بیا اینجا خودتو معرفی کن
سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان...
منم مهدی هستم و فامیلیمم کفشگر هست.16 سالمه و در رشته انسانی درحال تدریس هستم.از درس عربی متنفرم ولی عاشق درس انگلیسی هستم.
2 ساله با بازی سازی آشنا شدم و درحال یادگیری کدنویسی هستم و با موتور های یونیتی و گیم میکر و کنستراکت کار کردم.
ساکن استان مازندران هستم.ممنون و متشکر 15
  پاسخ

سپاس شده توسط: seyed ، wowxpria
بنده کوچیک همه ی شما مصطفی 16ساله از پیرانشهرم(یکی از شهر های اذربایجان غربی) و تو رشته علوم تجربی هم مشغول به تحصیلم و تنها کاری که توش  حرفه ای ام به نظر خودم 4 تعمیرات موبایله (البته بیشتر نرم افزاری)
تو نرم افزار های فتوشاپ-بلندر-تری دی مکس-دریم ویور-ادوبی پریمر-ادیوس تقریبا نیمه حرفه ای هستم
الانم که باکانستراکت اشنا شدم البته بگم که با گیم میکر و یونیتی هم مدتی کار کردم ولی به شخصه کانستراکت رو بیشتر ترجیح میدم
  پاسخ

با سلام. بنده شاید البته بزرگ شما مهدی پیشگوی، سی و پنج سالمه به اپلیکیشنهای سمت وب و اندروید کاملا مسلط هستم. به بازی سازی هم علاقه زیادی دارم و فعلا در حال یادگیری هستم و استارت نزدم ولی آموزشای آقا مجتبی عزیز رو دارم دنبال میکنم یه ذهنیتی داشته باشم و تاپیک های دوستان رو هم مطالعه میکنم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: wowxpria
سلام بنده پدرام 17 ساله از گیلان 
با 3DMAX متحرک سازی و فتوشاپ کار کردم ، به بازی سازی علاقه دارم و مدتی هست با کانستراکت آشنا شدم و قصد دارم بازی سازی به طور جدی یاد بگیرم.
مدیر سایت gameronline.ir هم هستم.
با تشکر
  پاسخ

سلام. امین هستم 26 ساله از خوزستان
برنامه نویسی اندروید و گرافیک رو دوست دارم
یه هفته ای میشه که با اینجا و کلا C2 آشنا شدم. چند ماهی هم هست که استارت برنامه نویسی اندروید رو زدم. پس نمیتونم بگم حرفه ایم ولی در زمینه گرافیک یه کارایی میکنم.
الانم  20  هستم چون فکر میکنم با C2 اون چیزی رو که میخوام نمیشه ساخت و توی بازی های دوبعدی هم محدودیت داره و باید برم دنبال کد نویسی Unity
  پاسخ

کبود هستم 14 ساله از تهران

از 10 سالگی گرافیک وب کار میکنم و از 11 سالگی بازی سازی میکنم

2 سال پیش با کانستراکت کار میکردم اما خیلی واسم مناسب نبود اما امسال وقتی نسخه جدید رو گرفتم و امکاناتش رو دیدم شروع به کار با کانستراکت کردم

2 تا بازی رسمی تا الان داشتم : فراری : آتش و پرواز آتشین
  پاسخ

و این یادم رفت بگم که از شهر مقدس قم هستم 3
  پاسخ

دوستانی که اینجا خودشون رو معرفی کردند دیگه به انجمن نمیایند
بنظرم بهتره تاپیک رو دوباره راه بندازیم
موافق هستید؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: sajad888
سلام امید هستم 16 از اهواز
از 12 سالگی هک امنیت کار کردم و بیشتر با سیستم عامل کالی لینوکس کار کردم و مسلط هستم به سایت سازی حدود یکی دو هفته است با کانستراکت اشنا شدم و تو این دو هفته هر چی امورش تو اینترنت هست رو دانلود کردم و تماشا کردم و به همشون تقریبا مسلط شدم و الان دارم رو یه بازی کار میکنم که فقط مشکل گرافیک دارم و دنبال یه گرافیست از اهواز میگردم که با هم یه گروه درست کنیم و شریکی کار کنیم

فرستاده شده از LG-H815ِ من با Tapatalk
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من هم نیما هستم سیزده سالمه و اهل کرمانشاه هستم
بازی سازی رو با گیم میکر شروع کردم اما چون سن کمی داشتم زیاد نشد پیشرفت کنم
بعد هم رفتم سراغ ویژوال سی شارپ و کمی این زبان رو یاد گرفتم
حالا هم که کانستراکت یاد گرفتم و در خدمت شما هستم

گرافیک هم که فعلا توی paint گیر کردم و برای همین هم هست که تا حالا بازی نساختم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لیست بسیار کامل از پابلیشرهای خارجی 2020 Mehrdad 16 10,688 1403/12/24، 08:04 عصر
آخرین ارسال: xcmpunkgtsx
  قبول کردن سفارش شما (:--ALI--:) 0 594 1403/1/30، 09:06 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)
  استخدام چند ردیف شغلی در تهران hasansanaei 0 755 1402/6/1، 02:13 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart یلدا مبارک ? oak 2 2,449 1400/10/4، 09:46 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  پرداخت درون برنامه M.Y 3 2,266 1400/9/27، 03:59 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary

پرش به انجمن: