استفاده از فایل فلش
متاسفانه افترافکت کار نکردم..
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/23، 07:07 عصر)ali.develpor1 نوشته است:
(1395/6/23، 07:01 عصر)royapm نوشته است:
(1395/6/23، 06:54 عصر)ali.develpor1 نوشته است: سلام اینجوری که میگید منم وسوسه شدم
این نرم افزار فلش واسه ساهت انمیشه؟
میشه لینک دانلودشو بزارید

نرم افزار فلش 8 قدرتمند ترين نرم افزار انيميشن سازي Macromedia Flash Pro 8.0

ولی باید کار کردن باهاشو بلد باشید و یاد بگیرید چون یکم پیچیدس

از محیط نرم افزار معلومه که خیلی پیچیده و قدیمی هست
یک سوالی داشتم ایا با افترافکت میشه انمیشنی ساخت که بعد بصورت فریم فریم و png استخراج کنی چون افتر افکت دارم ولی کار باهاش بلد نیستم
بله میشه
لینک آموزش توی انجمن ویدئو افکت
http://forum.video-effects.ir/thread16674.html
ساخت موشن گرافیک با قیمت مناسب به همراه نمونه کار !
  سفارش + مشاهده نمونه کار ها + مشاوره رایگان از طریق تلگرام :  
+--|||   Reza_VFX@   ||--+
ربات برای عزیزانی که ریپورت هستند:
+--|||   _RezaVFX_Bot@   ||--+
  پاسخ

سپاس شده توسط: royapm
(1395/6/23، 07:14 عصر)royapm نوشته است: متاسفانه افترافکت کار نکردم..

بازم ممنون
شما پلاگین یا رفتاری نمیشناسید که بشه توی کانستراکت کاراکترو اسکلت بندی کرد؟
من چون انگلیسیم خوب نیست نمیتونم درست بگردم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
فکر نکنم چون چیزی که میخواید فکر نکنم از یه پلاگین بر بیاد و قدرتش رو داشته باشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/23، 07:19 عصر)ali.develpor1 نوشته است:

بازم ممنون

فکر نکنم همچین پلاگینی باشه .. خوب میتونید شخصیتتون رو طراحی کنید و با Animationbox حالت انیمیشن بدید به کاراکترتون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/23، 07:31 عصر)royapm نوشته است:
(1395/6/23، 07:19 عصر)ali.develpor1 نوشته است:

بازم ممنون

فکر نکنم همچین پلاگینی باشه .. خوب میتونید شخصیتتون رو طراحی کنید و با Animationbox حالت انیمیشن بدید به کاراکترتون

نه اصلا از انمیشن باکس خوشم نمیاد در کل از نرم افزار هایی که open surose نیستن خوشم نمیاد
مشکل من این نیست که کاراکترمو متحرک کنم چون توی یکی از همین سایتای انلاین ساخت انمیشن کاراکترمو متحر میکنم
ولی افتر افکت یه چیز دیگه هست
بحر حال فعلا باید تمرکزم روی کانستراکت باشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بنظر من بدترین مشکل کانستراکت نداشتن سیستم انیمیشن هست 
مثلا سیستم انیمیشن یونیتی میتونه کاراکتر رو حتی با مکان انیمیشن سازی کنه یا اصلا توی خودش انیمیشن ساخت تا از آوردن فایل های فلش بی نیاز بشید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/23، 07:40 عصر)نیما نوشته است: بنظر من بدترین مشکل کانستراکت نداشتن سیستم انیمیشن هست 
مثلا سیستم انیمیشن یونیتی میتونه کاراکتر رو حتی با مکان انیمیشن سازی کنه یا اصلا توی خودش انیمیشن ساخت تا از آوردن فایل های فلش بی نیاز بشید

اره تنها مشکل بزرگ منم با کانستراکت همینه 

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/22، 08:11 عصر)royapm نوشته است: سلام دوستان
میخواستم بدونم تو کانستراکت میشه از فایل های فلش SWF استفاده کرد؟

سلام،
با تمام پلاگین های مربوط به مرورگر میتوان فایل فلش را پخش کرد منتها اجرا شدن آن بستگی به نصب بودن پلاگین فلش پلیر بر روی سیستم کاربر و یا قابلیت ساپورت مرورگر هست ... این تایپیک رو ببینید

در ضمن ماکرومدیا فلش نسخه 8 مال زمان عهد بوق است! تقریباً هفت، هشت سال پیش... یادش بخیر! 4 ...الان خیلی وقت است که تحت لیسانس شرکت adobe تولید میشود و نسخه های جدیدتر با امکانات حرفه ای تر در دسترس هست

با پلاگین ویدئو میتوان فیلم یا انیمیشن پخش کرد فرمت webm در اندروید و فرمت mp4(H.264) در Ios جواب میدهند منتها در گوشی باید حتماً در یک ایونت مربوط به تاچ فیلم را پخش میکردید و به صورت اتوماتیک فیلم پخش نمیشد. ولی فکر میکنم در نسخه های جدیدتر کانستراکت این مشکل هم حل شده ، حالا باز نیاز به تست توسط خودتان هست....

(1395/6/23، 07:40 عصر)نیما نوشته است: بنظر من بدترین مشکل کانستراکت نداشتن سیستم انیمیشن هست 

در حد توان خودش این سیستم را دارد! شما اگر با نرم افزار اسپرایتر کار کنید یک پلاگین مخصوص کانستراکت دارد که توسط آن میتوان مستقیماً در کانستراکت حرکات استخوان (bone) کاراکتر را کنترل کرد در مورد انیمیشن های حرکتی و تغییر مقیاس و ... که کانستراکت مشکلی ندارد ، انیمیشن نوع مورف(pose to pose) هم که در واقع همان انیمیشن فریم به فریم هست که کانستراکت به خوبی از آن پشتیبانی میکند.اتفاقاً برخی انیمیشن های دو بعدی را راحتتر از هر نرم افزار دیگری میتوان با کانستراکت ساخت! چون ریل تایم است و قابلیت زمانبندی و دستور دهی دارد!  
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: royapm
اگه میشه اون پلاگین اسپرایتر رو بدید
در مورد انیمیشن های حرکتی درست میگید اما خوب با یونیتی خیلی راحت تر میشه ساخت
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: