Just take your left بازی جدید اینجانب. بزودی
درود حسام جان

آره. این حرف رو توی صفحه ی قبل پست شماره 71 گفتم 1

من راستش اصلا نمیدونم چی جواب بدم حسام جان. فقط حس میکنم ظاهرا شما و شاید برخی دوستان ناراحت شده باشید که انگار من خدای نکرده دارم شما رو میخرم برای رای. نه اصلا اینطور نیست. به هیچ عنوان.
توی این چند روزه که دارم توی فستیوال چرخ میزنم به وضوح دارم میبینم که چطوری وقتی یه شخصی از یه کشوری نامزد میشه چطور هموطنانش بسیج میشن برای بالا بردن طرف و حتی دولت میاد وسط و شدیدا حمایت میکنه چون در وهله ی اول افتخاریه برای کشورشون. دقیقا مثل بالا بردن پرچم ایران برای ورزشکارهاست . که ماشالا تلویزیون توی این زمینه کم نمیذاره ولی برای ما سکوت مطلقه. واقعا نمیدونم فرقش چیه. ورزشکارا از زور بازو استفاده میکنن ما از مغزمون.

رفتن به فستیوال های قاره های غیر از کشورتون ( مثلا اروپا و آمریکا برای ایران)  واقعا کار دشواریه . چون اونا در وهله ی اول هموطنان خودشون رو میبینن. قصد من تعریف از بازیم نیست اما بردن دو جایزه از گیم کانکشن اروپا برای خود من خیلی جای تعجب داشت. در نظر بگیرید که گیم کانکشن آسیا با چند روز اختلاف برگزار شد ولی من خودم رو برای آسیا محک نزدم و فرستادم به اروپا. دیگه خودتون حساب کنید با چه غولهایی طرف بودم.

الان هم باور بفرمایید تنها و تنها حمایت مردم کشورم رو میخوام اونم تنها با فشردن یه کلید لایک ناقابل. برای شما عزیزان بازیساز و خودم که هممون با پول توی جیب بازی میسازیم فکر کنم کمترین حمایت ممکن باشه. بماند که بعضی ها همین کار را به عمد انجام نمیدن.  اینا همون هایی هستن که عمدا بازی شما رو یک ستاره میدن تا مبادا ریت بالایی داشته باشید. اونوقت نباید حق بدم به اونهای که مدام بهم میگن مهرداد تو که اینهمه جاب آفر داری چرا از ایران نمیری!؟

بازم عذرخواهی میکنم اگر سو تفاهمی پیش اومد یا خدای نکرده قصدم چیزی غیر از حمایت شما عزیزان بوده. من تنها تالار گیمی که تو ایران عضو هستم همین جاست و اصلا نمیخوام باعث رنجش کسی بشم.

من حسام جان به شما و دیگران کاملا حق میدم. بذارید جمله ام اینطوری اصلاح کنم که " هدیه ای ناقابل برای کل بچه های انجمن " 

البته دوستان رای گیری تمام شده و امروز صبح جوایز رو هم اعلام کردن. من فقط نامزد بودم. بیشتر جوایز رو به قاره ی خودشون دادن به همون علتی که در بالا عرض کردم.

بهترین جایگاهها رو براتون آرزومندم 54
مهرداد
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82 ، بنده خدا ، ᔕinaᗪehghani ، MRleader.10 ، mhp ، ghasem ، nariman ، M.gh ، hasansanaei ، ARKEYA ، Hossein
(1400/2/17، 12:06 عصر)Mehrdad نوشته است: درود حسام جان

من راستش اصلا نمیدونم چی جواب بدم حسام جان. فقط حس میکنم ظاهرا شما و شاید برخی دوستان ناراحت شده باشید که انگار من خدای نکرده دارم شما رو میخرم برای رای. نه اصلا اینطور نیست. به هیچ عنوان.
توی این چند روزه که دارم توی فستیوال چرخ میزنم به وضوح دارم میبینم که چطوری وقتی یه شخصی از یه کشوری نامزد میشه چطور هموطنانش بسیج میشن برای بالا بردن طرف و حتی دولت میاد وسط و شدیدا حمایت میکنه چون در وهله ی اول افتخاریه برای کشورشون. دقیقا مثل بالا بردن پرچم ایران برای ورزشکارهاست . که ماشالا تلویزیون توی این زمینه کم نمیذاره ولی برای ما سکوت مطلقه. واقعا نمیدونم فرقش چیه. ورزشکارا از زور بازو استفاده میکنن ما از مغزمون.

رفتن به فستیوال های قاره های غیر از کشورتون ( مثلا اروپا و آمریکا برای ایران)  واقعا کار دشواریه . چون اونا در وهله ی اول هموطنان خودشون رو میبینن. قصد من تعریف از بازیم نیست اما بردن دو جایزه از گیم کانکشن اروپا برای خود من خیلی جای تعجب داشت. در نظر بگیرید که گیم کانکشن آسیا با چند روز اختلاف برگزار شد ولی من خودم رو برای آسیا محک نزدم و فرستادم به اروپا. دیگه خودتون حساب کنید با چه غولهایی طرف بودم.

الان هم باور بفرمایید تنها و تنها حمایت مردم کشورم رو میخوام اونم تنها با فشردن یه کلید لایک ناقابل. برای شما عزیزان بازیساز و خودم که هممون با پول توی جیب بازی میسازیم فکر کنم کمترین حمایت ممکن باشه. بماند که بعضی ها همین کار را به عمد انجام نمیدن.  اینا همون هایی هستن که عمدا بازی شما رو یک ستاره میدن تا مبادا ریت بالایی داشته باشید. اونوقت نباید حق بدم به اونهای که مدام بهم میگن مهرداد تو که اینهمه جاب آفر داری چرا از ایران نمیری!؟

بازم عذرخواهی میکنم اگر سو تفاهمی پیش اومد یا خدای نکرده قصدم چیزی غیر از حمایت شما عزیزان بوده. من تنها تالار گیمی که تو ایران عضو هستم همین جاست و اصلا نمیخوام باعث رنجش کسی بشم.

من حسام جان به شما و دیگران کاملا حق میدم. بذارید جمله ام اینطوری اصلاح کنم که " هدیه ای ناقابل برای کل بچه های انجمن " 

البته دوستان رای گیری تمام شده و امروز صبح جوایز رو هم اعلام کردن. من فقط نامزد بودم. بیشتر جوایز رو به قاره ی خودشون دادن به همون علتی که در بالا عرض کردم.

مهرداد
سلام مجدد خدمت دکتر رضایی عزیز ،

بلعکس یک درصد هم بابت صحبت های شما من برداشت بدی نکردم .
شاید اگر شخص دیگه ای بود برداشت بد می شد برداشت کرد ، ولی در مورد شما شرمنده میشه آدم .

درباره حمایت مردم یا کشور یا کلا هر موضوعی ، این موارد رو ما دیگه برامون عادی شده .
به قول شما نظر یک ستاره هم میدن که بتونن کمی کنار هم دیگه خوشحالی کنند .
اما درباره صحبت های شما من عمرا ناراحت شده باشم ، فقط به دلیل پیام یکی از دوستان من خواستم بیام نظرم رو اعلام کنم .
وگرنه خوشحال میشدم که این اتفاق میوفتاد .

ولی خودمونیم دکتر رضایی ، اگر پول داری حتما ی تیم ورک برای خودت راه بنداز و مدیریت کن ، صد درصد با توجه به خلاقیتتون به راحتی میتونید این سری توی اروپا و آمریکا هم موفق بشید .
البته برخلاف شما ، من به اینا اعتقادی ندارم و میخوام با همون بازار پیش برم ، ولی خب وقتی هم خلاقیتشو دارید و هم تخصصشو ، چرا که نه ؟ هم بازار رو بگیرید هم ی تعداد آدم بی هدف رو دور خودتون جمع کنید تا از شما کار و هدف بگیرند .

حرف آخر اینکه دکتر جان بمونی برامون ، هرچند بارها گفتی قصدت موندن توی ایران هست ، اما اگر پیشنهاد خوبی داشتی برو .
این خاک به کسی وفا نکرده ، آدماش که دیگه جای خود دارن .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: nariman ، ᔕinaᗪehghani ، بنده خدا ، Mehrdad ، FARZAD BLACK ، Hossein
جناب دکتر رضایی عزیز خیلی متاسف شدم که به اون چیزی که لیاقتش رو داشتین نرسیدین هرچند که نظر شخصی من اینه که حضور و رقابت در جمع اون غولهای بازیسازی (بعضا تیمهای بزرگ چندین نفره) برای شما که هیچ حمایت مادی و معنوی به دنبالتون نیست و تک و تنها میجنگین, یک برد مطلق هست. قبلا به آقا مهدی فنایی لقب ارتش تک نفره داده بودن اما الان با حضور شما ما دوتا ارتش تک نفره تو بازیسازی ایران داریم...
شک ندارم که بالاخره به اون چیزی که لیاقتش رو دارید میرسید.
در مورد فرمایش حسام جان هم به نظرم سبک بازیسازی مهرداد جان که بازیسازی ماجراجویی متکی بر آرت قوی هست میطلبه که تک نفره کار جمع بشه. مثلا تصور اینکه کدوم بخش از بازی چپ رو بگیر و یا آناهیت رو میشد به کس دیگه ای واگذار کرد تصور محال و دور از ذهنی هست.
شاید بشه تنها پیشنهادی که جسارت کنم و خدمت مهرداد جان بدم این باشه که گرافیک یکی از بازیهای مرده شون رو که دیگه قصد انتشارش رو ندارن بیارن و با یک سری از بچه های قوی تو حوزه آنلاین یک بازی فان بازار پسند و نه جشنواره پسند بزنن و این سبک جدید رو هم یک تستی بکنن. اگر به بازده اقتصادی خوبی رسید این شاخه رو هم در کنار بازیسازی هنری جشنواره پسند شخصی خودشون ادامه و گسترش بدن اگرم نشد که یک تجربه دیگه به تجربه های ارزشمند ایشون اضافه میشه.
آقای دکتر عزیز براتون بهترینها رو آرزو میکنم.
ارادتمند...
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، mhp ، ARKEYA ، oak ، Mehrdad ، hasansanaei ، Hossein
(1400/2/17، 12:06 عصر)Mehrdad نوشته است: درود حسام جان

مهرداد
برنده نشدید ؟ مگه میشه ؟ من خودم چنتا از بازی های نامزد رو تو اون جشنواره برزیل به طور رندوم نگاه کردم ، اکثرا 1 تا 3 لایک داشتن . حتی بازی که از چین بود 3 لایک داشت . درصورتیکه شما 36 لایک گرفته بودید تا اون موقع . چطور میشه !!!! 
البته همین نامزد شدن در قاره دیگه هم چیز کمی نیست و تبریک میگم بهتون. همین هم افتخار بزرگیه برای کشور درصورتیکه قدر نمیدونن ..... بگذریم.
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، Mehrdad
حسام جان
نمیدونم چه حسیه که ایران رو دوس دارم. وقتی یه آفر برام میدن اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که خب حالا تو رفتی مثلا کانادا. خب بعدش چی؟ برای اونها کار کنم ؟ هرگز. من افکار خودم رو بیشتر دوس دارم تا بازیهای اونها رو . بعدش اینکه این شغل فقط یه سیستم و قلم و مداد و کاغذ و یه اتاق 20 متری میخواد. همین. حالا برم اونور که بگم مثلا اروپایی شدم یا استوری بذارم الان تو کانادا هستم. نه رفیق من از این تریپ ها خوشم نمیاد.
اما پرشالند ( اسم شرکتم) رو جا میندازم. دارم کارهای اولیه اش رو انجام میدم. بازیهای بعدیم رو خودم میذارم استیم. دیگه به پابلیشر نمیدم . سپاس از محبت همیشگیت

نریمان جان
دقیقا درست گفتی. پس زمینه های آناهیتا رو داده بودم یه نفر دیگه برام طراحی کرد. افتضاح به معنای واقعی. برداشته بود درخت رو با دیتیل دقیق کشیده بود. گفتم بابا یه نگاه به کاراکتر آناهیتا بنداز..فقط چند تا خطه. خلاصه خودم کشیدمش. تنها چیزی که میدم بقیه کار کنن رنگ آمیزی داخل کاراکترهاست. تازه اونم فریم اولش رو خودم رنگ میکنم.

محمد جان
یه بازی بود به نام گراویتیا 435 رای آورد. مشخص بود کشورش حمایتش کرده همون هم برنده شد. من فقط 37 تا رای آوردم. اگه واقعا بازیسازهای ایرانی این فستیوال رو جدی میگرفتن من 500 تا رو به راحتی میاوردم ولی خب... نمیخوان رای بدن دیگه. زوری که نیست 3
برنده بازنده اصلا مهم نیست. بهرحال من برای این بازی چند تا جایزه ی مهم هم گرفتم. نظر هیئت داوران همیشه برام مهمه چون خودم بارها داور چند فستیوال بودم منجمله خوارزمی .
تو فستیوال برزیل به جرات میگم بازیهای بسیار زیباتر از من وجود داشت که واقعا براش زحمت کشیده بودن. حالا من بیام بگم چرا به من ندادن؟ اون بنده خدا زحمت بیشتری کشیده چرا من باید طلبکار باشم؟
 شب اهدای جوایز دوستام بهم گفتن برات دعا میکنیم. گفتم اصلا این کارو نکنید. در عوض دعا کنید اونی که حقشه ببره.  بهرحال فستیوال جالبی بود. من با بیش از 20 ناشر و سازنده بازی صحبت کردم. شب انتخاب بازیها ساعت چهار و نیم صبح به وقت ایران بود . من خوابالو وب کم رو روشن کردم و جوین شدم به عنوان میهمان ویژه.
یادم رفت بگم مستقیم از شبکه ی نیمو پخش میشد.
یه فیلمهایی ازش میذارم توی کانالم. همش رو نمیتونم. سانسوری زیاد داره... برزیله دیگه 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، hasansanaei ، بنده خدا ، محمد 82 ، alii ، FARZAD BLACK ، mhp ، mamfan ، Alireza3d ، Hossein ، ARKEYA
Indie Celebration 2021 Finalists

[تصویر:  i852161_.png]

فستیوالی دیگر
فینالیست های دیجیتال دراگون و بازی اینجانب در لیست زیر . تنها نماینده ی ایران . نامزد بهترین گیم در دیجیتال دراگون. اینجا فقط بازیهای استیم انتخاب میشوند و سر یه ساعت و تاریخ معین بازی استریم میشود و پرسش و پاسخ و امتیاز هیات داوران

لینک فینالیست ها :
302 Found
  پاسخ

سپاس شده توسط: Hossein ، M.gh ، ᔕinaᗪehghani ، mhp ، amin COD ، hamedbz ، hasansanaei ، nariman ، oak ، بنده خدا
سلام
مجددا تبریک میگم
واقعا باید بازی شاهکاری باشه که در جشنواره های مختلف فینالیست میشه
واقعا امیدوارم که این بار برنده بشه
سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، hasansanaei ، oak ، Mehrdad ، بنده خدا
(1400/2/20، 10:14 صبح)Mehrdad نوشته است:
Indie Celebration 2021 Finalists

[تصویر:  i852161_.png]

فستیوالی دیگر
فینالیست های دیجیتال دراگون و بازی اینجانب در لیست زیر . تنها نماینده ی ایران . نامزد بهترین گیم در دیجیتال دراگون. اینجا فقط بازیهای استیم انتخاب میشوند و سر یه ساعت و تاریخ معین بازی استریم میشود و پرسش و پاسخ و امتیاز هیات داوران

لینک فینالیست ها :
302 Found
سلام مهرداد جان؛
یه فایده ، غیر از فایده ی اصلی برای رای دادن بچه ها به بازی شما این موضوعی که ایجاد کردید داره، اونم اینکه بچه ها با فستیوال های مختلف آشنا میشن.
فقط زحمت بکش اگه فرصت شد، در مورد فستیوال هایی که شرکت میکنی شما، یه توضیحاتی بده.

سپاس شده توسط: hasansanaei ، oak ، ᔕinaᗪehghani ، Mehrdad ، ARKEYA ، nariman ، محمد 82 ، بنده خدا ، mamfan
(1400/2/20، 11:14 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام مهرداد جان؛
یه فایده ، غیر از فایده ی اصلی برای رای دادن بچه ها به بازی شما این موضوعی که ایجاد کردید داره، اونم اینکه بچه ها با فستیوال های مختلف آشنا میشن.
فقط زحمت بکش اگه فرصت شد، در مورد فستیوال هایی که شرکت میکنی شما، یه توضیحاتی بده.
درود مصطفی جان عزیز

یه خبر خوب دارم و اون اینکه من یه مصاحبه ی طولانی در چند روز آینده دارم. اونجا همه چیز رو میگم.

من فقط نمیدونم در مورد چه چیز فستیوال ها براتون بنویسم. پیدا کردنشون؟ نحوه ی ثبت نام؟  مدارک مورد نیاز؟ خود ایام فستیوال و صحبت ها؟ ارسال جوایزم؟ یا چیزهای دیگه.. ممنون میشم بیشتر توضیح بدی تا براتون بنویسم و توی همون مصاحبه هم توضیح بدم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: nariman ، ᔕinaᗪehghani ، محمد 82 ، Hossein ، بنده خدا ، mamfan ، hasansanaei
(1400/2/21، 10:45 صبح)Mehrdad نوشته است:
(1400/2/20، 11:14 عصر)mostafanastary نوشته است: ...
درود مصطفی جان عزیز

یه خبر خوب دارم و اون اینکه من یه مصاحبه ی طولانی در چند روز آینده دارم. اونجا همه چیز رو میگم.

من فقط نمیدونم در مورد چه چیز فستیوال ها براتون بنویسم. پیدا کردنشون؟ نحوه ی ثبت نام؟  مدارک مورد نیاز؟ خود ایام فستیوال و صحبت ها؟ ارسال جوایزم؟ یا چیزهای دیگه.. ممنون میشم بیشتر توضیح بدی تا براتون بنویسم و توی همون مصاحبه هم توضیح بدم.
مهرداد عزیز، به نظرم مواردی که گفتی شما، سوال همه ی ماست!
فرصتی شد در مورد همه شون توضیح بده.

پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، محمد 82 ، Hossein ، Mehrdad ، oak ، بنده خدا

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,555 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,911 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,173 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,035 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,405 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: