مشکل در پلاگین ajax
دوستان عزیز من nw.js رو دانلود کردم موقع اجرا ارور میده 

dynamic link library KERNEL32.dll
فروش هاست، طراحی انواع پوسته اختصاصی وردپرس،فروش سرور
.
.
[تصویر:  Khanihost-468.gif]

.

ایدی تلگرام: hoseinheh@
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/11، 09:42 صبح)deface123654 نوشته است: دوستان عزیز من nw.js رو دانلود کردم موقع اجرا ارور میده 

سلام
متاسفانه در مورد ارورتون چیزی نمیدونم 2
(میتونین عکس بزارید تا واضح تر شه)
ولی کلا یه چیز بهتون بگم:
شی اجاکس در مرورگر و بدون نیاز به خروجی عمل میکند!
توی همین تایپیک هم یه ارسال دیگه ای هم داشتم که یه لینک داده بودم که دوستان گفتند این رو خروجی گرفتم و درست عمل میکنه!(خب دوستان عزیز من بیکار نیستم بدون تست یهویی اون همه برنامه رو بسازم که!پس چجوری تست کردم؟!)
فقط برای کسانی که میکند نمیشه:احتمالا یا مشکل از آنتی ویروس و فایر وال و...شما است یا سروری که باهاش تست میکنید!!
امیدوارم به کسی برنخوره 17 22 
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/11، 11:34 صبح)shaygaaan نوشته است:
(1395/6/11، 09:42 صبح)deface123654 نوشته است: دوستان عزیز من nw.js رو دانلود کردم موقع اجرا ارور میده 

سلام
متاسفانه در مورد ارورتون چیزی نمیدونم :(
توی همین تایپیک هم یه ارسال دیگه ای هم داشتم که یه لینک داده بودم که دوستان گفتند این رو خروجی گرفتم و درست عمل میکنه!(خب دوستان عزیز من بیکار نیستم بدون تست یهویی اون همه برنامه رو بسازم که!پس چجوری تست کردم؟!)
فقط برای کسانی که میکند نمیشه:احتمالا یا مشکل از آنتی ویروس و فایر وال و...شما است یا سروری که باهاش تست میکنید!!
امیدوارم به کسی برنخوره :17: :| 

سلام ، من خروجی اندروید با اینتل گرفتم ولی اجاکس کار نمیکنه اصلا 
مشکل از کجاست ؟ 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/10/29، 04:15 عصر)ierfi نوشته است:
(1395/6/11، 11:34 صبح)shaygaaan نوشته است:

سلام

مشکل از کجاست ؟ 

ممکنه مشکل از هاستتون باشه یا اینکه اینترنت کم سرعته..........
وگرنه باید صبر کنید تا اطلاعات دریافت شه......
آخه این همه مشکل با اینتل؟؟؟؟امیدوارم درست و طبق آموزش ها جلورفته باشید و این مشکلاتتون واقعا درست باشه...
درضمن لطفا با هر مشکلی که مواجه میشید سریع سوالتونو در انجمن مطرح نکنید بلکه خودتون یکم با مشکل وربرید اگر نتونستین اون وقت نظر بدید..........
اگر خیلی دیدید که این مشکلات پیش میاد فایلتونو بفرستید یه خروجی درست درمون باهاش بگیرم براتون
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan
(1395/10/29، 04:35 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است:
(1395/10/29، 04:15 عصر)ierfi نوشته است:
(1395/6/11، 11:34 صبح)shaygaaan نوشته است: سلام

مشکل از کجاست ؟ 

آخه این همه مشکل با اینتل؟؟؟؟امیدوارم درست و طبق آموزش ها جلورفته باشید و این مشکلاتتون واقعا درست باشه...
درضمن لطفا با هر مشکلی که مواجه میشید سریع سوالتونو در انجمن مطرح نکنید بلکه خودتون یکم با مشکل وربرید اگر نتونستین اون وقت نظر بدید..........
اگر خیلی دیدید که این مشکلات پیش میاد فایلتونو بفرستید یه خروجی درست درمون باهاش بگیرم براتون

اگه امکانش هست تلگرام بهم یه پیام بدین خیلی ممنونتون میشم 
@ierfi
با عضو شدن در کانال تلگرام توسعه در کانتسراکت حرفه ای شوید 

t.me/Towsea
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/10/30، 12:45 صبح)ierfi نوشته است:
(1395/10/29، 04:35 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است:
(1395/10/29، 04:15 عصر)ierfi نوشته است: سلام ، من خروجی اندروید با اینتل گرفتم ولی اجاکس کار نمیکنه اصلا 
مشکل از کجاست ؟ 

اگه امکانش هست تلگرام بهم یه پیام بدین خیلی ممنونتون میشم 
@ierfi

من تلگراممو دیلیت اکانت کردم چون دوستان خیلی به بنده لطف داشتن هک کردن منو شما همون پیام خصوصی بده
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز انجمن امیدوارم حالتون عالی و پر انرژی باشه

دوستان بنده یک مشکل ناگهانی با ajax پیدا کرده ام :

وقتی برای اولین بار پروژه ام رو اجرا میکنم ، دستور دریافت تاریخ و زمان رو از سرور درخواست میکنم که درست اعمال میشه . در ایونت بعدی نوشته ام هر 3 ثانیه باز هم اطلاعات رو در یافت کنه (همان تاریخ و زمان ) اما برای بار دوم و سوم و...  همان مقدار زمان اولیه ای که گرفته بود رو اعمال میکنه مثلا اگر برای اولین بار زمان "12:13:30" رو دریافت کنه ، برای بار دوم و سوم و... هم همان مقدار رو دریافت میکنه

نکته : وقتی با NW.JS برنامه رو اجرا میکنم . همین مشکل رو داره ولی وقتی که در تنظیمات NW.JS گزینه ی desable cache رو میزنم . زمان رو به صورت دقیق بارگزاری میکنه

دوستان اگر تا بحال برای شما هم اتفاق افتاده و راه حل آن را پیدا کرده اید یا راه حل آن را بلدید ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید

البته 1 هفته قبل اینطوری نبود با هر مرورگری بدون نیاز به غیر فعال کردن کش به درستی کار میکرد . جدیدا این مشکل پیش اومده
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

در شروع لیوت این کد جاوااسکریپت رو اجرا کنید، ببینید درست می‌شه یا نه.
کد:
jQuery.ajaxSetup({ cache: false });

با استفاده از اکشن Execute Javascrip شیء Browser این کار رو انجام بدهید (کد بالا باید بین دو تا " قرار بگیرد).
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: amirho24 ، yunes3
ممنون از راهنماییتون ، اما متاسفانه درست نشد

(1395/11/20، 05:12 عصر)Mojtaba نوشته است: سلام

در شروع لیوت این کد جاوااسکریپت رو اجرا کنید، ببینید درست می‌شه یا نه.
کد:
jQuery.ajaxSetup({ cache: false });

با استفاده از اکشن Execute Javascrip شیء Browser این کار رو انجام بدهید (کد بالا باید بین دو تا " قرار بگیرد).

ممنون از راهنماییتون ، اما متاسفانه درست نشد

یک نکته ی دیگه : اینکه در اینترنت اکسپلورر هیچ مشکلی نداره(حتی بدون کد جاوااسکریپت شما ) ولی با کروم ،موزیلا و NW.js مشکل دارد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/11/20، 03:41 عصر)yunes3 نوشته است: با عرض سلام خدمت دوستان عزیز انجمن امیدوارم حالتون عالی و پر انرژی باشه

دوستان بنده یک مشکل ناگهانی با ajax پیدا کرده ام :

وقتی برای اولین بار پروژه ام رو اجرا میکنم ، دستور دریافت تاریخ و زمان رو از سرور درخواست میکنم که درست اعمال میشه . در ایونت بعدی نوشته ام هر 3 ثانیه باز هم اطلاعات رو در یافت کنه (همان تاریخ و زمان ) اما برای بار دوم و سوم و...  همان مقدار زمان اولیه ای که گرفته بود رو اعمال میکنه مثلا اگر برای اولین بار زمان "12:13:30" رو دریافت کنه ، برای بار دوم و سوم و... هم همان مقدار رو دریافت میکنه

نکته : وقتی با NW.JS برنامه رو اجرا میکنم . همین مشکل رو داره ولی وقتی که در تنظیمات NW.JS گزینه ی desable cache رو میزنم . زمان رو به صورت دقیق بارگزاری میکنه

دوستان اگر تا بحال برای شما هم اتفاق افتاده و راه حل آن را پیدا کرده اید یا راه حل آن را بلدید ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید

البته 1 هفته قبل اینطوری نبود با هر مرورگری بدون نیاز به غیر فعال کردن کش به درستی کار میکرد . جدیدا این مشکل پیش اومده

دوستان بسیار بزرگواری می فرمایید بنده را راهنمایی کنید
ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: