پرسش:ساخت بازی دفاع از قلعه
(1395/7/25، 04:25 عصر)mohammad1380 نوشته است: واقعا که براتون متاسفم.
اینطوری میخواین بازی سازی در کشورمون پیشرفت کنه؟؟؟؟

دادا زیادخودتو اذیت نکن اینجا ایران است،جمهوری اسلامی ایران.
این نشد یکی دیگه میشه.......
ماشالله کشورمون که کنگو نیس که............ تو هر سایت و وبلاگی بری صد تا آموزش فارسی زبان برای بازی سازی با هر موتوری که می خوای وجود داره................
من خودم وقتی خواستم شروع به بازی سازی کنم پنج تا کتاب خوندم(فایل پی دی اف جمع صفحات همش شاید در حد دویس صفحه باشه)بعدش فیلمای آموزشیو دیدم و بعدش تونستم خودم به درجه از مهارت برسم که بتونم به چارتا دیگ آموزش بدم.......
کوچیک همه اساتید هم هستم........
ولی گفتم تا پایت قوی نباشه(اون پنج تا کتابو نخونی)نمی تونی همچین بازی هایی بسازی...........
با تشکر

(1395/7/25، 04:30 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام

دوست عزیز، قرار نیست برای پیشرفت شما یا کشور، دوستان بازی بسازند و اینجا بذارن تا شمایی ( منظورم افرادی مثل شما که این مدل توقعات دارن )  که هنوز یه بازی ساده هم تولید نکردین، یهو بازی جنگی و دفاعی و ... بسازین!

همونطور که حسام گفتن، داخل خود کانستراکت هم سورس مربوط به این مدل بازی ها هست، شما سورس ها رو ببینین، کمی کار کنین، سوال بپرسین و .... ببینین کسی کمک میکنه یا نه!!!!؟

اما اینکه توقع سورس بازی دارین، دور از واقعیته!

دادا نباس اینقد تند و تیز رفتار کنی که.............
ما هم یه روزی مثل اون بودیم و داشتیم از صفر شروع می کردیم...........
(معلوم هم نیست اون یونیتی یا انجین های دیگرو فول نباشه؟؟؟؟اتز کجا معلوم که اون بازی نساخته تا الان مگه تنها انجین بازی سازی کانستراکته دادا)
به هر حال فکر می کنم یه کم زود قضاوت کردی.............
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/7/25، 05:47 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است:

ماشالله کشورمون که کنگو نیس که............ تو هر سایت و وبلاگی بری صد تا آموزش فارسی زبان برای بازی سازی با هر موتوری که می خوای وجود داره................
من خودم وقتی خواستم شروع به بازی سازی کنم پنج تا کتاب خوندم(فایل پی دی اف جمع صفحات همش شاید در حد دویس صفحه باشه)بعدش فیلمای آموزشیو دیدم و بعدش تونستم خودم به درجه از مهارت برسم که بتونم به چارتا دیگ آموزش بدم.......
ولی گفتم تا پایت قوی نباشه(اون پنج تا کتابو نخونی)نمی تونی همچین بازی هایی بسازی...........
با تشکر

دوست عزیز، قرار نیست برای پیشرفت شما یا کشور، دوستان بازی بسازند و اینجا بذارن تا شمایی ( منظورم افرادی مثل شما که این مدل توقعات دارن )  که هنوز یه بازی ساده هم تولید نکردین، یهو بازی جنگی و دفاعی و ... بسازین!

همونطور که حسام گفتن، داخل خود کانستراکت هم سورس مربوط به این مدل بازی ها هست، شما سورس ها رو ببینین، کمی کار کنین، سوال بپرسین و .... ببینین کسی کمک میکنه یا نه!!!!؟

(معلوم هم نیست اون یونیتی یا انجین های دیگرو فول نباشه؟؟؟؟اتز کجا معلوم که اون بازی نساخته تا الان مگه تنها انجین بازی سازی کانستراکته دادا)

در واقع شما زودتر قضاوت کردین!!
من عرض کردم دوستانی که بازی ساده هم نمی سازن، خوشحال میشیم اگه دوستان کاری تولید کردن، بفرماین.

من فقط عرض اصلیم اینه که، نباید توقع داشت که سورس یه بازی رو درخواست بدن ( اونم کاملا رایگان !!! )

وگرنه بنده از از سورس زیاد استفاده کردم...

منم کوچیک همه دوستان هستم، اما نباید همون اول که رفت سر بازی دینفس یا فوتبال یا آنلاین و ....

و جالبتر اینکه ، دوستان عزیز!! حتما نباید یه بازی که اول ساختین رو بذارین توی کافه بازار و ....

میتونین به صورت HTML5 خروجی بگیرین و بذارین دوستان در موردش نظر بدن.

والله نمیدونم چی بگم...

واقعا دلم نمیخواست این موضوع رو مطرح کنم، ببینین، بازی مدافعان حرم چیز آنچنان خاصی نیست ( از نظر خودم البته ) ولی 6 ماه زحمت کشیده شده برای بازی! تا الان حدود 20 نفر از دوستان انجمن اصرار کردن که سورس رو بدم بهشون.

از نظر شما شدنیه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، raaz313
(1395/7/25، 06:55 عصر)mostafanastary نوشته است:
(1395/7/25، 05:47 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است:

با تشکر

در واقع شما زودتر قضاوت کردین!!
من عرض کردم دوستانی که بازی ساده هم نمی سازن، خوشحال میشیم اگه دوستان کاری تولید کردن، بفرماین.

من فقط عرض اصلیم اینه که، نباید توقع داشت که سورس یه بازی رو درخواست بدن ( اونم کاملا رایگان !!! )

وگرنه بنده از از سورس زیاد استفاده کردم...

منم کوچیک همه دوستان هستم، اما نباید همون اول که رفت سر بازی دینفس یا فوتبال یا آنلاین و ....

و جالبتر اینکه ، دوستان عزیز!! حتما نباید یه بازی که اول ساختین رو بذارین توی کافه بازار و ....

میتونین به صورت HTML5 خروجی بگیرین و بذارین دوستان در موردش نظر بدن.

والله نمیدونم چی بگم...

واقعا دلم نمیخواست این موضوع رو مطرح کنم، ببینین، بازی مدافعان حرم چیز آنچنان خاصی نیست ( از نظر خودم البته ) ولی 6 ماه زحمت کشیده شده برای بازی! تا الان حدود 20 نفر از دوستان انجمن اصرار کردن که سورس رو بدم بهشون.

از نظر شما شدنیه؟

خیر ، این کار کاملا اشتباه هست !
یعنی چی که سورس رو بدید به دوستان انجمن ؟
هرکسی برای چیزی که ساخته زحمت کشیده ، حالا هرچند که از نظر خودش کوچیک و مسخره هم باشه براش زحمت کشیده ( روی بنده با آقا مصطفی هست ) .
بله ، ما هم ی روزی همینطوری بودیم ، بله بنده هم روز اولی که اومدم توی کانستراکت ، کانستراکت رو حتی نمیدونستم با سی با چی نوشته میشه 22
درحالی که یونیتی رو فول بودم و هستم ، اما مزاحمت برای کسی درست نکردیم ، سوالمونو وقتش پرسیدیم ، از کسی سورس بازیشو نخواستیم ، از کسیم توقع نداشتیم چیزی رو برامون رایگان بذارن !!!

متاسفانه برخی از دوستان بازی سازی رو یک نوع بچه بازی گرفتن ! میخوان بازی بسازن ، زحمت نکشن ، پول ندن ، با کسی هم همکاری نکنن ... و ... ... ... .
بعد توقع درآمد میلیونی هم دارن ! البته من هنوز که هنوزه نتونستم بفهمم منظور این دوستان از درآمد میلیونی چی هست ؟ چون خود بنده به 1 میلیون به بالا میگم میلیونی ... حالا اینا میبینید میرن تاپ 10 کافه بازار رو نگاه میکنن ...

حالا هی برید گیر بدید به این بنده خدا بگید سورس بده ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، mostafanastary ، raaz313

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: