Just take your left بازی جدید اینجانب. بزودی
سلام و عرض ادب...
آقای دکتر رضایی عزیز, انجام شد...
با بهترین آرزوها برای شما و بازی زیباتون.
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، amin COD ، Mehrdad
درود دوستان عزیزم

ممنون از همه ی محبتی که همتون بهم داشتین
بلاخره یه فرصتی شد چند جمله ای براتون بنویسم برای فستیوال ها

من فستیوال ها رو از کجا پیدا میکنم

راستش  فقط 10 درصد از گوگل استفاده میکنم. بقیه اش فستیوال هایی هستن که خودشون بهم ایمیل میزنن. این به این خاطره که برای مثال بازی من در گیم کانکشن برنده شده و بقیه ی فستیوال های دنیا میان و منو پیدا میکنن و میگن توی فستیوال یا رویداد ما شرکت کن. خیلی تنبل تر از اینا هستم که بگردم ببینم چه فستیوالی کجا هست .

آیا فستیوال ها هزینه ای میگیرن برای ثبت اثر

بعضی ها بله و بعضی ها خیر. دقت کنید که قبل از سابمیت کردن یک اثر ببینید هزینه ای داره یا خیر. تو سایتشون اشاره کردن به این موضوع. من بارها شده سه چهار صفحه پر کردم و آخرش نوشته بود مبلغی واریز کن!!!. کم هم نبود و من مجبور شدم اونو کلا ببندم .

آیا فستیوالی بود که من دلم میخواست شرکت کنم و نشد

بله فستیوال NYX بود که 100 درصد توی بخش انیمیشن و موبایل نامزد میشدم. حتی خودشون هم با ایمیل بهم گفتن. اما متاسفانه 670 دلار پول میخواست که مبلغ کمی نبود.

چه چیزهایی برای تبت اثر نیازه

قریب 90 درصدشون از فرم گوگل استفاده میکنن. چیزهایی که از قبل نیازه رو آماده کنید. اسکرین شات هاتون حتما 1280 در 720 باشه . تریلر 100 درصد لازمه. اگه راهنمای بازیتون هم توی یوتیوب ( نه آپارات ) باشه که محشره برای هیئت داوران. اگه بازی ریلیز شده باشه کد استیم یا نسخه ی رایگان موبایل رو باید بدین. اطلاعات رو دقیق وارد کنید. اگر خدای نکرده دروغی بفهمن بازی رو محروم میکنن.

رویداد ها چه فرقی با فستیوال گیم دارن

بالای 90 درصد فستیوال ها رویداد چند روزه ی شرکت های گیم سازی و پابلیشرها هم هستن و شما با تنظیم ساعت ایران میتونید با هر کدوم که خواستید قرار صحبت بذارید. اگه انگلیسیتون خوب هم نباشه با چت برین جلو. باورتون نمیشه من با یکی از رییسان EA صحبت کردم. پس از صحبت با ناشرها نترسید. همین ها هستن که شما رو بالا میبرن و معرف شما میشن به جاهای دیگه

ارسال جوایز به چه صورته

بستگی داره. اونهایی که تندیس دارن با پست میفرستن. اگه مالی هم داشته باشه از شما حساب میخوان ( پی پل و این چیزا رو قبول نمیکنن)

کلام آخر : فعلا همه ی رویداد ها بصورت آنلاینه. این کورونای کوفتی اگه نبود من دور دنیا رو با این بازی گشته بودم از این طرف آسیا بگیر تا اروپا و برزیل و آمریکا

اگه چیزی از قلم افتاده بفرمایید . سوادم بکشه خدمتتون عرض میکنم

مهرداد

پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، nariman ، oak ، amin COD ، alii ، Hossein
(1400/2/27، 11:36 صبح)Mehrdad نوشته است: درود دوستان عزیزم

ممنون از همه ی محبتی که همتون بهم داشتین
بلاخره یه فرصتی شد چند جمله ای براتون بنویسم برای فستیوال ها

من فستیوال ها رو از کجا پیدا میکنم

راستش  فقط 10 درصد از گوگل استفاده میکنم. بقیه اش فستیوال هایی هستن که خودشون بهم ایمیل میزنن. این به این خاطره که برای مثال بازی من در گیم کانکشن برنده شده و بقیه ی فستیوال های دنیا میان و منو پیدا میکنن و میگن توی فستیوال یا رویداد ما شرکت کن. خیلی تنبل تر از اینا هستم که بگردم ببینم چه فستیوالی کجا هست .

آیا فستیوال ها هزینه ای میگیرن برای ثبت اثر

بعضی ها بله و بعضی ها خیر. دقت کنید که قبل از سابمیت کردن یک اثر ببینید هزینه ای داره یا خیر. تو سایتشون اشاره کردن به این موضوع. من بارها شده سه چهار صفحه پر کردم و آخرش نوشته بود مبلغی واریز کن!!!. کم هم نبود و من مجبور شدم اونو کلا ببندم .

آیا فستیوالی بود که من دلم میخواست شرکت کنم و نشد

بله فستیوال NYX بود که 100 درصد توی بخش انیمیشن و موبایل نامزد میشدم. حتی خودشون هم با ایمیل بهم گفتن. اما متاسفانه 670 دلار پول میخواست که مبلغ کمی نبود.

چه چیزهایی برای تبت اثر نیازه

قریب 90 درصدشون از فرم گوگل استفاده میکنن. چیزهایی که از قبل نیازه رو آماده کنید. اسکرین شات هاتون حتما 1280 در 720 باشه . تریلر 100 درصد لازمه. اگه راهنمای بازیتون هم توی یوتیوب ( نه آپارات ) باشه که محشره برای هیئت داوران. اگه بازی ریلیز شده باشه کد استیم یا نسخه ی رایگان موبایل رو باید بدین. اطلاعات رو دقیق وارد کنید. اگر خدای نکرده دروغی بفهمن بازی رو محروم میکنن.

رویداد ها چه فرقی با فستیوال گیم دارن

بالای 90 درصد فستیوال ها رویداد چند روزه ی شرکت های گیم سازی و پابلیشرها هم هستن و شما با تنظیم ساعت ایران میتونید با هر کدوم که خواستید قرار صحبت بذارید. اگه انگلیسیتون خوب هم نباشه با چت برین جلو. باورتون نمیشه من با یکی از رییسان EA صحبت کردم. پس از صحبت با ناشرها نترسید. همین ها هستن که شما رو بالا میبرن و معرف شما میشن به جاهای دیگه

ارسال جوایز به چه صورته

بستگی داره. اونهایی که تندیس دارن با پست میفرستن. اگه مالی هم داشته باشه از شما حساب میخوان ( پی پل و این چیزا رو قبول نمیکنن)

کلام آخر : فعلا همه ی رویداد ها بصورت آنلاینه. این کورونای کوفتی اگه نبود من دور دنیا رو با این بازی گشته بودم از این طرف آسیا بگیر تا اروپا و برزیل و آمریکا

اگه چیزی از قلم افتاده بفرمایید . سوادم بکشه خدمتتون عرض میکنم

مهرداد

عالی بود خیلی ممنون

یه سوال 
اگر حساب بهشون ندیم اونوقت چیکار می کنن ؟!
با توجه به اینکه پی پال رو قبول نمی کنن پس باید چیزایی مثل  ویزاکارت باشه ؟!
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad ، ᔕinaᗪehghani ، Hossein ، amin COD
(1400/2/27، 03:06 عصر)oak نوشته است:
نقل قول:  
عالی بود خیلی ممنون

یه سوال 
اگر حساب بهشون ندیم اونوقت چیکار می کنن ؟!
با توجه به اینکه پی پال رو قبول نمی کنن پس باید چیزایی مثل  ویزاکارت باشه ؟!

ویزا و مسترکارت به شماره حسابهای معتبر متصل هستن و از شما اینها رو قبول میکنن. البته بعضی از همین کارتها هم مورد قبول اینها نیست. مثلا مسترکارت ترکیه رو من تست کردم خیلی مواقع قبول ندارن.
شما خودتون رو بذارین جای اونها . میخوان به مبلغی پاداش به خودتون بدن اونوقت شماره ای که بهشون میدین به نام شما نیست. قطعا اونها میخوان فقط با یک نفر طرف باشن نه چند نفر. نمیشه هم توضیح داد که کشور ما فلان و بهمانه و تحریم هستیم و این چیزا.

پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، Hossein ، oak ، amin COD
سلام...
در مورد توضيحات بي نظيرتون ممنون و خسته نباشيد 1

اما منم يه سوال برام پيش اومد...
توي اين فستيوال ها چجوري بازيهاي 3 بعدي رو با 2 بعدي مقايسه ميكنن؟!!!

همين فستيوال آخري (استيم) كه شما داخلش نامزد بوديد ؛‌ من كه بين نامزد ها گشت ميزدم به بازيهاي 3 بعدي رسيدم... اما چجوري ميشه يه بازي دو بعدي رو با يه بازي سه بعدي كه كمتر چيز قابل مقايسه اي دارن ؛ مقايسه كرد ، معيار هاي خاصي هست يا بازي هاي سه بعدي رو با سه بعدي و بازيهاي دو بعدي رو با دوبعدي مقايسه ميكنن؟

نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Hossein ، oak ، amin COD
(1400/2/27، 06:32 عصر)SinaDehghani نوشته است: سلام...
در مورد توضيحات بي نظيرتون ممنون و خسته نباشيد 1

اما منم يه سوال برام پيش اومد...
توي اين فستيوال ها چجوري بازيهاي 3 بعدي رو با 2 بعدي مقايسه ميكنن؟!!!

همين فستيوال آخري (استيم) كه شما داخلش نامزد بوديد ؛‌ من كه بين نامزد ها گشت ميزدم به بازيهاي 3 بعدي رسيدم... اما چجوري ميشه يه بازي دو بعدي رو با يه بازي سه بعدي كه كمتر چيز قابل مقايسه اي دارن ؛ مقايسه كرد ، معيار هاي خاصي هست يا بازي هاي سه بعدي رو با سه بعدي و بازيهاي دو بعدي رو با دوبعدي مقايسه ميكنن؟

سوال قشنگی کردی. این پرسش برای خودم هم بارها پیش اومده.

هیئت ژوری یا همون داوران کل بازی رو در نظر میگیرن نه فقط گرافیک رو. اما اگر فقط نامزد انیمیشن بشی جریان فرق میکنه. من بارها این اتفاق برام افتاده . رقیب هام همشون سه بعدی کنسولی بودن!. اینقدر انیمیشن هاشون بالا بود که در حد فیلم میزد. بعد بازی من کنار اینها قرار داشت!!!. نمونه اش Aggie awards بود. اینجاست که هیئت داوران باید از آرتیست ها کمک بگیرن نه از گیمرها که خیلی مواقع اینکارو نمیکنن.
من خودم چند دوره داور گیم بودم. نمونه اش دانشگاه صنعتی بود. دقیقا همین اتفاق افتاد .یه سری بازی سه بعدی میون دوبعدی ها بودن. تنها کاری که اون موقع کردم کلا آرت رو از ذهنم پاک کردم و به خودم گفتم چقدر بازی تونسته حرفش رو بهتر بزنه.
البته اگه رقابت سر بهترین انیمیشن باشد من قطعا موضع برعکس میگیرم و فقط آرت رو نگاه میکردم حالا بازی افتضاح هم بود برای من  فرقی نداشت. دیگه آرت مسئله است نه بازی.
در کل سینا جان باهات موافقم. سه بعدی و دوبعدی نباید کنار هم باشن.
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، ᔕinaᗪehghani ، amin COD ، Hossein ، hasansanaei
سلام و عرض ادب خدمت دکتر رضایی عزیز.
من دیروز به طور اتفاقی بازی prison escape رو توی گوگل پلی دیدم و نصبش کردم. خیلی ازش خوشم اومد... اولش تو ذهنم اومد که یه بازی مشابه اما با کاراکترهای خودم ازش بسازم اما هرچی بازی رو بیشتر دیدم یاد بازی فقط چپ رو بگیر شما و انیمیشنهای زیبا و کاراکتر کاراگاهی که اکشنها و ری اکشنهاش منرو یاد کاراکتر پلنگ صورتی میندازه افتادم... به نظرم این سبک بازی پر مخاطب شبیه prison escape که درآمدهای میلیون دلاری برای سازنده هاشون دارن با وجود گرافیکها و انیمیشنهای ضعیفشون, اگر شما مهرداد جان یک بازی با همین کاراکترها و گرافیکهای بازی اخیرتون تو تم بازی prison escape بسازین و حتی اگر لازمه کلیه مراحل بازی رو ازش کلون بزنین به نظرم بازی شاهکاری میشه و موفقیت مالی افسانه ای رو براتون خلق میکنه
مطمینم که خودتون این بازی رو قبلا دیدین اما باز من لینک بازی رو خدمتتون تقدیم میکنم.
https://play.google.com/store/apps/detai...sonBreak68
ارادتمند...
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad ، mostafanastary ، mhp ، ᔕinaᗪehghani
درود نریمان جان

ممنونم که بهم معرفی کردی . نه اینو ندیده بودم تا حالا. عجب دانلودی هم خورده!!! ( بالای 10 میلیون) . قشنگ هم ساخته 1 ‌. بزنم دانلود ببینم چه طوریه....

یه بازی جدید دارم روش کار میکنم که اگه این سفارش های کاری بذارن کار کنم تا آخر سال به یه جایی میرسه.
من یه مشکل اساسی دارم و اون اینه که بازیهام انیمیشن های زیادی دارن ( خصوصا این که دارم جدید کار میکنم) و داستان هم طولانیه. این دو مورد همیشه سبب میشه حجم گیم هام بره بالا. مثل مورد "فقط چپ.." که مجبور شدم کلی از داستان و انیمیشن ها کم کنم تا آندروید روی 100 تا فیکس بشه ( با اضافه کردن فایل دیتا حال نمیکنم). 
 دو تا راه دارم : یکی اینکه قید گوشی رو بزنم و فقط برم سراغ استیم و کلا دسکتاپ. یا اینکه پورت گوشی رو چند اپیزوده کنم.

پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، mhp ، Hossein ، ᔕinaᗪehghani ، nariman
(1400/5/8، 09:37 صبح)Mehrdad نوشته است: درود نریمان جان

ممنونم که بهم معرفی کردی . نه اینو ندیده بودم تا حالا. عجب دانلودی هم خورده!!! ( بالای 10 میلیون) . قشنگ هم ساخته 1 ‌. بزنم دانلود ببینم چه طوریه....

یه بازی جدید دارم روش کار میکنم که اگه این سفارش های کاری بذارن کار کنم تا آخر سال به یه جایی میرسه.
من یه مشکل اساسی دارم و اون اینه که بازیهام انیمیشن های زیادی دارن ( خصوصا این که دارم جدید کار میکنم) و داستان هم طولانیه. این دو مورد همیشه سبب میشه حجم گیم هام بره بالا. مثل مورد "فقط چپ.." که مجبور شدم کلی از داستان و انیمیشن ها کم کنم تا آندروید روی 100 تا فیکس بشه ( با اضافه کردن فایل دیتا حال نمیکنم). 
 دو تا راه دارم : یکی اینکه قید گوشی رو بزنم و فقط برم سراغ استیم و کلا دسکتاپ. یا اینکه پورت گوشی رو چند اپیزوده کنم.

مهرداد جان شک ندارم بازی جدیدتون هم افتخار دیگه ای به افتخار بازیسازی ایران اضافه خواهد کرد.
امیدوارم تو ساخت بازی جدیدتون هم موفق باشین.

این بازی که بالا خدمتتون معرفی کردم توی لیست تاپ تن پر دانلودترین بازیهای جدید یک ماه گذشته گوگل پلی بود که چند روز پیش بچه های بازیاتو توی پیج اینستاگرامشون معرفی کردن.
خانمی که لیست تاپ تن رو داشت معرفی میکرد در پایان گفت که به نظرش همین بازی prison escape بهترین بازی این لیسته.
یکی دو روز پیش که دانلودش کردم و بازیش کردم احساس کردم این سبک بازی با تکنیک و هنر شما تبدیل به یک گنج و معدن طلا میشه.
این سبک بازیها الان اکثرا دانلودهای بالای میلیون دارن تو گوگل پلی و سلیقه کاربرها رفته رو این سبک بازی که اجراش برای همه و با هر سنی لذت بخشه و همه قادر به رسیدن به مراحل پایانیش هستن و سبک جدیدی از بازیسازیه که بر خلاف گذشته تنها افراد خاص قادر به اتمامش نیستن و همه با هر سنی ازش لذت میبرن.
من نظر شخصیم اینه که این سبک بازی انگار برای تکنیک و هنر شما خلق شده. من مطمینم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad ، Hossein
یه چند وقت پیش یه بازی دانلود کردم (ایرانی) و گرافیکش شبیه این بود ، حالا داستان و گیم پلی رو نمیدونم تا چه حد شبیهه چون اینو بازی نکردم . اما اون رو هم به نظرم هر دو عزیز یه نگاهی بندازید ، چون اگه نمونه ایرانی همین بازی باشه که نریمان اشاره کرد ، میشه فهمید چند درصد موفق بوده ، چند درصد تو ایران طرفدار داره و ... . لینکش رو پیدا کنم میفرستم

اها اینا پیدا کردم : https://cafebazaar.ir/app/com.ironwing.wordsstory
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad ، Hossein ، nariman

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,555 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,919 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,173 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,035 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,405 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: