1400/8/6، 11:22 صبح
(1400/8/6، 09:41 صبح)Hamed85 نوشته است:(1400/8/5، 04:46 عصر)محمد40' نوشته است: سلام
این کد ها رو باید به فایل index.html خروجی بازی اضافه کنید:
این کد را در تگ head میگزاریدکد:<script type="text/javascript" src="https://wanted5games.com/js/game.js"></script>
و
این کد را در تگ body میگزارید و جای مقدار id ، آیدی بازی خود را می نویسیدکد:<script type="text/javascript">
CloudAPI.init({
'id': 99,
'splash': false
});
</script>
مرسی از لطف شما، جبران کنم
(1400/8/5، 09:42 عصر)ᔕinaᗪehghani' نوشته است: سلام!
اصل كار رو كه آقاي محمد 40 لطف كردن و توضيح دادن كه بايد چيكار كنيد، منم اينو اضافه كنم كه براي نمايش تبليغ، شئ بروزر رو اضافه كنيد و وقتي بازي شروع ميشه (روي دكمه ي استارت زده ميشه) بايد اين ايونت رو بنويسيد، با اكشن Excute Javascript و بجاي اينپوت:
و وقتي هم كه كاربر ميميره يا به اصطلاح GameOver ميشه هم از اينو بنويسيد:کد:"CloudAPI.play();"
کد:"CloudAPI.gameOver();"
البته اينها توي پيشنمايش كانستراكت نمايش داده نميشن پس بهتره وقتي كه دارين بازي رو تست ميكنين اين دوتا ايونت رو Disable (غيرفعال) كنيد تا خطايي رخ نده...
موفق باشيد!
آقا دم شمام گرم، من بالایی رو که دوست عزیز زحمتش رو کشید، اوکی کردم، فقط این دوتا تابع رو باید یه فایل جاوااسکریپت بسازم و تو روت پروژه قرار بدم بعد این دوتا تابع رو بهش اضافه کنم و تو کانستراکت تو شیء Browser صدا بزنم یا نه تو خود این تابع ها رو تو input شیء Browser صدا بزنم؟
نه فایل اضافه ای لازم نیست این دوتا تابع توی فایلی که توی هدر اضافه کردید تعریف شدن، و فقط باید توی اینپوت ها اون تابع ها رو صدا بزنید...
نقل قول:لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.