اپلیکیشن پشت پرده گرافیک
(1395/10/17، 03:20 عصر)Amirrrgames نوشته است:
(1395/10/17، 01:31 عصر)mahdi797979 نوشته است: بعضی کارا ذوق هنری میخواد من فتوشاپ رو خوب بلدم ولی به هیچ وجه نمیتونم چیزی خلق کنم و فقط به روتوش و اینجور کارا که با عکسای آمادن مشغولم از وقتی یادم میاد نقاشیم نمی کشیدم

سلام دقیقا مشکل منم همینه که بلدم ولی نمیتونم ...

پس فکر کنم دیگه واجب شد این بخش خلاقیت رو به اپلیکیشنم اضافه کنم 3

اگه پیشنهادی دارید که فکر میکنید تو بهتر شدن اپلیکیشن کمک میکنه حتما بگید...
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirrrgames
به نظر من استعداد و خلاقیت ذاتیه و نمیشه با کتاب خوندن یاد گرفت ولی میشه نقاشی کشیدنو با کتاب و یا کلاس های هنری یاد گرفت......
برای همین تو شرکت ها و یا گروپ های بزرگ بازی سازی تعدادی گرافیست وجود داره و تعدادی کدنویس...........
واقعا اگر کسی می خواد یاد بگیره می تونه از سیاه قلم شروع کنه و وقتی فول شد طراحی هاشو به فتوشاپ بیاره و اثر خلق کنه.........?
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/10/17، 04:41 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است: به نظر من استعداد و خلاقیت ذاتیه و نمیشه با کتاب خوندن یاد گرفت ولی میشه نقاشی کشیدنو با کتاب و یا کلاس های هنری یاد گرفت......
برای همین تو شرکت ها و یا گروپ های بزرگ بازی سازی تعدادی گرافیست وجود داره و تعدادی کدنویس...........
واقعا اگر کسی می خواد یاد بگیره می تونه از سیاه قلم شروع کنه و وقتی فول شد طراحی هاشو به فتوشاپ بیاره و اثر خلق کنه.........?

ولی به نظر من کلا هر مهارتی یا با خوندن به دست میاد یا با تمرین...

کم نبودن(و نیستن) آدمایی که فکر میکردن استعداد ندارن و به بعد از تلاش بسیار به موفقیت رسیدن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من تو دنیا چیزی رو ندیدم که نشه یاد گرفت افزایش خلاقیت که راحته یه عالمه روش داره نشه هم یاد میدنش!!!!

(1395/10/17، 04:47 عصر)mahdi_R8095 نوشته است:
(1395/10/17، 04:41 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است: به نظر من استعداد و خلاقیت ذاتیه و نمیشه با کتاب خوندن یاد گرفت ولی میشه نقاشی کشیدنو با کتاب و یا کلاس های هنری یاد گرفت......

کم نبودن(و نیستن) آدمایی که فکر میکردن استعداد ندارن و به بعد از تلاش بسیار به موفقیت رسیدن

استعدادم همینه خوب استعداد یعنی فرد توانایی داشته باشه زود یادبگیره که زیادم مهم نیست تلاش خیلی مهم تره
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095
(1395/10/17، 04:50 عصر)mahdi797979 نوشته است: من تو دنیا چیزی رو ندیدم که نشه یاد گرفت افزایش خلاقیت که راحته یه عالمه روش داره نشه هم یاد میدنش!!!!

(1395/10/17، 04:47 عصر)mahdi_R8095 نوشته است:

استعدادم همینه خوب استعداد یعنی فرد توانایی داشته باشه زود یادبگیره که زیادم مهم نیست تلاش خیلی مهم تره

آره حرف تون درسته 
میشه گفت استعداد یه جور امتیازه برای موفقیت 
یعنی اگه نداشته باشیش معنیش این نیست که اصلا به موفقیت نمیرسی...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/10/17، 05:11 عصر)mahdi_R8095 نوشته است:
(1395/10/17، 04:50 عصر)mahdi797979 نوشته است: من تو دنیا چیزی رو ندیدم که نشه یاد گرفت افزایش خلاقیت که راحته یه عالمه روش داره نشه هم یاد میدنش!!!!

(1395/10/17، 04:47 عصر)mahdi_R8095 نوشته است: ولی به نظر من کلا هر مهارتی یا با خوندن به دست میاد یا با تمرین...

آره حرف تون درسته 
میشه گفت استعداد یه جور امتیازه برای موفقیت 
یعنی اگه نداشته باشیش معنیش این نیست که اصلا به موفقیت نمیرسی...

من ک چیزی نگفتم فقد گفتم که استعداد و خلاقیت رو نمیشه با کتاب خوندن بدست آورد
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,555 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,806 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,170 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,033 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,387 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: