موضوعها: 2
سپاسها: 3
0 سپاس گرفتهشده در 0 ارسال
اقا حل شد من واسه فاصله بین دو عدد داخل پرانتز اون حالت ولگولیه سمت راست صفر تو نیم لوک رو میزدم الان ی بار اون دکمه(و) تو صفحه کلید زدم ک خیلی شبیهش بود . دست شد .
حالا این تاپیک و اضاف کردم . شلوغ نشه انجمن تاپیک دیگه نزنم . میشه ی کمک دیگه هم بکنید .
دوستان من ی چنتا ابجکت(کلیدهایه رابط کاربری) رو وارد بازی ک کردم اول جاشون درسته . اما بعد ی تایمی تو بازی صفحه نشون دهنده دوربین بازی canvas size. رو تغییر گذاشتم و اگه قبلش مثلن 1000 در 1000 رو نشون میده بعد یهو میشه 2000 در 1000 و وقتی ک اونجوری میشه . جای اسپرایت هایی ک واسه رابط کاربری تنظیم کردم تغییر میکنه (بعد عوض شدن دوربین)و همون جایی ک تایین کردم نمیمونن . حتی ابجکت تکس هم ک واسه امتیاز بازی گوشه صفحه هم گذاشتم اونم تغییر میکنه...
باید چیکار کنم دوستان?
Mehr
Game
Is
cooming soon
موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
یعنی منظورتون اینه ابجکت ها با دوربین هماهنگ نیستن ؟ دوربین میره و ابجکت ها میمونه ؟ اگه سوالتون اینه که ... واقعا نمیدونم چی بگم . اموزش های ابتدایی رو دیدید ؟
ابجکت هارو توی یه لایه جدید بریزید . روی لایه کلیک کنید . تو نوار تنظیمات (نوار سمت چپ) به گزینه هست نوشته 500,500 . اون رو بنویسید 0,0 تا ابجکت ها همراه دوربین بیان . اگرم منظورتون چیز دیگه است یا من متوجه نشدم یا بد توضیح دادید.
(1399/9/20، 07:40 عصر)محمد 82 نوشته است: یعنی منظورتون اینه ابجکت ها با دوربین هماهنگ نیستن ؟ دوربین میره و ابجکت ها میمونه ؟ اگه سوالتون اینه که ... واقعا نمیدونم چی بگم . اموزش های ابتدایی رو دیدید ؟
ابجکت هارو توی یه لایه جدید بریزید . روی لایه کلیک کنید . تو نوار تنظیمات (نوار سمت چپ) به گزینه هست نوشته 500,500 . اون رو بنویسید 0,0 تا ابجکت ها همراه دوربین بیان . اگرم منظورتون چیز دیگه است یا من متوجه نشدم یا بد توضیح دادید.
نه منظورم اون نیست اصن اونی ک شما میگی میدونم اونو راه حله وقتی رفتار اسکرول تو استفاده میکنی. من اصن از اسکرول تو هیچ جایه بازی استفاده نکردم . من با استفاده از set canvas size بعد از چند ثانیه دوربینو کاری کرپم فضای بیشتری از لیوت رو پوشش بده . بعد وقتی صفحه بزرگ میشه ابجکتام نسبتن تغییر پیدا میکنه جاشون . اما دقیقن اونجایی ک من میخوام بیان قرار نمیگرین'
اینجا باید چیکارکنم دقیقن?
Mehr
Game
Is
cooming soon
موضوعها: 74
مکان: اصفهان
سپاسها: 837
939 سپاس گرفتهشده در 436 ارسال
توی سورس های آموزشی خود کانستراکت دنبال این سورس بگرد...همین کاری رو که می خوای انجام میده...روی نوشته زرد های پایین و بالای صفحه دقت کن
example:fullscreen scaling
سهراب سپهری
ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
ﻭ " ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....
(1399/9/21، 01:21 صبح)amin COD نوشته است: توی سورس های آموزشی خود کانستراکت دنبال این سورس بگرد...همین کاری رو که می خوای انجام میده...روی نوشته زرد های پایین و بالای صفحه دقت کن
example:fullscreen scaling
اون پروژه ای ک شما گفتیو باز کردم اما چیز بدردبخوری نتونستم از توش در بیارم,اصن فک کنم اون چیزیک من لازم دارم نیست توش . فک کنم منظورمو درست متوجه نشدید شاید . نیگا کنین به عنوان مثال من ی لیوت دارم ک سایز کلیش 2000/2000 هس . بعد من میخوام تا مثلان پنجاه ثانیه اول صفحه canvas size رویه 2000/1000 باشه (یعنی حالت عادی اول همینجوریه)بعد من ابجکتایه رابط کاربریمو تنظیم کردم . (تا اینجا هیچ مشکلی ندارم) بعد از پنجاه ثانیه ک من تنطیم کردم صفحه canvas sizeش بشه 2000/2000(ک کل صفحه لیوت رو پوشش بده و نشون بده) اینجا ک سایز نشون دادن صفحه از رویه 2000/1000 میاد رویه 2000/2000 اینجا ابجکتایه رابط کاربریم جایه جا میشن . چطوری میتونم جاشونو به جای دلخواهم تنظیم کنم ک وقتی رفت رو 2000/2000 ابجکتام بیاد اونجایی ک من میخوام
Mehr
Game
Is
cooming soon
موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
خب اینکه کاری نداره برادر من . تو همون اونتی که اکشن دادی کانواس تغییر کنه ، همونجا اکشن های دیگه رو هم بگو ، بگو اسپرایت بره فلان جا و ...
موضوعها: 74
مکان: اصفهان
سپاسها: 837
939 سپاس گرفتهشده در 436 ارسال
درست سورس رو ندیدی عزیز
وقتی سورس رو اجرا می کنی سعی کن اندازه بازی رو کم و زیاد کنی
با مرورگر بازش کن و سعی کن مرورگر رو کوچک و بزرگ کنی بعد میبینی که متن های زرد سر جاشون وایسادن
در واقع این کار رو با استفاده از رفتار لنگر میکنه
سهراب سپهری
ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
ﻭ " ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....