حتما خوانده شود (برنامه های پولی )
یا خود خداا . 
13
  پاسخ

سپاس شده توسط:
 برای این مشکل مثلا نمیشه یه کد فعال سازی برای بازی ها قرار داد؟؟
مثلا بازی رو هر سیستم با کد فعال سازی منحصر به فرد احرا بشه و کس دیگه ای نتونه از کدی که قبلا استفاده شده.استفاده کنه.
مثل کد ها و رمز شارژ سیم کارت های اعتباری.
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/1، 01:14 عصر)alirezaa82 نوشته است:  برای این مشکل مثلا نمیشه یه کد فعال سازی برای بازی ها قرار داد؟؟
مثلا بازی رو هر سیستم با کد فعال سازی منحصر به فرد احرا بشه و کس دیگه ای نتونه از کدی که قبلا استفاده شده.استفاده کنه.
این راهکاری که میگین به ذهن خعلی ها رسیده ولی مشکل این راهکار اینکه شما دیگه نمی تونی بازیتو تو کافه قرار بدی برای فروش یعنی عملا دست شما از بازار فروشی مثل کافه قطع میشه . چون کافه این سیستم رو پیاده سازی نکرده هنوز .

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/1، 03:11 عصر)amira94 نوشته است:
(1395/5/1، 01:14 عصر)alirezaa82 نوشته است:  برای این مشکل مثلا نمیشه یه کد فعال سازی برای بازی ها قرار داد؟؟
این راهکاری که میگین به ذهن خعلی ها رسیده ولی مشکل این راهکار اینکه شما دیگه نمی تونی بازیتو تو کافه قرار بدی برای فروش یعنی عملا دست شما از بازار فروشی مثل کافه قطع میشه . چون کافه این سیستم رو پیاده سازی نکرده هنوز .

سلام 
خب بیایین دسته جمعی یه طوماری بنویسیم بفرستیم برای مدیر بازار.این کار رو اگه بکنن به نفع خودشون هم هست
  پاسخ

سپاس شده توسط:
احسنت بهترین کاره .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/2، 10:14 صبح)amira94 نوشته است: احسنت بهترین کاره .

جدی میگین اینو ؟؟
من اون کانالی که بازی ها رو رایگان میذاره رو پیدا کردم به مدیرش هم گفتم ..اما جوابی نداد..
به نظرتون به پلیس سایبری ایمیل بزنیم فایده ای داره ؟؟ترتیب اثر میدن ؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/2، 12:39 عصر)alirezaa82 نوشته است:

جدی میگین اینو ؟؟
من اون کانالی که بازی ها رو رایگان میذاره رو پیدا کردم به مدیرش هم گفتم ..اما جوابی نداد..

سلام
کاش اون کانال یدونه بود 20 20 20 
کم کم 300 تا از اون کانال ها هست!
پلیس فتا هم فکر کنم درد سر داشته باشه بالاخره الکی که نیست پلیسه ها!
فکر کنم باید حضوری بری و اینا....
تازه برنامه های مارو هم نزاشتن که!
هر موقع برنامه های مارو گزاشتن بریم شاید به یه نتیجه ای رسیدیم!!
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Alireza3d
به هیچ نتیجه ای نمی رسین اگه اعتراض کنین . خارج از ایران از که اهمیت بیشتری با توسعه دهنده ها داده میشه و اونا رو حمایت می کنند باز هم کم نیستن افرادی که دنبال کرک کردن برنامه های پولی هستن و تیم های زیادی هم مشغول این کارا هستن و هیچ کس نمی تونه جلوشونو بگیره .
تنها راه مقابله فقط پیاده سازی قفل امنیتی شبیه قفل امنیتی denuvo هست .
پیاده سازی قفلی شبیه قفل denuvo برای برنامه های اندورید کار زیادی نداره (کسی سوال داشت پ.خ بده) ولی باید خود کافه پشتیبانی کنه این قفل رو . که اونم نیاز داره تعداد زیادی از دوستان تیکت بفرستن به کافه تا عملیش کنه این طرحو 

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/2، 02:49 عصر)shaygaaan نوشته است:
(1395/5/2، 12:39 عصر)alirezaa82 نوشته است:

جدی میگین اینو ؟؟

سلام
سلام 
نه اخه ... بحث این نیست که هنوز برنامه های ما رو نذاشتن یا اصلا ما برنامه ای نساختیم!!
بحث اینه که اگه رواج پیدا کنه و همه متوجه بشن که برنامه های پولی رو بعضی جاها رایگان ارائه میدن ... همه میرن از همون جا میگیرن و روز به روز هم اعضای این کانال ها اضافه میشن..
(1395/5/2، 03:08 عصر)amira94 نوشته است: به هیچ نتیجه ای نمی رسین اگه اعتراض کنین . خارج از ایران از که اهمیت بیشتری با توسعه دهنده ها داده میشه و اونا رو حمایت می کنند باز هم کم نیستن افرادی که دنبال کرک کردن برنامه های پولی هستن و تیم های زیادی هم مشغول این کارا هستن و هیچ کس نمی تونه جلوشونو بگیره .
پیاده سازی قفلی شبیه قفل denuvo برای برنامه های اندورید کار زیادی نداره (کسی سوال داشت پ.خ بده) ولی باید خود کافه پشتیبانی کنه این قفل رو . که اونم نیاز داره تعداد زیادی از دوستان تیکت بفرستن به کافه تا عملیش کنه این طرحو 
سلام 
این که بخواهیم کافه بازار رو متقاعد به چنین کاری بکنیم سخته یکم ...
و این که تعجب میکنم خود کافه متوجه ضرر مالیکه  این کانال ها و سایت ها  بهش وارد میکنند نیست ؟؟ چرا اقدامی انجام نمیده؟؟
........
........
.......
میگم اگه تو خود بازی توضیحی بذاریم که این بازی رو فقط از کافه بازار دانلود کنید و اگر از جایی دیگه باشه باعث میشه هکر ها نفوذ کنند و .... آیا کافه با این هم مشکل داره ؟؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/3، 12:40 صبح)alirezaa82 نوشته است:
(1395/5/2، 02:49 عصر)shaygaaan نوشته است:
(1395/5/2، 12:39 عصر)alirezaa82 نوشته است: جدی میگین اینو ؟؟

سلام
سلام 
نه اخه ... بحث این نیست که هنوز برنامه های ما رو نذاشتن یا اصلا ما برنامه ای نساختیم!!
بحث اینه که اگه رواج پیدا کنه و همه متوجه بشن که برنامه های پولی رو بعضی جاها رایگان ارائه میدن ... همه میرن از همون جا میگیرن و روز به روز هم اعضای این کانال ها اضافه میشن..
(1395/5/2، 03:08 عصر)amira94 نوشته است: به هیچ نتیجه ای نمی رسین اگه اعتراض کنین . خارج از ایران از که اهمیت بیشتری با توسعه دهنده ها داده میشه و اونا رو حمایت می کنند باز هم کم نیستن افرادی که دنبال کرک کردن برنامه های پولی هستن و تیم های زیادی هم مشغول این کارا هستن و هیچ کس نمی تونه جلوشونو بگیره .
سلام 
این که بخواهیم کافه بازار رو متقاعد به چنین کاری بکنیم سخته یکم ...
و این که تعجب میکنم خود کافه متوجه ضرر مالیکه  این کانال ها و سایت ها  بهش وارد میکنند نیست ؟؟ چرا اقدامی انجام نمیده؟؟
........
........
.......
میگم اگه تو خود بازی توضیحی بذاریم که این بازی رو فقط از کافه بازار دانلود کنید و اگر از جایی دیگه باشه باعث میشه هکر ها نفوذ کنند و .... آیا کافه با این هم مشکل داره ؟؟؟

این کار الان که فکر میکنم بیهودست . 33
شما فکر میکنی کسی که میره تو این کانال ها و بازی رو رایگان دانلود میکنه نمیدونه که این کار حرام هستش ؟
خب مطمینا میدونه ولی خب امان از دست نفس ادمیزاد که وادارش میکنه به این کار دوست عزیز هم راست میگه نه تنها تو ایران اینطوری هست بلکه تو بیشتر کشورهاهم این امر زشت انجام میشه و چاره اش هم خود توسعه دهنده ها باید پیدا کنن .
راه های مختلفی دوستان گفتن که همشون خوب هستن ولی مشکل اصلی خود مارکت ها هستن که همچین سیستمی پیاده نمیکنن .
من نامه نگاریم خوب نیست از یک دوست عزیز خواهشمندم یک نامه رسمی و دندون شکن در این باره بنویسه تا همه حداقل بالای 100 نفر براشون ارسال کنیم شاید دیدید معجزه ای چیزی شد .
ممنون از همه دوستان
  پاسخ

سپاس شده توسط: amira94

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 666 288,762 1403/9/21، 05:45 عصر
آخرین ارسال: Mmmmm
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,981 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 10,187 1400/6/19، 03:25 عصر
آخرین ارسال: Prince
  طرح صیانت مجلس شورای اسلامی M.Y 9 4,984 1400/5/26، 02:11 عصر