1399/2/20، 06:42 عصر
اوکی
.
.
"بازی ساز باران" منتشر شده
|
1399/2/20، 06:42 عصر
اوکی
.
1399/3/4، 02:54 عصر
سلام دوستان
بازی ساز باران پس تغییرات چشمگیر (یعنی اضافه کردن چار تا آهنگ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() الان فکر کنم حدود 10 روز میشه که توی مایکت منتشر شده ولی می خواستم وقتی ایران اپس هم منتشرش کرد بزرامش که ظاهرا ایران اپس اکانت من رو بسته چون هفته است جواب تیکت های من رو نمیده و بازی رو هم بررسی نکرده...بگذریم ![]() مایکت بازی رو برگزیده نکرد و حتی دلیلش رو هم نمیگن ![]() این لینک دانلود برنامه از مایکت ![]() قیمتش دو هزار تومنه ولی از خیر پولش گذشتم...براتون کد هدیه از مایکت گرفتم این هم فایل اکسل کد های هدیه برای برنامه است...یعنی اگه این کد ها رو وارد کنید برنامه براتون رایگان میشه...تعداد 100 تا کد هدیه (فکر نمیکنم انجمن بیشتر از این کاربر فعال داشته باشه) ممنون میشم دانلود کنید و نظرتون رو راجب بهش بگید...حداقل چند نفر برناممو دانلود کنن ![]() فقط یه نکته ریز: برای اینکه بچه های دیگه الاف نشن وقتی کد هدیه رو وارد کردید بیاین اینجا بنویسید چه کد هدیه ای رو وارد کردید تا بچه ها دیگه اون کد رو نزنن
سهراب سپهری
ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ : ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ ! ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟! ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ " ﺧﺪﺍ " ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....
1399/3/4، 03:31 عصر
آقا من دانلود کردم واقعا عالی بود.
مخصوصا وقتی ساز پیانو و صدای باران رو ترکیب می کردیم.... فقط کاری کن آهنگ ذخیره شه که عملی کردنش سخته ولی خب .... و اینکه ترکیب های پیشنهادی هم بزار
1399/3/5، 12:30 عصر
آهنگ ذخیره کردنش سخته...مگه از میکروفون گوشی بخوایم ضبط کنیم که خوب نمیشه
ترکیب پیشنهادی رو هم نغهمیدم یعنی چی
سهراب سپهری
ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ : ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ ! ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟! ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ " ﺧﺪﺍ " ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست.... |
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
Cursed letters | MohammadHadi | 0 | 1,555 |
1401/12/11، 02:02 صبح آخرین ارسال: MohammadHadi |
|
![]() |
دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... | oak | 115 | 62,792 |
1401/2/26، 10:09 صبح آخرین ارسال: tohidrajabali |
کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت | Alireza3d | 6 | 4,162 |
1400/9/11، 06:57 عصر آخرین ارسال: Alireza3d |
|
گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده | alii | 4 | 4,030 |