موضوعها: 37
مکان: همه ی ایران سرای من است
سپاسها: 294
179 سپاس گرفتهشده در 121 ارسال
سلام. پروژه خیلی جالبیه، گرافکش خوشم اومد، داستانشم خوبه
انیمیشنی هم که ساختی هم بسیار خوب طراحی شده موفق باشی.
-
![[تصویر: Logo.Hiwa-Game-4.jpg]](http://bayanbox.ir/view/8408892551993752660/Logo.Hiwa-Game-4.jpg)
موضوعها: 39
مکان: Tehran , Iran
سپاسها: 1942
3302 سپاس گرفتهشده در 1474 ارسال
نگران نباش عزیز برادر ، منم که خیر سرم این همه از برنامه نویسی پول درآوردم الان صاف صافم ( بخاطر ی موضوعی فعلا 0 شدم ) ، منم مثل شما چند تا از پروژه هام گیر کرده و نمیتونم پیش ببرم .
انشاالله حل میشه . موفق باشید .
موضوعها: 39
مکان: Tehran , Iran
سپاسها: 1942
3302 سپاس گرفتهشده در 1474 ارسال
علی جان ، چشمتون امیدوارم هیچ وقت روز بد نبینه ، اما بنده کلاهمو برداشتن ، البته دقیق تر بخوام بگم تمام پولی که این سال ها جمع کرده بودم رو دادم مادرم تا ی خونه بخره ، اما متاسفانه وقتی نبودم مثل اینکه کلاهشو برداشتن ، ( 1 ماه نمیشه ) ، از موقعی که حرف خونه عوض کردن و اینجور چیزا شده دیگه بنده برنامه نویسیمو گذاشتم کنار تا ی کمکی هم بکنم ، متاسفانه عقلمم به جایی نرسید که تمام پولمو نذارم ، تا جایی که حسابمو تماما خالی کردم ...
بخاطر همین دیگه دست و دلمم به برنامه نویسی نمیره ، هر خطی که مینویسم ده تا مشکل توش میاد ، دیشبم که کلا زدم موس و کیبوردمو به دیوار ، سر اینکه یونیتی لود نمیشد و پروژه رو ارور میداد .
فعلا سه ماهی هست از برنامه نویسی دور هستم و تا زمانی که یکم اعصابمو جمع نکنم نمیتونم برنامه نویسی کنم .
این آخریام که کافه بازار برامون فیلم در آورد 3 میلیون پولم رفت به باد ، بخاطر همین کارشونم تلافی میکنم ، ولی خب از موضوع هم دور نشیم ، من رشته تحصیلیم تجربی هست و اصلا ربطی به برنامه نویسی نداره ، بخاطر همین اگر بخوام کاملا وقتمو برای اون بذارم باز زحماتی که برای دانشگاه کشیدم هدر میره ، در کل که فعلا گیر کردم .
انشالله اگر خدا بخواد مشکل ما هم حل بشه دوباره به کارم میرسم .
///
موفق باشید
///
موضوعها: 1
سپاسها: 2
2 سپاس گرفتهشده در 2 ارسال
سلام بازی زیبا و قشنگی هستش امیدوارم که موفق باشد