کار نکردن web font در خروجی کوکون آی او
توی خروجی کوکون آبجکت تکست هم مثل تکست باکس پشتیبانی نمیشه ؟ برای رفع این مشکل باید چی کار کرد ؟ 
مثلا برای نشون دادن یک متغیر به جای تکست باید از چی استفاده کنیم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/12/18، 07:55 عصر)ali-nadaf نوشته است: توی خروجی کوکون آبجکت تکست هم مثل تکست باکس پشتیبانی نمیشه ؟ برای رفع این مشکل باید چی کار کرد ؟ 
مثلا برای نشون دادن یک متغیر به جای تکست باید از چی استفاده کنیم

Text پشتیبانی میشه
70% تلاش
29% خلاقیت
1% استعداد

پاسخ

سپاس شده توسط: ali-nadaf
نقل قول: سلام
آموزش فارسی فکر نکنم باشه چون فونت فارسی را پشتیبانی نمیکنه.
این آموزش انگلیسی را ببین
اسپرایت فونت
با تشکر از شما، آموزشا رو دیدم و اینجوری که فهمیدم اسپرایت فونت از عکس به جای فونت استفاده میکنه و نوشته ها رو به صورت png در میاره

یه نکته ای بگم اونم اینکه من برای طراحی منوها برای اینکه از نوشته فارسی بتونم استفاده کنم و به مشکل برنخورم از عکس استفاده کردم یعنی توی فتوشاپ نوشته ها و عکس پشت زمینه رو طراحی کردم و به صورت عکس توی c2 قرار دادم، یعنی بدون اینکه بدونم یه جورایی از اسپرایت فونت استفاده کردم با این تفاوت که تو روشی که من بکار بردم برای اینکه کوچکترین تغییری تو نوشته ها بدی باید عکس رو دوباره ویرایش کنی ولی با استفاده از اسپرایت فونت این مشکل وجود نداره و براحتی میشه تکست رو تغییر داد

در کل به نظرم اسپرایت فونت به درد طراحی منو و نوشته های ثابت میخوره ولی من عکس نمیخوام چون تکستم باید در هر لحظه امتیاز رو نشون بده، به نظرتون درست فهمیدم یا دارم اشتباه میکنم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام 
کلا برای نوشته های فارسی نمیشه از اسپرایت فونت استفاده کرد ... چون الفبای زبان فارسی با انگلیسی فرق داره و ما توی نوشتن حروف به هم چسبیده داریم که کارو سخت میکنه و عملا قابل انجام نیست ... ولی در انگلیسی همه ی حروف از هم جدان و مشکلی پیش نمیاد ...
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: Game Baker
کلا برای نوشته های فارسی نمیشه از اسپرایت فونت استفاده کرد ... چون الفبای زبان فارسی با انگلیسی فرق داره و ما توی نوشتن حروف به هم چسبیده داریم که کارو سخت میکنه و عملا قابل انجام نیست ... ولی در انگلیسی همه ی حروف از هم جدان و مشکلی پیش نمیاد ...
سلام
سوالم اینه که آیا میشه از اسپرایت فونت برای نشون دادن امتیاز در هر لحظه استفاده کرد یا فقط برای نوشته های ثابت و بدون تغییر ازش استفاده میشه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/12/19، 04:04 عصر)Game Baker نوشته است:
سلام
سوالم اینه که آیا میشه از اسپرایت فونت برای نشون دادن امتیاز در هر لحظه استفاده کرد یا فقط برای نوشته های ثابت و بدون تغییر ازش استفاده میشه؟

بله میشه !
همونجور که گفتیم عدد ها همیشه از هم جدان پس مشکلی پیش نمیاد !  1
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، Game Baker

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: