1400/5/10، 07:34 صبح
(1400/5/9، 06:12 عصر)محمد 82 نوشته است: یه چند وقت پیش یه بازی دانلود کردم (ایرانی) و گرافیکش شبیه این بود ، حالا داستان و گیم پلی رو نمیدونم تا چه حد شبیهه چون اینو بازی نکردم . اما اون رو هم به نظرم هر دو عزیز یه نگاهی بندازید ، چون اگه نمونه ایرانی همین بازی باشه که نریمان اشاره کرد ، میشه فهمید چند درصد موفق بوده ، چند درصد تو ایران طرفدار داره و ... . لینکش رو پیدا کنم میفرستم
اها اینا پیدا کردم : https://cafebazaar.ir/app/com.ironwing.wordsstory
محمد جان سلام
ممنونم بابت معرفی این بازی
من نمیدونم شما خودت دوتا بازی رو نصب کردی و بازی کردی یا نه...
چون این دوتا بازی تفاوت بنیادی با هم دارن. شاید تنها شباهتشون تم فرار از زندان و تا حدودی گرافیکشون باشه.
بازی شما یک بازی کلماتیه اما بازی بالا یک بازی سراسر انیمیشن هست.
تو بازی که خدمتتون معرفی کردم و یه مدتی هست که اون سبک بازی خیلی محبوب شده. تو این سبک بازی شما با 50 الی 100 مرحله و لی اوت طرفید که برای رسیدن به یک هدفی (مثلا فرار از زندان) باید هر مرحله رو رد کنین. تو هر مرحله بازی به شما دو الی سه انتخاب داده میشه که یکیش فقط درسته و هر کدوم رو که انتخاب کنین انیمیشن مختص خودش رو داره. معمولا هم احمقانه ترین انتخاب جواب درسته. مثلا شما جلوی یک در بسته میرسین و بازی به شما دو انتخاب میده... کلید و هویج!!!
هر آدمی که حداقل شعور رو داشته باشه کلید رو انتخاب میکنه اما با کلید در باز نمیشه و شما میبازین. وقتی دوباره برمیگردین و هویج رو انتخاب میکنین. از نا کجا یک گاوی ظاهر میشه که با سرعت میاد که هویج رو بخوره و شما جا خالی میدی و گاو با سر میره تو در و در باز میشه و شما مرحله رو رد میکنی!!!
میبینید... احمقانه ترین انتخاب جواب درست بود... طنز این سبک بازیها به همین هست که برای کاربر لذت بخشه. و نکته مهمش اینه که برای اتمام بازی نیاز نیست شما پلیر حرفه ای باشین. یک سوپر پلیر حرفه ای به طور میانگین همونقدری زمان برای اتمام بازی نیاز داره که یک بچه 5 ساله!!! همه میتونن از بازی به یک اندازه لذت ببرن و زمانهای مردشون مثل تو اتوبوس بودن و یا مترو و غیره رو باهاش پر کنن و حال کنن.
اما ساخت این تیپ بازیها کار هر کسی نیست. فقط انیماتورها توان ساختش رو دارن چون تماما انیمیشنه.
اما بزرگترین مشکل این بازیهای حال حاضر مارکتها حتی پر دانلوداشون اینه که اگر ببینی با سیستم انیماتور خود انجین انیمیت شدن که اصلا حرکات نرم و زیبا نیست.
اگر بازیساز انیماتوری پیدا بشه که این سبک بازی رو با گرافیک و انیمیشن نرم و زیبای دستی بکشه... میترکونه مارکت رو...
برای همین من اولین باری که این بازی رو دیدم یاد دکتر رضایی افتادم.
شما نمونه این سبک طنز رو تو بازی اخیرشون زیاد میبینین. مثلا اونجاییکه یک روح جلوی کاراکتر بازی ظاهر میشه و شما برای رد شدن از اون باید با آتیش پارچه روح رو بسوزونین کاری که کاملا احمقانه به نظر میاد اما طنز و زیبایی بازی به همینه.
ارادتمند...