ببخشید من یک سعوال داشتم میخاستم بدنم چیجوری یک گوشی وارد بازیم کنم اگه بشه یکی یک سورس یا بیاد جواب منو بده ممنون میشم
Amir.game
وارد کردن مبایل در بازی
|
ببخشید من یک سعوال داشتم میخاستم بدنم چیجوری یک گوشی وارد بازیم کنم اگه بشه یکی یک سورس یا بیاد جواب منو بده ممنون میشم
Amir.game
1399/8/22، 07:42 صبح
سلام
من نفهمیدم چی شد گوشی رو وارد بازی کنی؟
سهراب سپهری
ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ : ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ ! ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟! ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ " ﺧﺪﺍ " ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....
1399/8/22، 09:21 صبح
گوشی ؟؟؟؟
وارد بازی ؟؟؟ خب اسپرایتشو بیار هر چی که سورس بخواد اینو اگر سورسشو بسازی کانستراکت خودش هنگ میکنه میگه اینا چقدر نوبن ![]() ![]() ![]()
1399/8/22، 11:57 صبح
بچه ها نوع برخوردتون با تازه کار ها اصلا خوب نیست.
ایشون هم کار درستی نکردن که اومدن برای همچین موضوع ساده ای تاپیک زدن. ولی من حس می کنم ایشون خیلی کلی گفتن. شاید منظورشون رو درست نگفتن و ما درست متوجه نشدیم. چون دیگه یک اسپرایت وارد کردن رو که آقا مجتبی تو اون آموزش اول یاد دادن. بهتر بود بجای اینکه اینطوری تمسخر کنید خیلی موادبانه بهشون تزکر میدادید. فرزاد شریفی هستم بنیانگذار مجموعه موسسه های FG Studio
و گروه بازی سازی farzadgame سابق --------------------FG Studio--------------------
1399/8/22، 12:39 عصر
طرز برخوردتون با ایشون افتضاحه
اینا چقدر نوبن؟؟!! اینجا انجمن بچه بازی نیست؟؟؟!! اتفاقا انجمن برای سوال پرسیدنه هر چقدر هم طرف تازه کار باشه مگه اسلحه گذاشتن رو سرتون که بیایید جواب بدید؟؟ فقط ایشون سوالشون نا مفهوم بود همین
سهراب سپهری
ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ : ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ ! ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟! ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ " ﺧﺪﺍ " ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....
1399/8/22، 12:45 عصر
1399/8/22، 03:52 عصر
من نمیفهمم من منظورم این بود که من مبایلم رو وارد کردم میخام این مبایل من بهش ویژگی های مبایل بدم و من نمیفهمم چه طرز برخرده شما ها همیشه با یک تازه کار اینتوری برخورد میکنید اجب آدم هایی پیدا میشن
1399/8/22، 07:42 عصر
(1399/8/22، 03:52 عصر)Amir.game نوشته است: من نمیفهمم من منظورم این بود که من مبایلم رو وارد کردم میخام این مبایل من بهش ویژگی های مبایل بدم و من نمیفهمم چه طرز برخرده شما ها همیشه با یک تازه کار اینتوری برخورد میکنید اجب آدم هایی پیدا میشنسلام دوست من . صحبت های بچه ها توجیحی نداره و درموردش حرف نمیزنیم . اما دوتا توصیه : 1- شما کاری رو که میخواید انجام بدید ، بهتر توضیح بدید تا بچه ها بتونن بهتر راهنمایی کنن . 2- یخورده هم روی املاء تون کار کنید .
1399/8/22، 07:46 عصر
(1399/8/22، 07:42 عصر)محمد 82' نوشته است:(1399/8/22، 03:52 عصر)'Amir.game' نوشته است: من نمیفهمم من منظورم این بود که من مبایلم رو وارد کردم میخام این مبایل من بهش ویژگی های مبایل بدم و من نمیفهمم چه طرز برخرده شما ها همیشه با یک تازه کار اینتوری برخورد میکنید اجب آدم هایی پیدا میشنسلام دوست من . صحبت های بچه ها توجیحی نداره و درموردش حرف نمیزنیم . اما دوتا توصیه : باشه |
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
![]() |
پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا | ya mahdi | 0 | 229 |
1404/1/17، 05:43 عصر آخرین ارسال: ya mahdi |
نحوه خروجی اندروید کوردوا | ya mahdi | 0 | 176 |
1404/1/11، 04:06 عصر آخرین ارسال: ya mahdi |
|
![]() |
حل شده مقادير لازم در environment variable | ᔕinaᗪehghani | 24 | 11,595 |
1403/10/23، 12:10 صبح آخرین ارسال: Tggi |
تپسل .....فروشگاه | Hamidreza | 3 | 1,932 |