موضوعها: 79
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
نه، مشکل از گوی شماست، چون همونطور که عرض کرد، بازی رو روی گوشی یانگ هم تست کردم.
گوشی یانگ رمش فکر میکنم 128 یا نهایتا 256 باشه.
موضوعها: 27
مکان: اصفهان
سپاسها: 847
1139 سپاس گرفتهشده در 423 ارسال
سلام،
مصطفی جان، از همه نظر عالی بود، خسته نباشی برادر... یک سوال هم از خدمت داشتم برای درون پرداخت از کدوم پلاگین استفاده کردی؟
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 )*
*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح الشريعة، ج 13)
موضوعها: 19
سپاسها: 839
541 سپاس گرفتهشده در 255 ارسال
سلام . اقا چرا برا من نمیاره بازی رو داخل بازار .
میزنه صفحه مورد نظر یافت نشد .
موضوعها: 26
سپاسها: 15
5 سپاس گرفتهشده در 4 ارسال
سلام متاسفانه اين بازى را بازار نمياره مينويسه برنامه يافت نشد
موضوعها: 19
سپاسها: 5
25 سپاس گرفتهشده در 13 ارسال
سلام
تا چند ساعت دیگه درست میشه
موضوعها: 79
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
سلام
موقعی که بازی رو منتشر کردم، یه ایمیل بهم دادن که قانون بازار نقض شده و در محتوای برنامه، دسترسی به فایل برنامه، از جای دیگه ای داده شده.
به این علت که من، در توضیحات، لینک نسخه x86 رو هم گذاشته بودم که از سایت و لینک مستقیم بود، بازار ایمیل داد و راستش، یادم رفت ، محتوا رو ادیت کنم( همون اطلاعات برنامه)
امروز بعد ازظهر، با وجود اینکه، بازی رو گذاشتن توی برگزیده ها، ولی، یهو ایمیل دادن که انتشار متوقف شده، و یادم اومد که اصلاح نکردم.
فعلا ایمیل زدم، چون دو روز طول میکشه این مورد رو بررسی کنن.
ان شاء الله فردا جواب بدن، اگه نه که میفته برای پس فردا!
به هر صورت، اشتیاه از من بود