بازی اندرویدی تاریک تر از سایه
(1395/10/30، 11:57 عصر)hitler نوشته است: سلام میشه دقیق تر بگین با کدوم نرم افزار تریلر رو ساختین ؟ و لینک دانلود اونو هم بدین ؟
تریلرو میشه تو windows movie maker به راختی ساخت
برای اینکه چنتا تصویرو عکسو صداس
ولی اگه میخوای چیزی مص انیمیشن درست کنی
میتونی از نرم افزار هایی مص انیمه استادیو استفاده کنی که یکم یاد گرفتنش طول میکشه
برای دانلود اونا هم به راختی یه سرچ تو وب بزن میاره
کانال آپارات نانو گرافیک
برای یادگیری فتوشاپ

دوستان این کانال تازه تاسیسه و نیاز به حمایت شما داره 1

پاسخ

سپاس شده توسط: Mamad7
(1395/10/30، 11:57 عصر)hitler نوشته است: سلام میشه دقیق تر بگین با کدوم نرم افزار تریلر رو ساختین ؟ و لینک دانلود اونو هم بدین ؟

متاسفانه نمیشه چون تبلیغ به حساب میاد

و لینک هم حذف میشه

(1395/11/1، 12:46 صبح)Taha Nano نوشته است:
میتونی از نرم افزار هایی مص انیمه استادیو استفاده کنی که یکم یاد گرفتنش طول میکشه

دقیقا  3
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/11/1، 01:26 عصر)ghtesla نوشته است:
(1395/11/1، 12:46 صبح)Taha Nano نوشته است:

دقیقا  3
دیدی گفتم
21 21 
منم وقتی میخام تریلر اینجوری بسازم از ویندوز مووی میکر استفاده میکنم
کانال آپارات نانو گرافیک
برای یادگیری فتوشاپ

دوستان این کانال تازه تاسیسه و نیاز به حمایت شما داره 1

پاسخ

سپاس شده توسط: Mamad7
(1395/11/1، 03:05 عصر)Taha Nano نوشته است:
(1395/11/1، 01:26 عصر)ghtesla نوشته است:
(1395/11/1، 12:46 صبح)Taha Nano نوشته است: تریلرو میشه تو windows movie maker به راختی ساخت

دقیقا  3
دیدی گفتم
21 21 
منم وقتی میخام تریلر اینجوری بسازم از ویندوز مووی میکر استفاده میکنم

4

کار خاصی لازم نیست بکنی

یه تعداد عکس و فیلم از بازی در حال ساخت روی سیستم تهیه میکنی + آهنگ و افکت = تریلر 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. پروژه خیلی جالبیه، گرافکش خوشم اومد، داستانشم خوبه
انیمیشنی هم که ساختی هم بسیار خوب طراحی شده موفق باشی.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/11/9، 12:46 عصر)makan parsi نوشته است: سلام. پروژه خیلی جالبیه،  گرافکش خوشم اومد، داستانشم خوبه
انیمیشنی هم که ساختی هم بسیار خوب طراحی شده موفق باشی.

ممنون  4

خیلی روش زحمت کشیدم ولی به دلیل مشکل مالی فعلا کارم داره کند جلو میره 2
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نگران نباش عزیز برادر ، منم که خیر سرم این همه از برنامه نویسی پول درآوردم الان صاف صافم ( بخاطر ی موضوعی فعلا 0 شدم ) ، منم مثل شما چند  تا از پروژه هام گیر کرده و نمیتونم پیش ببرم .
انشاالله حل میشه . موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/11/23، 07:21 عصر)hesam3 نوشته است: نگران نباش عزیز برادر ، منم که خیر سرم این همه از برنامه نویسی پول درآوردم الان صاف صافم ( بخاطر ی موضوعی فعلا 0 شدم ) ، منم مثل شما چند  تا از پروژه هام گیر کرده و نمیتونم پیش ببرم .
انشاالله حل میشه . موفق باشید .

حسام جان تاحالا من اگر اشتباه نکنم از بیشتر گفته علت متوجه شدم که خیلی قبلا اوضاع بهتری داشتی (با برنامه نویسی ) خب چرا حسام جان دوباره نمیری سراغ برنامه نویسی اونجوری کن هک آینده بهتری داری و همچنین درآمد بهتری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
علی جان ، چشمتون امیدوارم هیچ وقت روز بد نبینه ، اما بنده کلاهمو برداشتن ، البته دقیق تر بخوام بگم تمام پولی که این سال ها جمع کرده بودم رو دادم مادرم تا ی خونه بخره ، اما متاسفانه وقتی نبودم مثل اینکه کلاهشو برداشتن ، ( 1 ماه نمیشه ) ، از موقعی که حرف خونه عوض کردن و اینجور چیزا شده دیگه بنده برنامه نویسیمو گذاشتم کنار تا ی کمکی هم بکنم ، متاسفانه عقلمم به جایی نرسید که تمام پولمو نذارم ، تا جایی که حسابمو تماما خالی کردم ...
بخاطر همین دیگه دست و دلمم به برنامه نویسی نمیره ، هر خطی که مینویسم ده تا مشکل توش میاد ، دیشبم که کلا زدم موس و کیبوردمو به دیوار ، سر اینکه یونیتی لود نمیشد و پروژه رو ارور میداد .
فعلا سه ماهی هست از برنامه نویسی دور هستم و تا زمانی که یکم اعصابمو جمع نکنم نمیتونم برنامه نویسی کنم .

این آخریام که کافه بازار برامون فیلم در آورد 3 میلیون پولم رفت به باد ، بخاطر همین کارشونم تلافی میکنم ، ولی خب از موضوع هم دور نشیم ، من رشته تحصیلیم تجربی هست و اصلا ربطی به برنامه نویسی نداره ، بخاطر همین اگر بخوام کاملا وقتمو برای اون بذارم باز زحماتی که برای دانشگاه کشیدم هدر میره ، در کل که فعلا گیر کردم .
انشالله اگر خدا بخواد مشکل ما هم حل بشه دوباره به کارم میرسم .

///

موفق باشید

///
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095 ، ali.develpor1
سلام بازی زیبا و قشنگی هستش امیدوارم که موفق باشد 
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,555 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,802 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,170 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,033 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,386 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: