه گذشته و برای ایجاد اون اسپرایت زمان کمتر رو سپری میکنه و همین برام مشکل ساز میشه. میخوام ببینم اَکشِنی وجود داره که به زمان ریسِت بشه؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
من خودمم این مشکل برام پیش اومد ولی نمیدونم چطور توی کانس همچین چیزی برای ریست کردن زمان نبود

بجاش یه متغیر اضافه کنید بگید هر یک ثانیه (every 1 second) یکی به متغیر اضافه بشه (add value 1)
بعد بگید هروقت متغیر مقدارش شد 10 , مقدارش بشه صفر و اسپرایت شما هم ساخته بشه

امیدوارم متوجه شده باشید.
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak
 منظورتو فهمیدم ولی دقت کن که قراره هر x ثانیه یه دونه از اون اسپرایت ها بسازه بعد با متغیر نمیشه این اتفاق براش بیفته.
(ازی مثل مدافعان حرم هستش)

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/1/25، 11:28 عصر)چغک خان نوشته است:  منظورتو فهمیدم ولی دقت کن که قراره هر x ثانیه یه دونه از اون اسپرایت ها بسازه بعد با متغیر نمیشه این اتفاق براش بیفته.
(ازی مثل مدافعان حرم هستش)

خواهشا یکمم از ذهن خودتون استفاده کنید !
منظور محمد این هست که از متغیر برای شمارشش استفاده کنید .
وقتی به اون به اصطلاح X ثانیه رسید ، با ست کردن متغیر به 0 یا هر عدد شروع کننده دیگه ای از اول باز شمارش میشه و باز توی اون X ثانیه شروع میکنه به ساخت آبجکت جدید .
هم میتونید هنگام ساخت آبجکت ست کنید هم با اکشن On Create .

درضمن وقتی متغیر میشه 4 ، از ایونت Every X ُSeconds ؛ به این معنی هست که هر 4 ثانیه اون اتفاق داخل اکشن هاش بیوفته .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، rezamms ، Master Badfar

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: