مشکل خروجی با اندروید
منم با وب استورج نمیتونم کار کنم نمیدونم چرا 
.
کلا حجم رو 16 مگ میاره روش 2 مگ میشه  34 مگ برای دانلود نه 52 مگ اما این 34 مگ شامل 2 تا فایل apk میشه که یکیش برای سیستم های arm  هست و دیگری x86 که حجمش بیشتره 
.
برای خروجی من cocoonJS رو بیشتر ترجیح میدم تا intel xdk و phonegap چون 
1- حج بازی رو 8 مگ بالا میبره 
2- fps بازی به شدت بهتر میشه  
3- از بنر تبلیغاتی و پرداخت درون برنامه ای راحت میشه استفاده کرد البته  برای خارج 
.
من خودم وقتی از luide یا همون cocoonjs استفاده کردم که بازیمو خروجی گرفتم سر اندروید با کراس واک دیدم بدجوری کند میاد ولی وقتی با cocoonjs خروجی گرفتم اصلا اینقدر عالی اومد نه کوچیک ترین افت فریمی داشت و نه لگی 
موفق باشین 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کسی بلد وب استورج چگونه یک پرفایل را ذخیره کرد  20 
راستی رنج گوشی (رولوشن) چقدر است فکر کنم بتوانم مثل رایانه برای موبایل هم بشه به صورت دستی تنظیم کرد تقریبا 
مشکل خالی بودن صفحه را پر می کند. هر کس می داند رنج روزلوشن چقدر است به صورت افقی  عمودی برایم ارسال کند. درباره ترفند روزلوشن دستی هر که نظری هم دارد بگویید 63  
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
روش کار با وب استوریج در این تاپیک توضیح داده شده:
راهنمایی در مورد شئ WebStorage

کار کردن با وب‌استوریج زیاد با کار کردن با متغیّرها فرق نمی‌کنه.
اگه هم سؤالی در این باره دارید لطفاً در همون تاپیک بپرسید.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
لیست بشترین لورزشن  که موبایل هاست برای من ارسال کنید
  پاسخ

چطوری با cocoonJS خروجی اندروید می گیرید آیا کیفیت خروجی خوب است و باگ نداشته باشد.
  پاسخ

(1393/11/2، 11:40 صبح)mehrdad.ch نوشته است: چطوری با cocoonJS خروجی اندروید می گیرید آیا کیفیت خروجی خوب است و باگ نداشته باشد.

از اندرويد خروجي ميگیری 
بعد زیپش میکنی 
میری تو سابت ludei آپلود میکنی
بعد بهت میده
  بعد از یک سفر ۱۲ روزه ...
  در حال انجام کارهای نهایی بازی "پرپر"
به زودی زود در جشنواره بازیسازان مستقل
و بعد از اون برای مارکتهای اندرویدی
4 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. +CocoonJS Canvas در کل Performance بهتری به شما می‌دهد (همون طور که orache گفت fps بهتری داره)، ولی مشکلی که باعث شد اشلی اونو از رده خارج کنه و به‌جاش خروجی‌های Cordova رو پیشنهاد بده، اینه که +Canvas بعضی از چیزها رو در بازی پشتیبانی نمی‌کنه. مثلاً اشیائی مثل Button، وب‌فونت و یک سری چیزهای دیگه در +Canvas پشتیبانی نمی‌شوند، و این می‌تونه محدودیّت‌هایی ایجاد کنه و دردسرساز بشه.

این هم لینک سایتش:   302 Found
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من خروجی اندروید گرفتمم به روش اصلی کراس در اینتل زد ذی کی اما دو عیب داشت
تو شبیه ساز اینتل این دو عیب وجود داشت
یک قسمت پایین صفحه را نمایش نمی داد با این که فول اسکرین در حالت اسکال اوتر (Scale outer) بود
2- وب استوریج  در آن کار نمی کرد چطور وب استورج را برای خروجی اندروید کار کند.  خوب الان مشکل بالا متوجه شدم همه اش به خاطر وب استور من میزان رزلوشن را در وب استورج ذخیره کردم . لطفا بگویید چرا وب استوریج کار نمی کند مقدار امتیاز که ذخیره کردم را هم نال می زند
3- چطور از دکمه های موبایل استفاده کنم دو دکمه ای که در زیر موبایل است
4- کسی می دونه رزلوشن گوشی ها در چه رنج هایی هست لطفا برای من ارسال کنید . من می خواهم مثل بازی رایانه ای که روزلوشن را می توان تغییر داد انجام دهم.  20
5- آیا با کانسراکت می توان به برخی قابلیت های اندروید و گوشی دسترسی کرد مثل زنگ -  ساعت  - و رزلوشن گوشی. اگر می توان رزلوشن گوشی را فهمید شی یا تابع آنرا معرفی کنید. 63
6- نتیجه در شبیه ساز اینتل خیلی شبیه خروجی کراس است آیا این شبیه ساز ها حافظه و پردازنده موبایل ها را هم دقیقا شبیه ساز کردند. چون برای تست بروی موبایل هانمی توان 10 تا گوشی خرید . 33

پاسخ

(1393/11/3، 02:11 صبح)mehrdad.ch نوشته است: من خروجی اندروید گرفتمم به روش اصلی کراس در اینتل زد ذی کی اما دو عیب داشت
تو شبیه ساز اینتل این دو عیب وجود داشت
یک قسمت پایین صفحه را نمایش نمی داد با این که فول اسکرین در حالت اسکال اوتر (Scale outer) بود
2- وب استوریج  در آن کار نمی کرد چطور وب استورج را برای خروجی اندروید کار کند.  خوب الان مشکل بالا متوجه شدم همه اش به خاطر وب استور من میزان رزلوشن را در وب استورج ذخیره کردم . لطفا بگویید چرا وب استوریج کار نمی کند مقدار امتیاز که ذخیره کردم را هم نال می زند
3- چطور از دکمه های موبایل استفاده کنم دو دکمه ای که در زیر موبایل است
4- کسی می دونه رزلوشن گوشی ها در چه رنج هایی هست لطفا برای من ارسال کنید . من می خواهم مثل بازی رایانه ای که روزلوشن را می توان تغییر داد انجام دهم.  20
5- آیا با کانسراکت می توان به برخی قابلیت های اندروید و گوشی دسترسی کرد مثل زنگ -  ساعت  - و رزلوشن گوشی. اگر می توان رزلوشن گوشی را فهمید شی یا تابع آنرا معرفی کنید. 63
6- نتیجه در شبیه ساز اینتل خیلی شبیه خروجی کراس است آیا این شبیه ساز ها حافظه و پردازنده موبایل ها را هم دقیقا شبیه ساز کردند. چون برای تست بروی موبایل هانمی توان 10 تا گوشی خرید . 33

سلام.
۱. اگه در حالت Scale outer بوده، باید تمام قسمتی که به عنوان پنجره مشخّص کردید (در لیوت دورش خط‌چین دیده می‌شود) رو نشون بده و بیشتر از اون رو هم ممکنه نشون بده، ولی قطعاً کمتر از اون رو نشون نمی‌ده. پس اگه یه قسمتی از پایین صفحه رو نشون نمی‌ده و می‌خواین نشون بده، یا سایز پنجره رو زیاد کنید تا اون قسمت رو دربر بگیره یا پنجره رو اسکرول کنید به سمت پایین.

۲. Local key وب‌استوریج، هم در +CocoonJS Canvas و هم Crosswalk درست عمل می‌کنه. اگه در شبیه‌ساز کار نمی‌کنه، دلیلی نداره در خروجی نهایی هم کار نکنه (اگه از طریق Wifi/LAN پیش‌نمایش رو مستقیماً در گوشی ببینید، وب‌استوریج کار می‌کنه، و اگه یادتون باشه این راهی بود که گفتیم نزدیک‌ترین نتیجه رو به خروجی نهایی کراس‌واک داره)

۳. در کاندیشن‌های شیء Browser یک بخش به اسم Mobile وجود داره که شامل اون‌هاست (On back button و On menu button).

۴. با یک جستجوی ساده در گوگل پیدا می‌شد:
Cell Phone Screen Resolution by Brand and Model
List of common resolutions - Wikipedia, the free encyclopedia

۵. چیزی رو نمی‌شه تغییر داد، ولی بعضی چیزها مثل ساعت رو می‌شه دریافت کرد.

۶. مشکل این‌جاست که به احتمال خیلی زیاد این کار رو نکردند، و اون پیش‌نمایش فقط برای اینه که بفهمید بازی‌تون در صفحه‌ی نمایش اون دستگاه، به چه شکل خواهد شد. برای همین هست که می‌گیم پیش‌نمایش مستقیم، نزدیک‌ترین نتیجه رو به ما می‌ده، نه شبیه‌ساز اینتل.
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
داخل گوشی هم امتهان کردم ولی وب استوریج کلید های آن خالی بود آیا این به این خاطر اینکه خروجی گرفتم . چون من داخل تست با کامپیوتر مقدار اولیه دادم و در هنگام خروجی هیچ رویدادی کلید هاتی آن مقدار اولیه داده نشده است. آیا دلیل آن به این خاطر است که قبل از اجرا بروی هر دستگاه  جدید یکبار مقدار اولیه به  کلید های آن داده شود 18
من  تابع ای می خواهم که روزلوشن گوشی را بگیره و ابعاد پنجره بازی را براساس آن تنظیم کند. در واقع روزلوشن موبایل را می خواهم دریافت کنم.

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: