ساختن هک برای بازی
خوب بود ولی اینکه جای گزینه بازی بشه خوب نیست 
نمیشه 2 تا نرم افزار و بازیه جدا باشه ؟ فکر کنم منظور شما اینه که com.game.company هردوشون مثل هم باشه اینطوری زیاد جالب نمیشه  20 ​

راستی نتونستم نصب کنم هیچ کدومو مینویسه application not installed 
چرا حجمشون اینقدر کمه ؟ مگه با کراس واک خروجی نگرفتی ؟ 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
والا من که نصب کردم دیگه خواستم تست کنم بخاطر همین از اندروید عادی خروجی گرفتم ولی در مورد پچ بازی هم باید تست کنم یعنی با پچ دیگه تست کنم ببینم جواب میده.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.
میشه لطفا هم هک بازی و هم خود بازی را بزارید.

سلام من یکی همینطور که گفتید ساخنم. ولی کار نکرد.
سورس خودتون با هکتون رو بزارید لطفا
telegram id : @firebug2017
4
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehrad77
ممنون 
اون چیزی که نمیشد تغییر داد کوکی بود ولی loacal strage  رو میشه براحتی تغییر داد و امنیت نداره
البته کوکی هم میشه تغییر داد ولی باید کار با کنسول رو بلد باشید و...

با یکم خلاقیت میشه اطلاعاتی که میخواییم در   loacal strage ذخیره کنیم رو رمز گذاری کرد و هر سری که میخواییم اون اطلاعات رو بخونیم رمزگشایی کنیم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من فهمیدم موضوع از چه قرار است. شما باید بدانید که وب استور بصورت آی پی داده ذخیره می کند یعنی برای هر آدرس سرور یک وب استور جداگانه می سازد است در اندروید آی پی همان شناسه برنامه یا آی دی که بصورت ir.company.game است. یعنی اگر آی دی را تغییر بدهید نمی توانید به کمک شی وب استور به محتوای   وب استور های دیگر دسترسی داشته باشد و محال است. چون اجازه دسترسی و تغییر را به سازنده(همان آی پی) آن می دهد .

من خودم دوتا بازی ساختم که هر دو یک کلید همنام داشتند و هیچ کدام محتوای دیگری را تغییر نمی داد.

برای اینکار بازی هک کن باید همنام شما باشد و دستگاه اندروید اجازه نمی دهد دو آی دی یکسان ثبت شود در سانی هنگام حذف برنامه وب استور هم کلا حذف می شود.

برنامه مستقل باید یکجوری آی پی را هک کرده در اختیار وب استور بدهد تا مقدار رابرگرداند.

پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
راس میگن
من الان تست ردم
 فقط یکی از برنامه ها رو گوشی میمونه اونیکی پاک میشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دمت گرم ...
این ایده فوق العاده ست !
به همه پیشنهاد میکنم ازش استفاده کنن 1
  پاسخ

سپاس شده توسط:
امکانش نیست این وب استور تو جای دیگه ای ذخیره بشه ؟ داخل سایت یعنی دیتابیس و سرور که احتمالا میشه ولی کار سختی خواهد بود اما من منظورم internal storge هست !!!
امکان داره داده های وب رو تو خود گوشی ذخیره کرد بعد با یه نرم افزار دیگه اونو از دیوایس load اش کرد؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
به هیچ وجه این کار امکان پذیر نیست. چون شما هیچ دسترسی به آدرس ندارید
اساس کل وب استور این است که اطلاعات کاربر را داخل خود پلتفرم ذخیره مند . هیچ قابل حمل نیست و جایگذین کوکی ها شده است.
باید بدانید که یک قضیه سرور است و طرف دیگر پلتفرم ذخیره شده. یعنی اطلاعات فقط بدرد پلتفرم ذخیره شده می خورد وبرای ان رمزنگاری شده است.

برخلاف سادگی وب استور امنیت وب استور خیلی بالا است و بدرد کلاینت می خورد.

یادتان باشد هر کاری که بایستی در سرور انجام شود باید با زبان سروری انجام شود. و زبان کانسراکت یک زبان کلاینت (مشتری) است. که همان زبان جاوا اسکریپت است که هیچ قابلیت انجام کارهای سروری را ندارد.

با شی آجاکس می توان داده هار از سرور گرفت
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
(1394/1/7، 11:27 عصر)wowxpria نوشته است: دوستان یک خبر خوش روی گوشی هم جواب میده21
این بازی را که ساختم را دانلود کنید به همراه هک===>>>دانلود فایل
اما روش استفاده از هک:
اول بازی را روی گوشی خود نصب کنید و در بازی یک سکه بگیرید و حالا از بازی خارج شوید و برنامه هک را نصب کنید(جایگزین بازی میشود). حالا هرچقدر می خواین سکه تایپ کنید و تایید را بزنید و از هک بازم خارج شوید و دوباره بازی را نصب کنید شما موفق شدید بازی را هک کنید1 همون مقدار که طلا تایپ کرده بودین به بازی اضافه شد21
اینم خلاقیت ما ایرانی ها415

بگردیم دنبال نام key هایی که در کلش استفاده شده البته فکر نمی کنم اونا اینقدر ساده بازی رو بسازن...........
اگر شما تلفیقی بازی بسازید(یعنی مثلا بازی رو با کانستراکت بسازید و با بیسک فور اندروید خروجی بگیرید)عمرا اگر بشه هکش کرد یعنی من خودم امتحان کردم ولی این خروجی بدی هایی داره که من ترجیح میدم بازیم هک بشه ولی اون بدی ها وجود نداشته باشن مثلا:صدا که اصلا پخش نمیشه-(  sound  کار نمی کنه)
browserکار نمی کنه
و..............
پس بیخیالش شین.
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ایده شوتر اول شخص ؟ Alireza3d 9 5,651 1400/8/12، 05:28 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary
  اقتصاد درون بازی چیست و چه کار می‌کند؟ shazde 0 1,569 1400/5/18، 10:19 عصر
آخرین ارسال: shazde
Lightbulb اهداف خوب و بد در بازی ها ذولفقاری 9 5,586 1399/12/29، 07:29 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei