خروجی اندروید
(1395/8/8، 10:20 عصر)1810579147 نوشته است: سلام من وقتی خروجی میگیرم صحفم سیاهه تروخدا کمکم کنین همهاموزشاهم خوندم ولی نمیشه

صد در صد یکی از مراحل رو اشتباه پیش رفتین
طبق آموزش ویدئویی زیر قدم به قدم پیش برین:
http://scirra.blog.ir/1394/10/22/cocoon-io
موفق باشید
ساخت موشن گرافیک با قیمت مناسب به همراه نمونه کار !
  سفارش + مشاهده نمونه کار ها + مشاوره رایگان از طریق تلگرام :  
+--|||   Reza_VFX@   ||--+
ربات برای عزیزانی که ریپورت هستند:
+--|||   _RezaVFX_Bot@   ||--+
  پاسخ

سپاس شده توسط: dyyergame
(1395/8/8، 10:46 عصر)rezavfx نوشته است:
(1395/8/8، 10:20 عصر)1810579147 نوشته است: سلام من وقتی خروجی میگیرم صحفم سیاهه تروخدا کمکم کنین همهاموزشاهم خوندم ولی نمیشه

موفق باشید

سلام راه دیگه ای هم هست برادر .شما سعی کن تمام پلاگینهای مورد نظرتو به بازی اضافه کنی بعد از کانسترکت خرجی کوردوا بگیر شبیه کوکون تا اینجا.
1--بعد میری تو پوشه ای که خروجیت اونجاست بعد میری فایل config.xml رو باز میکنی و توی این فایل جایی نوشته fullscreen = false شما false رو پاک کن بجاش true (<preference name="fullscreen" value="true" />)رو بنویس بعد سیوش کن و تمام فایلا رو zip کن .
2--بعد فیلتر شکنو راه میندازی و میری تو سایت https://build.phonegap.com/
  3--بعد sign up و بعد صفحه ای باز میشه و شما گزینه free رو انتخاب میکنی بعد تو صفحه بعدی از شما میخاد که log in بشی یکم پاییمنر یه گزینه ای هست که نوشته  Get an adobe id میزنی و اکانت میسازی تکمیل میکنی و برا پسورد سعی کنید از @ یا $ یا # بهمراه اعداد و حروف  کوچک و بزرگ استفاده کنی وقتی تکمیل شد میری برای شروع کار 4--.******بالا سمت راست شکلک آدمه روش کلیک کن بعد تو صفحه باز شده گزینه Edit account
بعد گزینه signing keys رو میزنی اینارو تکمیل میکنی و keystore رو وارد میکنی بعد از تکمیل گزینه save  رو میزنی** ***این مراحل برای خروجی اصلیه اگر هم خروجی debug  میخای اصلا نمیخاد این مراحل رو بری ( مراحلی که بین ستاره ها گذاشتم )
4-- از همون صفحه اصلی که باز شده روی  upload a zip file کلیک کن و فایل زیپ شدتو وارد کن بزار تا آپلود کامل بشه.
5-- گزینه Ready to build  رو بزن
6--کمی تحمل میکنی سه تا خروجی قراره بهت بده اولیش که ios  که قرمزه چون شما براش provision profile  و این مشخصات رو وارد نکردی بیخیال
بعدیش windows phone , android  که احتمالا جفتشون آبی باشن برای دانلود هرکدومش روشون کلیک کن و دانلود شروع میش.
میتونی روی آیکون برنامه کلیک کنی و بعد گزینه plugins  رو میزنی میبینی تمام پلاگینا نصب شده .
سوآلی داشتید بپرسید
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mahdi_R8095 ، shaygaaan ، rezavfx ، dyyergame ، Hossein
(1395/8/9، 04:41 صبح)kakmamad نوشته است:

موفق باشید

سلام راه دیگه ای هم هست برادر .شما سعی کن تمام پلاگینهای مورد نظرتو به بازی اضافه کنی بعد از کانسترکت خرجی کوردوا بگیر شبیه کوکون تا اینجا.
1--بعد میری تو پوشه ای که خروجیت اونجاست بعد میری فایل config.xml رو باز میکنی و توی این فایل جایی نوشته fullscreen = false شما false رو پاک کن بجاش true (<preference name="fullscreen" value="true" />)رو بنویس بعد سیوش کن و تمام فایلا رو zip کن .
  3--بعد sign up و بعد صفحه ای باز میشه و شما گزینه free رو انتخاب میکنی بعد تو صفحه بعدی از شما میخاد که log in بشی یکم پاییمنر یه گزینه ای هست که نوشته  Get an adobe id میزنی و اکانت میسازی تکمیل میکنی و برا پسورد سعی کنید از @ یا $ یا # بهمراه اعداد و حروف  کوچک و بزرگ استفاده کنی وقتی تکمیل شد میری برای شروع کار 4--.******بالا سمت راست شکلک آدمه روش کلیک کن بعد تو صفحه باز شده گزینه Edit account
بعد گزینه signing keys رو میزنی اینارو تکمیل میکنی و keystore رو وارد میکنی بعد از تکمیل گزینه save  رو میزنی** ***این مراحل برای خروجی اصلیه اگر هم خروجی debug  میخای اصلا نمیخاد این مراحل رو بری ( مراحلی که بین ستاره ها گذاشتم )
4-- از همون صفحه اصلی که باز شده روی  upload a zip file کلیک کن و فایل زیپ شدتو وارد کن بزار تا آپلود کامل بشه.
6--کمی تحمل میکنی سه تا خروجی قراره بهت بده اولیش که ios  که قرمزه چون شما براش provision profile  و این مشخصات رو وارد نکردی بیخیال
بعدیش windows phone , android  که احتمالا جفتشون آبی باشن برای دانلود هرکدومش روشون کلیک کن و دانلود شروع میش.
میتونی روی آیکون برنامه کلیک کنی و بعد گزینه plugins  رو میزنی میبینی تمام پلاگینا نصب شده .
سوآلی داشتید بپرسید

سلام
ببخشید این روشی که عرض کردید کیفیت بازی رو که نمیاره پایین؟؟
اصلا مزایا و معایب این خروجی چیا هستن؟؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موفق باشید

سوآلی داشتید بپرسید

سلام
فک کنم خروجی https://build.phonegap.com/ بهتر از کوکون باشه , درسته؟
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
 کمکم کنین خو من با کانتراکت بلدم خیلیییی خوب بازی بسازم ولی هیچ وقت نتونستم انتشارش بدم همیشه خروجی مشکل دارم صحفم سیاهه تروخدا بگین چشه مشکلش

fullscreen = false نیست توش
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز اگه طبق آموزش پیش رفته باشین مشکلی نباید داشته باشین.
اگه طبق آموزش آقای ابراهیمی پیش رفتید و باز هم صفحه سیاهه میتونید با یه اکانت دیگه تست کنید شاید مشکل حل بشه
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/8/9، 03:31 عصر)shazde نوشته است: سلام
فک کنم خروجی https://build.phonegap.com/ بهتر از کوکون باشه , درسته؟

اگه فیزیک داری بهترینش کوکون و کانواس پلاسه ولی خروجی phonegap برای غیر فیزیک خوبه و خروجیش بی دردسره

(1395/8/9، 05:43 عصر)1810579147 نوشته است:  کمکم کنین خو من با کانتراکت بلدم خیلیییی خوب بازی بسازم ولی هیچ وقت نتونستم انتشارش بدم همیشه خروجی مشکل دارم صحفم سیاهه تروخدا بگین چشه مشکلش

fullscreen = false نیست توش

برادر توی config.xml  بگرد نوشته <preference name="fullscreen" value="false />  شما بجای false بنویس true بعد سیوش کن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کمکم کنین

کمکم کنین
file:///C:/Users/wahdat/Desktop/photo_2016-10-30_21-27-40.jpg
ببنینید این خروجی که گرفتم نگاه کنین بگین مشکلش چیه وقتی میخام اجرا کنم صحفه سیاه میشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/8/9، 10:13 عصر)1810579147 نوشته است: کمکم کنین

کمکم کنین
ببنینید این خروجی که گرفتم نگاه کنین بگین مشکلش چیه وقتی میخام اجرا کنم صحفه سیاه میشه

عکستونو تو سایت پیکوفایل آپلود کنید بعد لینکشو بفرستید اینجا
آثار من
-----------
انتشار یافته: _
در حال ساخت
:
بدون نام    شکست خورده: ویزویزی
54 اگه کمکت کردم ممنون میشم روی سپاس کلیک کنی 54 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/8/9، 10:13 عصر)1810579147 نوشته است: کمکم کنین

کمکم کنین

دوست عزیز اول عکستو تو پبکو فایل آپلود کن بعد لینکشو بزار اینجا.
بنظرم شما خیلی عجولی .فقط یه چیزی بگم اگه بازیتو ساختی و خواستی بزاری تو مارکتها حواست باشه اگه بازیهات کم کیفیت یا بی کیفیت باشه روی محصولات بعدیت خیلی تاثیر گذاره.قبل از انتشار حواستو جمع کن.بعنوان نصیحت از برادر کوچکتر بپذیر.
یا حق

(1395/8/9، 03:30 عصر)mahdi_R8095 نوشته است:
(1395/8/8، 10:46 عصر)rezavfx نوشته است: صد در صد یکی از مراحل رو اشتباه پیش رفتین
موفق باشید

سلام
ببخشید این روشی که عرض کردید کیفیت بازی رو که نمیاره پایین؟؟
اصلا مزایا و معایب این خروجی چیا هستن؟؟؟

سلام .
اگه پلاگین crosswalk توی پلاگیناتون باشه خروجیش مثل خروجی کراسواک اینتل ایک دی کی  یا webview+  سایت کوکون میشه ولی بدون پلاگین کراسواک میشه خروجی معمولی و کم حجم و کمی بی کیفیت .سعی کن اگه از این روش استفاده میکنی پلاگین کراسواک جز پلاگینات باشه.توی فایل config.xml  پلاگیناتو نوشته.
از مشکلای این روش اینه که نمیتونی از خود سایت پلاگین اضافه کنی شبیه سایت کوکون یا برنامه اینتل.
اما شما هرچی پلاگین توی کانستراکت اضافه میکنی خود بخود سایت buildphonegap همه پلاگیناتو نصب میکنه.
در کل خروجی خوبی میده . 41 41

اگه فرصت شد حتما یه مدل خروجی با این روش رو در قالب ویدیو یا pdf  میزارم .به امید حق.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 178 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: