مشكل google play protocer
تصویر: Array
(1399/11/30، 06:40 عصر)ARKEYA' نوشته است:
(1399/11/30، 06:28 عصر)'sjdidisjj' نوشته است: تصویر: Array
(1399/11/30، 06:12 عصر)'oak' نوشته است: اصلا کی استور استفادش همینطوره
کی استور امضا شما برنامه نویس روی بازی یا اپ هست
دقیقا مثل یک نقاش که روی نقاشيش امضا می کنه
حالا با توجه به اینها ، بنظرتون یه نقاش می تونه روی دوتا نقاشی یک امضا بزنه ؟
خب قطعا بله

پس دوست عزیز براتونمشکلی پیش نمیاد
استفاده کنید

خب
گوگل پلی با امضا کار داره
نه با نقاشی
واسه همین اگر امضاتون ثبت بشه واسه بازی های دیگه مشکلی ندارید

در ضمن
خودتون می تونید کی استور درست کنید. و خیلی ساده هم می تونید به گوگل بشناسونیدش

خب پس بی زحمت کی استورتو با اسم سازنده(Alias) و رمزشو واسم تو خصوصی بفرس داداش

خیلی ممنون بابت کمکت

و در مورد اخر پیامت : من بلدم بسازم کی استور و بعد واسه گوگل درخواست بفرستم که تاییدش کنه
ولی معمولان چند روز طول میکشه و زمان زیادی میبره
واسه همین دنبال ی راه سریع تر بودم که شما کمک کردی
(البته بازم من درخواست فرستادم واسه گوگل پلی که امضا مو بشناسه و واسه برنامه های بعدی به مشکل نخورم . ولی چون این اپو میخوام زود بزارم تویه مایکت ولی واسه همین ارور تاییدش نمیکنن )

بازم ممنون از کمکت .

‌سلام

متاسفانه نمیتونم اطلاعات کی استور رو بدم
ولی میتونم خودم براتون خروجی بگیرم...

موفق باشید.

نه ممنون پس...

چون خودمم طبیعتا بعدا میخوام اپدیت بدم حالا هرچند دفه...
باز نمیتونم برای هربار اپدیت مضاحم شم و دنبال شما بگردم . چ بسا انلاین باشید تو مدتهایه دیگه

همون منتظر تایید امضایه خودم بمونم بهتره

همینجوریشم دو به شک بودم که از یک کی استور دیگه استفاده کنم

بازم ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، ARKEYA
دوستان من از یکی از اشنایان تو سویس درخواست کردم واسم اکانت دولپر گوگل بسازه از همونجا . (چون هم مشکل پرداخت داریم ازینجا . همم یه جیمیل جدید با شماره ازونور بسازه(چون اگه ایمیلی هم ک وصل شی شماره ایرانی باشه بعد باز بلاک میشه حساب) خلاصه همه کاراشو ازونجا بکنه . بعد من جیمل و رمزشو بگیرم و ازینجا خودم مدریت کنم و بازی هامو انتشار بدم تو گوگل پلی .

حالا اصلی ترین سوالم اینه که اکانت با ای پی سویس ساخته بشه بعد من ازینجا با نرم افزار فیل/شکن به ای پی امریکا یا المان وصل شم . به مشکل نمیخوره که بعد یه وقتی اکانت بلاک کنن؟
بخاطر تغیر داشتن ای پی وقتی ک ساخته شده با وقتی ک وارد شده؟
|(حالا منم سعی میکنمئ همیشه با ای پی ی کشور وصل شم و هر دفه با ی ای پی کشور مختلف وصل نمیشم)
ولی میخوام بدونم که همینم مشکل ساز نمیشه؟

و اینکه اگه نکته ای چیزی میدونید در باره ی ساخت اکانت دولوپر گوگل . بگید لطفا
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دو تا از دوستانم ماه گذشته پنل گوگل پلی شون بسته شد.
اونها هم از روش شما کار رو انجام میدادن.
گوگل پلی جدیدا نظارت سفت و سختی روی اکانتها داره. تنها راهش این هست که شما فایلهاتون رو برای فامیلتون ایمیل کنید و ایشون داخل اکانت لاگین شن و فایلها رو آپلود کنن.
همه فیلتر شکنها یه زمانهای کوتاهی در کانکت شدن خطا میدن.
همون یک لحظه برای شناسایی گوگل پلی کافیه.
یک روش تست راحت بهتون میگم.
بازیهای پریمیوم گوگل پلی با آیدی ایران دیده نمیشن.
اگرم لینک مستقیمشون رو بزنین زیر بازی پیغام قرمز رنگی میاد که نوشته این بازی در کشور شما قابل استفاده نیست.
حالا اگر با فیلتر شکن و وی پی ان همون بازی رو سرچ کنین میبینین که گوگل فریب میخوره و بازی نمایش داده میشه... اما... اما...
شما اگر چندین بار فیلتر شکن رو دیسکانکت و کانکت کنین و هر بار بازی رو سرچ کنین میبینین که از 10 الی 15 بار یک دفعه شانسی یک بارش شما رو گوگل پلی تشخیص میده آیپیتون رو و بازی دیده نمیشه.
این همون خطا های کوچیک فیلتر شکن هست که یک مواقعی از دستش در میره و آیپی واقعیتون لو میره.
این همون لحظه مرگ آوریه که اگر از ایران لاگین شده باشین به پنل, کار پنلتون تمومه...
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
تصویر: Array
(1399/12/1، 08:18 عصر)nariman' نوشته است: دو تا از دوستانم ماه گذشته پنل گوگل پلی شون بسته شد.
اونها هم از روش شما کار رو انجام میدادن.
گوگل پلی جدیدا نظارت سفت و سختی روی اکانتها داره. تنها راهش این هست که شما فایلهاتون رو برای فامیلتون ایمیل کنید و ایشون داخل اکانت لاگین شن و فایلها رو آپلود کنن.
همه فیلتر شکنها یه زمانهای کوتاهی در کانکت شدن خطا میدن.
همون یک لحظه برای شناسایی گوگل پلی کافیه.
یک روش تست راحت بهتون میگم.
بازیهای پریمیوم گوگل پلی با آیدی ایران دیده نمیشن.
اگرم لینک مستقیمشون رو بزنین زیر بازی پیغام قرمز رنگی میاد که نوشته این بازی در کشور شما قابل استفاده نیست.
حالا اگر با فیلتر شکن و وی پی ان همون بازی رو سرچ کنین میبینین که گوگل فریب میخوره و بازی نمایش داده میشه... اما... اما...
شما اگر چندین بار فیلتر شکن رو دیسکانکت و کانکت کنین و هر بار بازی رو سرچ کنین میبینین که از 10 الی 15 بار یک دفعه شانسی یک بارش شما رو گوگل پلی تشخیص میده آیپیتون رو و بازی دیده نمیشه.
این همون خطا های کوچیک فیلتر شکن هست که یک مواقعی از دستش در میره و آیپی واقعیتون لو میره.
این همون لحظه مرگ آوریه که اگر از ایران لاگین شده باشین به پنل, کار پنلتون تمومه...

خب اگه از DNS استفاده کنیم چی؟
دیگه مشکل دیس کانکت شدن فیل/شکن هم نداره

دی ان اس جواب میده؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/12/1، 07:46 عصر)sjdidisjj نوشته است: دوستان من از یکی از اشنایان تو سویس درخواست کردم واسم اکانت دولپر گوگل بسازه از همونجا . (چون هم مشکل پرداخت داریم ازینجا . همم یه جیمیل جدید با شماره ازونور بسازه(چون اگه ایمیلی هم ک وصل شی شماره ایرانی باشه بعد باز بلاک میشه حساب) خلاصه همه کاراشو ازونجا بکنه . بعد من جیمل و رمزشو بگیرم و ازینجا خودم مدریت کنم و بازی هامو انتشار بدم تو گوگل پلی .

حالا اصلی ترین سوالم اینه که اکانت با ای پی سویس ساخته بشه بعد من ازینجا با نرم افزار فیل/شکن به ای پی امریکا یا المان وصل شم . به مشکل نمیخوره که بعد یه وقتی اکانت بلاک کنن؟
بخاطر تغیر داشتن ای پی وقتی ک ساخته شده با وقتی ک وارد شده؟
|(حالا منم سعی میکنمئ همیشه با ای پی ی کشور وصل شم و هر دفه با ی ای پی کشور مختلف وصل نمیشم)
ولی میخوام بدونم که همینم مشکل ساز نمیشه؟

و اینکه اگه نکته ای چیزی میدونید در باره ی ساخت اکانت دولوپر گوگل . بگید لطفا
سلام به هیچ وجه توصیه نمیشه از فیلترشکن استفاده کنید چون گوگل تغییر لوکیشن رو با وجود فعال بودن این سیستم میفهمه و اکانتتون بلاک میشه . اما اگه از vps استفاده کنید فک کنم بشه و مشکلی پیش نیاد . به هرحال اصلا پیشنهاد نمیشه از ایران وارد اکانت گوگل بشید . 
ضمنا برای استفاده از تبلیغات ادموب (یادم نیست واسه ادموب بود یا خود اکانت اما تا جایی که یادمه واسه ادموب بود) باید ادرس بدید و با پست براتون یه کدی چیزی ارسال میکنن که باید وارد کنید که خلاصه اش اینم باید ادرس بدید که دیگه ایران ...
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستانی که علاقه به نشر بین الملل دارن و فکر میکنن بازی دارن که ارزش امتحان کردن نشر در گوگل پلی رو داره من بهشون پیشنهاد میکنم لایوهای سیو شده پیج اینستاگرام همگرا رو ببینن.
یک پیجی هست که اگر اشتباه نکنم برای بنیاد ملی بازیهای رایانه ای هست.
یک خانومی لایوهای فوق العاده ای رو با مدیران موفق استودیوهای بازیساز ایرانی تهیه میکنه که این دوستان بازیساز تمامی تجربیاتشون رو در بازیسازی بیان میکنن. تو این لایوها چند تا لایو سیو شده هست که مدیران چندتا شرکت جدید التاسیس که دارن برای بازیسازهای ایرانی شرایط خوب نشر بین الملل به وجود میارن و درآمدهاشون رو با کسر درصد ناچیز خودشون به بازیساز ارایه میدن وجود داره.
خیلی مطالب این پیج مفیده.
حتما سعی کنین لایوهارو ببینین.
تو بازیسازی سالها جلو میوفتین و میبینین دیگه مثل گذشته نشر بین المللی خیلی سخت نیست. پس دغدغه انتشار نداشته باشین.
تمرکزتون رو روی ساخت بازی خوب بگذارید.
لینک پیج:
https://instagram.com/hamgara_vgame?igsh...qt0e0vjb4v
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 228 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 175 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,586 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: