بازی نبرد زنبوری
فک کنم بازی خیلی با حالی بشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirrrgames
به نظرم عالى شده
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.
گرافیکش قشنگه، تاببینیم گیم پلی اش چه کار میکند.

-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط:

سلام دوستان گرافیک هارو طراحی و جایگزین کردم 

[تصویر:  %D8%B9%DA%A9%D8%B3_%DB%8C%DA%A9.PNG]
[تصویر:  %D8%B9%DA%A9%D8%B3.PNG]
[تصویر:  %D8%B9%DA%A9%D8%B3_%D8%AF%D9%88%D9%85.PNG]
[تصویر:  %D8%B9%DA%A9%D8%B3_%D8%B3%D9%87.PNG]
[تصویر:  %D8%B9%DA%A9%D8%B3_%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1.PNG]

توی عکس بالا اون دوتا پرنده تغییر میکنه و دو تا زنبور بجای اونا میزارم ولی فعلا اونارو گزاشتم

[تصویر:  %D8%B9%DA%A9%D8%B3_%D9%BE%D9%86%D8%AC%D9%85.PNG] 
چیزی به تموم شدن بازی نمونده البته قسمت داستانیش هنوز مونده که اونم زیاد کار نداره ، چند تا سوال دارم؟؟
1.برای پرداخت درون برنامه از چه روشی استفاده کنم؟ (جاوااسکریپ و .... بلد نیستم)
2.توی بازی من گفتم وقتی اسپرایت زنبور به گل برخورد کرد 5 امتیاز به تکست اضافه کنه ولی یه مشکل داره اونم اینه که وقتی به اولین گل برخورد میکنه هیچی اضافه نمیشه ولی بقیه گلا که برخورد میکنه امتیاز اضافه میشه
3.برای ثبت رکورد و جدول امتیازات برتر از چه روشی استفاده کنم لطفا لینک آموزش بدید 
آثار من
-----------
انتشار یافته: _
در حال ساخت
:
بدون نام    شکست خورده: ویزویزی
54 اگه کمکت کردم ممنون میشم روی سپاس کلیک کنی 54 
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
سلام بنظر من که گرافیک عالی شده
سوالاتون
روش ضد هک آقا مصطفی بنظرم الان بهترین گزینه اس که آموزشش هم هست
سوال دوم مشکلش عجیبه و همینطوری ندید نمیشه گفت مشکل از کجاس
سوال سوم آقا میلاد یه پلاگین جدید درست کردن که برای ثبت رکورد و جدول امتیازات برتر هستش آموزشش هم حتما در کنارش هست
بنظرم اونو یه تستی بکنید 
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirrrgames
(1395/11/26، 01:39 صبح)shazde نوشته است: سلام بنظر من که گرافیک عالی شده
سوالاتون
روش ضد هک آقا مصطفی بنظرم الان بهترین گزینه اس که آموزشش هم هست
سوال دوم مشکلش عجیبه و همینطوری ندید نمیشه گفت مشکل از کجاس
سوال سوم آقا میلاد یه پلاگین جدید درست کردن که برای ثبت رکورد و جدول امتیازات برتر هستش آموزشش هم حتما در کنارش هست
بنظرم اونو یه تستی بکنید 

سلام
اون آموزشو دیدم و فک میکنم سخته چون با هاست ، php اینا آشنایی ندارم ..... همون اولش گیر کردم که میگه فایل php بریزین تو هاست! ....... اگه میشه یه توضیحی بدید 
راه دیگه ای نیست که آسون باشه و وسط بازی هم متوقف نشه؟؟
آثار من
-----------
در حال ساخت
:
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوستان 
یه سوال دارم توی فروشگاه بازیم چند تا زنبور گزاشتم که قیمتاشون : یکی 1000 سکه و یک 2000 سکه هست حالا با این قیمت ها بنظرتون قسمت خرید سکه چه مقدار سکه و با چه قیمتی بزارم؟؟
آثار من
-----------
در حال ساخت
:
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام؛از بازیهای دیگه قیمتهارو ببینید و بذارید و سعی کنید خیلی گرون نشه...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/11/26، 11:12 عصر)Amirrrgames نوشته است: سلام دوستان 
یه سوال دارم توی فروشگاه بازیم چند تا زنبور گزاشتم که قیمتاشون : یکی 1000 سکه و یک 2000 سکه هست حالا با این قیمت ها بنظرتون قسمت خرید سکه چه مقدار سکه و با چه قیمتی بزارم؟؟

بنده چون خودم در حال ساخت بازی هستم ، روی قیمت ها چندین ماه هنگام ساخت چندین ماهه بازیم فکر کردم .
در نهایت به این نتیجه رسیدم که بازی جناب حیدرزاده با نصب حدودی 100 هزار تایی در سال اخیر به دلیل گرونی منابع داخل بازیشون افت شدیدی پیدا کرد ، بصورتی که الان داخل بازار حدود +20000 نصب فعال داره ( افت و ببینید ! 80 درصد این افت بخاطر گرونی منابع بوده ... ) مثل اینکه جناب حیدرزاده علاقه شون توی ساخت بازیشون تنها کسب درآمد بوده ...

خب از بحث دور نشیم ، بنده لول آخر یکی از کاراکتر هامو گذاشتم 50000 سکه ، این در حالی هست که قیمت هر 10000 سکه 1000 ت هست !
یعنی خیلی بکشه ، بازیکنان من با قیمتی حدودی 100 هزار ت برای همیشه تمام آیتم های بازی رو به لول آخر میرسونن ( دقیق حساب نکردم شاید کمتر ، شاید بیشتر ) .

حالا من ، 50 مرحله توی بازیم دارم ، که هر مرحله حداقل ( در صورت برد ) بازیکن 100 سکه میبره و این حداقل هست ...
بازیکنی که خوب بازی کنه میتونه هر مرحله 250 سکه کم کنه خود 50 مرحله میشه 12500 سکه .
اما خب ی سری ماموریت هایی هم هست که اونا هم جایزه دارن ...
جایزه بخش های مختلف بازی و ... . همه و همه ی اینها بخواید حساب کنید ، بازیکنان آنچنان به هزینه ای برای ارتقا آیتم لازم نداره ! اما این به این معنا نیست که کسب درآمد هم صفر خواهد بود ، بلکه ما میتونیم بخش هایی در بازی بسازیم تا بازیکن با ورود به اونها هزینه هایی پرداخت کنند ، مثلا 5000 سکه یا ...
انشاالله اگر بازی بنده زود تر از بازی شما منتشر شد ، توصیه میکنم حتما قبل از اتمام بازیتون سری به بازی بنده هم بزنید تا شاید حتی ایده ای جدید برای کسب درآمد هم براتون جور بشه ...
فعلا که بنده بخاطر هزینه هایی که کافه بازار بهم ضربه زد دیگه پولی ندارم تا بازیم رو بصورت آنلاین بررسی کنم ، هاست های رایگان هم که بدردم نخوردن ، انشاالله بزودی پول دستم میاد و حتی قبل از انتشار برای دوستان میذارم تا از انتقاد های سازنده تمام دوستان استفاده کنم ( همانند برنامه شماره تلگرامی که گذاشتم و انتقاد های بسیاری خوبی هم شنیدم و باعث پیشرفت بنده شد ... ) ...

///

موفق باشید

///
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirrrgames ، shazde
سلام دوستان
بازم به مشکل خوردم .......
و این بار بازیم سیو نمیشه همه چه چیز درست بود ولی وقتی یه زنبور دیگه اضافه کردم تو فروشگاه دیگه سیو نمیشه چند روز هر کاری میکنم درست نمیشه و فک نکنم جایی اشتباهی کرده باشم
اینم عکس:
[تصویر:  Capture.PNG]
[تصویر:  Capture1.PNG]
[تصویر:  Capture3.PNG]

مشکل بعدی اینه که من از بکگراند بازیم یه کپی زدم و بغلش گزاشتم و بهشون رفتار bullet دادم و کاملا به هم چسبیدن ولی نمیدونم این خط سفید چیه؟؟!!!

[تصویر:  Capture4.PNG]
آثار من
-----------
در حال ساخت
:
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,555 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,798 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,168 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,033 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,386 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: