درآمد کاربران عزیز از درون پرداخت و تبلیغات
درمورد هک شدن
هک بیرون
هک درونی
در هک بیرونی : هدف دسترسی به درونمایه و محتوا بازی و برنامه است مانند کده ، نگاره ها (عکس) ، سدا و ...
در هک درونی : هدف افزودن  یا دستکاری متغییر یا بخش های امنیتی بازی است که بیشتر در زمان انجام برنامه بدرد می خورد. مانند افزودن سکه ها یا نسوز شدن جون
کاسنراکت در هک بیرونی به ویژه در نگارش 200 و تازه تر از ان بسیار کامیاب و پیروزمندتر از پیش و برنامه های دیگر است.
کد ها با الگو های پیشرفتهای رازنگاری و پنهان و نهفته می شوند که هیچ برنامه ای بسادگی نمی تواند به هالت پیش بازگرداند . وکسی هم از کد های تازه سر در نمی ائرد
در بخش نگاره ها نگار ها در ابعاد 1024 *2048 بصودر پیشامدی و تصادفی کنار هم می چیند و یکسری پیکسل و عکس خودش افزوده ، آنها را مات کرده و یکسری هنایش و افکت ها را روی این نگارها بکار می برد و دیگر کسی نمی تواند از این عکس ها سو استفاده کند.
در هک بیرونی . هم کانستراکت ، هم خودتان و هم برنامه برون سازی چون اینتل منابع بازی رو رازنگاری می کند و همچنین روش هایی رو برای کنترول دسترسی به ایتم ها و متغیر های بازی فراهم می کند
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
مطمعن باشید اگه به جای  پولی کردن بازی بازی رو با تبلیغات (مخصوصا ویدئو) و حالا شایدم کنارش پرداخت درون برنامه ای  منتشر کنید درآمد خیلی بیشتری دارید البته به این شرط که از assets رایگان استفاده نکنید و کیفیت مناسبی داشته باشه بازیتون.

البته منظورم از تبلیغات به هیچ وجع این تبلیغات سایت های ایرانی نیست که مفت میرزن!
باید از سرویسهای تبلیغات موبایل خارجیی استفاده کنید که با ایران هم مشکلی نداشته باشند از جمله: 
Chartboost  AppLovin  mobileCore  AdColonyTapjoy  Startapp
البته همه میدونن که بهترین سرویس تبلیغات admob هستش اما با نمایش تبلیغات در ایران  ایران مشکل داره.
خب به علاوه برای درآمد بیشتر هم میتونید حساب گوگل پلی بسازید.

موب پی هم حساب بانکی بهتون میده - هم حساب تو استور هارو براتون میسازه (فکر نکنید تبلیغاته این! نمیدونم شابد سایت های دیگه ای هم باشه مثل این سایت ولی من فقط ایتو میشناسم). پنل اولیش رو شما اگه میخواید برنامه رایگان بدون پرداخت درون برنامه ای فقط با تبلیغات سایت هایی که معرفی کردم منتشر کنید که خب مناسبه براتون. پنل آخر هم که اگه میخواید برنامه فروشی و با پرداخت درون برنامه منتشر کنید براتون مناسبهو به علاوه صدور کارت هم داره.

بعد این که حساب اوکی شد با وی پی اس یا وی پی ان آمریکا برین تو بخش دولپ (قبلش از شرکت بخوایین آدرس محل سکونت و ... بده بهتون ) بعد یه ایمیل جدید بسازین و خودتونو آمریکایی معرفی کنید و اطلاعاتو وارد کنید و با اون حساب گوگل پلی بسازین و تمام.

اینا تجربه برنامه نویسی اندروید 2 ساله من هستش. به نظرم سراغ سرویس های ایرانی نرید. 

اینو گفتم چون زیاد دیدم بازی های نسبتا با کیفیتی در مارکت های ایرانی که برنامه به صورت پولی هستش و به همین دلیل فروش خوبی نداشته.

53
  پاسخ

سپاس شده توسط: amira94
برای درج تبلیغات در کانسترکت از SDK کدام شرکت تبلیغاتی استفاده میکنید؟؟؟

این سایت های تبلیغات که نوشتید هیچکدامشان پلاگین کانسترکت ندارند ...درد اصلی اینه...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/3، 09:37 صبح)mansoor22 نوشته است: برای درج تبلیغات در کانسترکت از SDK کدام شرکت تبلیغاتی استفاده میکنید؟؟؟

این سایت های تبلیغات که نوشتید هیچکدامشان پلاگین کانسترکت ندارند ...درد اصلی اینه...

عزیز همون طور که گفتم من برنامه نویسی اندریود انجام میدادم تا به حالا (با android studio) و جدیدا دارم با یونیتی کار میکنم.
شرمنده در مورد کانستراکت نمیدونم چطوریه.

پاسخ

سپاس شده توسط:
بله پلاگین میخواهد و تا پلاگین نباشه نمیشه تبلیغات شرکتی را در کانسترکت بزاریم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یعنی ما یه بخش برای تبلیغ اون شرکتا تو بازی میزاریم و اونا به ما پول میدن ؟؟
اگه درست متوجه شده باشم
siko game

بزودی با بازی جدید ما :: اون ::

پاسخ

سپاس شده توسط:
 دوستان با این چت ها و بحث ها بازی سازارو نا امید کردید و انگیزه ی ساخت بازیو از بین بردید <:
نا امید نشوید.
هیچکس یک شبه بازیساز نشده است.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب شما نخون
دوما چه ربطی به بازیسزان داشت
siko game

بزودی با بازی جدید ما :: اون ::

پاسخ

سپاس شده توسط:
باعث میش فک کنیم بازیسازی پول نداره
نا امید نشوید.