بازی ارباب زامبی ها
(1395/9/27، 02:13 صبح)kamran_cn نوشته است: سلام. تبریک میگم.
دو سوال راجع به بازیتون داشتم.
اول اینکه چطور اون صفحه سیاه بعد از آرم کوکون رو حذف کردید به طوریکه به سرعت لایوت اسپلش بازی میاد؟
و دوم اینکه برای توضیحات قسمت "درباره" پلاگین خاصی استفاده کردید که حرکت به بالا رو شبیه سازی کنه؟
ممنونم

سلام
توی کوکون قسمت اسپلش دو تا گزینه داره
یکی اسپلش خوده کوکون هست , سمت راست هم یه بخش هست که میتونید خودتو اسپلشتون رو مثل آیکون آپلود کنید اونجا تا بعد از اسپلش کوکون به جای صفحه سیاه , اسپلش شما نمایش داده بشه
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:

یعنی اسپلش سایت کوکون رو میشه بصورت gif هم بارگذاری کرد؟

ضمنا در خصوص قسمت "درباره" توضیح ندادید. ممنونم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/9/27، 02:13 صبح)kamran_cn نوشته است: سلام. تبریک میگم.
دو سوال راجع به بازیتون داشتم.
اول اینکه چطور اون صفحه سیاه بعد از آرم کوکون رو حذف کردید به طوریکه به سرعت لایوت اسپلش بازی میاد؟
و دوم اینکه برای توضیحات قسمت "درباره" پلاگین خاصی استفاده کردید که حرکت به بالا رو شبیه سازی کنه؟
ممنونم

با سلام

خب راجع به اینکه بعد از اسپلش کوکون سریع بازی اجرا میشه رو نمیدونم چون کار خاصی انجام ندادم و شاید به خاطر سرعت بازی هست
اما قسمت درباره ما رو خیر از پلاگین خاصی استفاده نکردم و فقط با استفاده از رفتار 8 جهت این کار رو کردم و سرعتش رو کم کردم و گفتم مثلا وقتی صفحه اجرا شد به این مکان برو و چند ثانیه صبر کن و بعد به سمت بالا حرکت کن البته باید set angle رفتار 8 جهت رو روی قسمت No بگذارید
بازی میکروفن در ایران اپس:http://iranapps.ir/app/com.game.microphone

[تصویر:  4.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، kamran_cn ، shazde
ببینید شما گفتید بعد از اسپلش کوکون یک تصویر به عنوان اسپلش در سایت کوکون بارگذاری کردید.
تا اونجایی که من میدونم اونجا میشه png بارگذاری کرد ولی اسپلش شما یک تصویر ثابت نیست( نور از پشت کره زمین میدرخشه) آیا تصویر gif استفاده کردید یا روش دیگه ای استفاده کردین؟ ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/9/30، 12:08 صبح)kamran_cn نوشته است: ببینید شما گفتید بعد از اسپلش کوکون یک تصویر به عنوان اسپلش در سایت کوکون بارگذاری کردید.
تا اونجایی که من میدونم اونجا میشه png بارگذاری کرد ولی اسپلش شما یک تصویر ثابت نیست( نور از پشت کره زمین میدرخشه) آیا تصویر gif استفاده کردید یا روش دیگه ای استفاده کردین؟ ممنون

سلام 
من در سایت کوکون به غیر از اسپلش خودش ، اسپلشی اضافه نکردم و در بازی یک صفحه ساختم عکس کره زمین و ... رو بکگراند کردم و با رفتار Fade این رو گفتم که اول از تاریک ، روشن بشه و چند ثانیه صبر کنه و دوباره تاریک بشه .
بازی میکروفن در ایران اپس:http://iranapps.ir/app/com.game.microphone

[تصویر:  4.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 600 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  بازی فضاپیما در مایکت ya mahdi 0 239 1404/1/5، 09:50 صبح
آخرین ارسال: ya mahdi
  بازی runner نسخه‌ی ۴ منتشر شد. ehsanavy 0 646 1403/2/30، 10:34 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy