درآمد کاربران عزیز از درون پرداخت و تبلیغات
من که یارو نیستم
من یه تازه کارم
نا امید نشوید.
هیچکس یک شبه بازیساز نشده است.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگه ادم بخواد کاری کنه نمیگه من یارو نیستم میگه من از یارو بهترم

تازه امضای خودتون هم اینو میگه
siko game

بزودی با بازی جدید ما :: اون ::

پاسخ

سپاس شده توسط:
درسته عزیزم
نا امید نشوید.
هیچکس یک شبه بازیساز نشده است.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام 
چیکار میکنید که با تبلیغ کردن پول در میارید؟
من نمیدونم چطوری باید یکی پیدا کنم که یه تبلیغ بهم بده من اونو تو بازیی که ساختم تبلیغ کنم و پول بر بیارم من دوتا بازی تاحالا ساختم دوتاشو رایگان گزاشتم تو بازار تبلیغاتی هم نکردم هیچی هم درآمد نداشت
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/15، 05:02 عصر)[email protected] نوشته است: سلام 
چیکار میکنید که با تبلیغ کردن پول در میارید؟
من نمیدونم چطوری باید یکی پیدا کنم که یه تبلیغ بهم بده من اونو تو بازیی که ساختم تبلیغ کنم و پول بر بیارم من دوتا بازی تاحالا ساختم دوتاشو رایگان گزاشتم تو بازار تبلیغاتی هم نکردم هیچی هم درآمد نداشت
سلام؛
لازم نیست از کسی تبلیغ بگیرید، میتونید با استفاده از سرویس تبلیغاتی مثل ادپلی، تپسل، عدد یا دیجی اد درآمدزایی کنید. باید پلاگین کانستراکت و آموزش پیاده سازیش رو بگیرید و نگاه کنید. ( تو انجمن موجوده کافیه سرچ کنید )

Sent from my LG-E612
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/10/2، 01:17 عصر)mahdi71 نوشته است: جالبه توی خارج هم تا حرف درامد میشه حرف فلاپی برد میاد وسط !
اون بازی با سیاست سازندش آمد بالا بزارید سیاستش رو بگم :
1- بازی شبیه ماریو هست
2- حجم بازی خیلی کم هست فک کنم حدود 2 مگ بود
3- اون بازی با توییتر آماد بالا
4- بازی توی مارکت اپل آمد بالا
5- وقتی هنوز کامل بالا نیومده بود سازندش گفت مثلا فلان تاریخ برداشته میشه که شدیدا کمک کرد به بالا رفتنش
ببینید بازی های اپل استور همینه یعنی وقتی بازی رو میزارید اولش زیاد دانلود میشن و بعدش سریعا افت میکنند ولی این طرف وقتی هنوز بالا بود بازی گفت برش میدارم چون اعتیاد اوره و بعد از اون رفت توی اخبار و .. و به همین دلیل معروف شد درامد 50.000 دلارش به این دلیل هست چون همه گرفتن ببینن چیه
بازی کاملا با سیاست آمده بالا یک بار هم اسمش رو عوض کرده و شبیه اسم انگرید برد گزاشته اسمش رو
یعنی مشخصه بدون زحمت بالا نیومده و مطمعن باشید سیستم تبلیغاتی راه خوبی برای درامد نیست مثلا من با یک اشتباه زدن اکانتم رو مسدود کردن چون رفتم با چارت بوست تبلیغ کردم برای بازیم و گفتن sdk سیتسم تبلیغشون توی پلاگین کوردوا نبوده
به نظرم چرا 50 تا بازی ؟! مثلا کلش رو ببینید فقط یک بازیه ! ولی روش حسابی فکر شده پس شما هم همین کارو بکنید روی همه چیش فکر کنید . روی بالا امدن بازی و درامد و...
با اینکه ساخت اکانت استور اپل سخته ولی اکثر بازیای معروف اول اونجا منتشر می کنن مثل کلش دلیلش چیه که دانلود اونجا بهتره؟
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/25، 04:46 عصر)mahdi797979 نوشته است:
(1394/10/2، 01:17 عصر)mahdi71 نوشته است: جالبه توی خارج هم تا حرف درامد میشه حرف فلاپی برد میاد وسط !
اون بازی با سیاست سازندش آمد بالا بزارید سیاستش رو بگم :
1- بازی شبیه ماریو هست
2- حجم بازی خیلی کم هست فک کنم حدود 2 مگ بود
3- اون بازی با توییتر آماد بالا
4- بازی توی مارکت اپل آمد بالا
5- وقتی هنوز کامل بالا نیومده بود سازندش گفت مثلا فلان تاریخ برداشته میشه که شدیدا کمک کرد به بالا رفتنش
ببینید بازی های اپل استور همینه یعنی وقتی بازی رو میزارید اولش زیاد دانلود میشن و بعدش سریعا افت میکنند ولی این طرف وقتی هنوز بالا بود بازی گفت برش میدارم چون اعتیاد اوره و بعد از اون رفت توی اخبار و .. و به همین دلیل معروف شد درامد 50.000 دلارش به این دلیل هست چون همه گرفتن ببینن چیه
بازی کاملا با سیاست آمده بالا یک بار هم اسمش رو عوض کرده و شبیه اسم انگرید برد گزاشته اسمش رو
یعنی مشخصه بدون زحمت بالا نیومده و مطمعن باشید سیستم تبلیغاتی راه خوبی برای درامد نیست مثلا من با یک اشتباه زدن اکانتم رو مسدود کردن چون رفتم با چارت بوست تبلیغ کردم برای بازیم و گفتن sdk سیتسم تبلیغشون توی پلاگین کوردوا نبوده
به نظرم چرا 50 تا بازی ؟! مثلا کلش رو ببینید فقط یک بازیه ! ولی روش حسابی فکر شده پس شما هم همین کارو بکنید روی همه چیش فکر کنید . روی بالا امدن بازی و درامد و...
با اینکه ساخت اکانت استور اپل سخته ولی اکثر بازیای معروف اول اونجا منتشر می کنن مثل کلش دلیلش چیه که دانلود اونجا بهتره؟

خب دوستان فکر کنید....
اگه برای اندروید بخواید یه اپ بریزید،میتونین از سایت های مختلف دان کنید، یا از 5/6 تا مارکت های معروف(بازار،مایکت،کندو،پلازا و...) نصب کنید!
اما ios چی؟!
شما فقط یه راه دارید: اپ استور !
مگه این که جیلبریک شده باشه گوشیتون یا هزار تا اعتماد سازی و...
که اونم در اکثر مواقع کاربر ورنمیداره گوشیش رو جیلبریک کنه یا حال نداره بیاد بره تو تنظیمات بعد برنامه رو بزار جزو برنامه های قابل اعتماد و...
البته هدف خاصی برای فرستادن این پست نداشتم  4 فقط میخواستم برای اون کسانی که دلیل این پست هایی که نقل قول کرده بودم رو نمیدونستم دلیل بیارم
موفق باشید.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:

من بازیم اسمش گریز از شیطان هست.

توی شیش ماه با دانلود صد نفر از تبلیغات 300 تومان و از درون برنامه 2000 تومان در اوردم.   :,(
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan
(1395/8/4، 10:35 عصر)moeini نوشته است: اسم بازیم تو کافه بازار گریز از شیطان هستش

بعد از شیش ماه 2000 تومن از درون برنامه و 300 تومن از تبلیغ در اوردم   :,(

سلام

یک بار هم ارسال میکردید ما میدیدیم ...

اما مواردی رو بهتون بگم :

بازی شما ، تبلیغاتی براش نشده ، جذابیت خاصی نداره و گرافیک نیز زیاد جالب نیست . اما برای شروع عالیه .
بنده خودم الان حدود 5 ساله توی بازی سازی و برنامه نویسی هستم ، با اینکه توی این مدت حرفه ای شدم اما هنوز که هنوزه یک دونه بازی هم ارائه ندادم . اون هم به دلیل این هست که روز به روز ایده های جدید و مشکلات و باگ های جدید توی اینترنت درست میشه ...

بنده هم انتظار و انتظار میکشم تا بتونم مشکلات و ایده های جدید رو برطرف و اضافه بکنم .

بازی باید روش کار بشه ، بازیی که در کمتر از 1 ماه منتشر بشه ، مسلما پر از مشکلات خواهد بود ...
و اگر برای بازیتون زحمت بکشید ، کم کم کم کم توی 6 ماه ، 1000 دانلود شده ( نصب فعال نه ) دانلود شده ... و درآمدی به حداقل 500 هزارتومان خواهید رسید که البته این توی بدترین حالتش هست ...

بنده خودم همیشه اپ ساختم و ارائه دادم اما بازی سازان دوستان ، دیدم درآمد های خوبی دارن و حتی شده که چندین نفر از یک بازی ساده 2 بعدی هم نون بخورن ...

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، shaygaaan ، shazde
(1394/10/6، 09:37 عصر)Vizmark# نوشته است:
(1394/10/6، 08:13 عصر)Americanboy3 نوشته است: راستی دوستان یه سوالی
این پلاگین یونیتی اد رو که تو توضیحاتش نوشته پشتیبانی از cocoon،منظورش js هست یا io؟

منظورش کوکون آی او هست چون این پلاگینا برا کوردوا بهینه شده 

میشه ادرس تایپکی که پلاگین هارو میفروشی بدی تا ما هم بخریم؟ 
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 666 288,797 1403/9/21، 05:45 عصر
آخرین ارسال: Mmmmm
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,981 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 10,187 1400/6/19، 03:25 عصر
آخرین ارسال: Prince
  طرح صیانت مجلس شورای اسلامی M.Y 9 4,984 1400/5/26، 02:11 عصر
آخرین ارسال: M.Y