مهم تشکیل تیم بازی‌سازی انجمن
با سلام..به نظرم نمیتونیم زندگی امامان رو به صورت بازی در بیاریم چون کلی حرف و حدیث پشت مون میگن و شایسته هم نیست که زندگی امامان رو شخصیت اصلی بازی قرار بدیم و اون رو کنترل کنیم...بهتر همون لانه جاسوسی امریکا و جنایات غربی ها رو مد نظر قرار بدیم...البته اینم نظر شخصیه منه 1
[تصویر:  awe.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما موضوع بگو
داستان چیه
برات رمان مینویسم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نه دربار تسخیر لانه جاسوسی . انرژی هسته ای . دفاع مقدس . دفاع از جنوب کشور . دفاع از خرمشهر .دفاع از مرز . تا دلت بخواد بازی کوچیکو بزرگ هست

مثل سری بازی های گذر گاه . نبرد مرزی .  مبارزه در خلیج عدن و غیره و غیره و....

باید بازی که ساخته میشه یه ایده جدید باشه

حالا ایده جدید نشد  داقل داتانش جدید باشه تا بازیمون خوب در بیاد

حتی اگه قراره درباره دفاع از کشور عزیزمون ایران بازی میسازیم

بازی باید طوری باشه که باعث افتخار ایران
به ویژه باعث افتخار برو بچ انجمن باشه

ولا غیر
با ارزوی موفقیت
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/1/15، 03:35 عصر)rozita نوشته است: نه دربار تسخیر لانه جاسوسی . انرژی هسته ای . دفاع مقدس . دفاع از جنوب کشور . دفاع از خرمشهر .دفاع از مرز . تا دلت بخواد بازی کوچیکو بزرگ هست

مثل سری بازی های گذر گاه . نبرد مرزی .  مبارزه در خلیج عدن و غیره و غیره و....

باید بازی که ساخته میشه یه ایده جدید باشه

حالا ایده جدید نشد  داقل داتانش جدید باشه تا بازیمون خوب در بیاد

حتی اگه قراره درباره دفاع از کشور عزیزمون ایران بازی میسازیم

بازی باید طوری باشه که باعث افتخار ایران
به ویژه باعث افتخار برو بچ انجمن باشه

ولا غیر
با ارزوی موفقی
بله ! بنده هم موافقم که موضوعات بسیار زیادی وجود داره!

-------------------------------------------------------------------------------

آقا مجتبی چطوری با اعضا گروه در ارتباط باشیم؟برای ساخته بازی
[تصویر:  awe.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.
خب اینطور نیست که یه داستان تکراری در مورد تسخیر لانه جاسوسی باشه، دیدگاه متفاوته اما پیاده کردنش مشکله
من خودم همیشه دوست دارم از زاویه جدید به موضوعات نگاه کنم.

در مورد اینکه زندگی امامان رو به صورت انیمیشن در بیاریم، مخالف نیستم اما این فقط یه کار تکراریه،
باید تصویر شخصیتی ایرانی نمایش داده بشه که دنبال روی راه اونهاست و نیازی به اشاره مستقیم هم نیست،
میشه روی نام شیعه مانروهای زیادی داد چون به معنای دنباله رو، یا به صورت دقیق تر کسی که می خواد جا پای
یکی مثل امام علی (ع) بگذاره

-----------------------------------------------------------
+++ اما بیشنهاد من اینه که مستقیم به چیزی اشاره نشه و جایگزین اون از تکنیک های رسانه ای استفاده بشه
من یکی از صحنه ها رو اینطور خلاصه شرح میدم که .....

در یک مرحله بعد از مبارزه  نجات دادن جان مردم روستایی، المان های بازی مثل نور، کاراکتر زخمی و آهنگ حماسی
استفاده بشه،

و یک لحظه فردی به مانند امام علی (ع) که جلوتر از کارکاتر زخمی ما داره حرکت می کنه نمایش داده میشه
(گویی که داره جا پای اون میزاره، یا به این معنا که داره دنباله روی این فرد میره) و ...

چنین مواردی، در کنار داستان قوی می تونه استفاده بشه، اما مشخصاً هماهنگ کردن گرافیک و موسیقی
کار آسونی نیست، ولی به هر حال خوبه که به تکنیک هایی که پیچیده هم نیستند رو در نظر داشته باشیم.

--------------------------------------------------------------

یا حتی لازم نیست به این مدلی باشه، می تونه تاریخی افسانه ای باشه، و چکیده فرهنگ ایرانی  به نمایش در بیاد
نه مثل سایر کارهای تکراری .... میشه به روش های متفاوتی به یک مسئله پرداخت،

---------------------------------------------------------------------------

در داستان های پر بارتر میشه چند کشور دیگه که #چطور جنگ راه می ندازن و غیره بدون اشاره به کشورهای
امروزی ساخت، تا از این طریق فرد از بازی بتونه چند چیز هم یاد بگیره، (اشاره به دشمن شناسی)
.............................
#
برای مثال برای صلح ملکه کشور سرزمین های شمالی به کشور ایران میاد، اما به دست افرادی ترور میشه
این مسئله به نام ایران تمام میشه و جنگ بین دو سرزمین سر میگیره

در این بین شوالیه های سرزمین های شمالی در کمال ناباوری به دیدار قاتل ها میرن،
قاتل ها چون از خون سلطنتی بودن می خواستن دوباره جزو لردها بشن و به خاندان سلطنتی برگردند
و جواب شوالیه ها هم کشتن همه اونها بود تا مدرک به کل پاک بشه، و کسی نتونه متوجه بشه که ترور ملکه سرزمین های
شمالی به دست شوالیه های همین سرزمین بوده ....

در بین داستان میشه عصاره ای از فرهنگ ایرانی اسلامی رو نمایش داد،
مثلاً در صحنه ای دو فرمانده ایرانی که در حال طرح ریزی نظامی هستن طرف بگه : این دو تا رو نگاه می کنم حسابی
پر انرژی میشم انگار سلمان و علی رو توی خط مقدم نگاه می کنم.

نفر دوم : بیخیال بابا این سهراب خودمونه دماغشم نمی تونه بالا بکشه (خخخخ)
نفر اول سهراب رو صدا میکنه : سهراب ... سهراب بیا اینجا؟
نفر دوم : بیخیال شو بابا یه چی گفتیم (خخخ)
و ....

#البته دیالوگ های قوی تری نیاز داره، اما درکل میشه صمیمیت رو هم داخل بازی نمایش گذاشت
در کنار عناصر ایرانی و اسلامی که این فقط یک نمونه سادشه،
===============================

# مثال های زیادی وجود داره ولی لازمه روشون بحث و کار بشه، یکی از مباحث مهم اینه که اصلاً چطور قراره
چنین داستان هایی رو پیاده کنیم؟

باید به راه هایی برای گذشتن از بخش های سخت داستان فکر کنیم:

یعنی تصمیم بگیریم یک بخش مشخص از داستان و توضیحات به صورت متنی
و داستانی باشه، یا اینکه در طول خود بازی نمایش داده بشه

به صورت تعریف کردن داستان توسط یک دوست، رهگذر و ... باشه که باهاش صحبت می کنیم.
چه بخش هایی باید حذف بشه و چه بخش هایی نیاز به ویرایش داره؟

کسی که می خواد این کارها رو انجام بده باید از قدرت تیم گرافیک هم با خبر باشه و دائم اونها رو هم در جریان
بگذاره که می تونن چیزی شبیه به مثلاً بخش اول طراحی کنن یا انیمیشن سازی کنن و ....

-
-

پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
آقا این کارا چیه شما میکنید؟
یه تیم بازی سازی با پتانسیل بالا داره ساخته میشه بعد شما (بعضی هاتون) میخواید به همین سادگی خرابش کنید؟
نمیگم یه وقت دارید کار غلطی میکنید، چون خود آقا مجتبی گفته هر کی حاضره بیاد عضو شه

اما یکم کمتر اعتماد به نفس داشته باشید (!!!)
اینطوری نیستش که من بگم چون من چند تا داستان به نظر باحال به مخم خطور کرده داستان نویسیم خوبه
برای منم عجیبه که چرا همه تون تو داستان نویسی یه چیزایی بلدید!!
خو چراش معلومه، چون مثل گرافیک یا صدا گذاری یا برنامه نویسی لازم نیست با نرم افزار های آن چنانی کار کنی و وقتت رو هدر بدی، اوج وسیله ای که لازم داری یه خودکاره

اصلا من یه سوال از همین هایی که میگن داستان نویسی (تا یه حدی) بلدیم دارم:
تا حالا رمان نوشتید؟
خو سوال سختی بود یه سوال راحت تر میپرسم   -__-

تا حالا رمان خوندید؟
اگه خوندید چند تا خوندید؟
تا حالا مقاله ای در مورد اینکه چطور داستانی خوبی بنویسیم خوندید؟

اینا رو نمیپرسم که بگم آره من مثلا ده تا رمان خوندم بیست تا هم نوشتم 300 تا هم مقاله خوندم

منم شاید یکی باشم عین شما، ولی حداقل به غرورم اجازه نمیدم که همچین کاری کنه
یکی از دلایل این که 95 درصد استارتاپ های ایرانی با مشکل روبرو میشن همین غروره، بعدیش هم ترس از عمل کردن

اگه میبینید بعضی ها بازی هایی رو وارد بازار کردن که بدرد جرز دیوار هم نمیخوره فقط بخاطر غرور شون بوده
اگه میبینید بعضی بازیسازا میان میگن بازی ادونچر خز شده هم بخاطر غرور بعضی هاس...
البته بعضـــــی ها...

پاسخ

سپاس شده توسط: danials008 ، S.L.F ، mrmojiii
سلام  به همه دوستان انجمن
اقا مجتبی واقعا ایده خوبیه تشکیل یه تیم (اما مدیریت یه همچین تیمی واقعا سخت خواهد بود و نیاز به مدیریت قوی خواهد داشت)اما اگه با هم باشیم و تلاش کنیم قطعا به جاهای خوبی خواهد رسید
منم میتونم توی داستان-طراحی مراحل بازی-تا حدودی هم در ایونت نویسی این تیم رو یاری کنم
اما چند تا سوال اینجا مطرح میشه
1.اعضای تیم چطوری باید با هم دیگه ارتباط داشته باشن؟(بعضی از دوستان سیم کارت ندارن یا..)تلگرام به نظرم گزینه خوبی خواهد بود
2.پروژه ای که شروع خواهد شد(به امید خدا) برای اندروید یا pc خواهد بود؟
3.سبک مخصوصی مد نظرتون هست؟یا هر سبکی رو شامل میشه؟
4.تیم کی شروع به کار خواهد کرد؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام 

من پارسال در مسابقات رمان نویسی مقام دوم تبریز رو کسب کردم و توی طراحی سناریو میتونم کمک کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، makan parsi ، mrmojiii
سلام.
محمد جمال سروریان هستم، آماده به خدمت در تیم طراحی بازی.
بیشترین تخصصم در طراحی گیم پلی هست. حرفه ای نیستم ولی میتونم یه گیم پلی نو و غیر تکراری رو طراحی کنم. برای هرسبک از بازی.
در طراحی سناریو و داستان نویسی در حدی وارد هستم که بتونم کمک دست دوستان دیگه باشم.
کی کار رو شروع میکنید؟
حضوری یا قراره تمام مدت ارتباط مجازی داشته باشیم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، shazde ، mostafanastary
(1396/1/15، 07:26 عصر)mahdi_R8095 نوشته است: آقا این کارا چیه شما میکنید؟
یه تیم بازی سازی با پتانسیل بالا داره ساخته میشه بعد شما (بعضی هاتون) میخواید به همین سادگی خرابش کنید؟
نمیگم یه وقت دارید کار غلطی میکنید، چون خود آقا مجتبی گفته هر کی حاضره بیاد عضو شه

اما یکم کمتر اعتماد به نفس داشته باشید (!!!)
اینطوری نیستش که من بگم چون من چند تا داستان به نظر باحال به مخم خطور کرده داستان نویسیم خوبه
برای منم عجیبه که چرا همه تون تو داستان نویسی یه چیزایی بلدید!!
خو چراش معلومه، چون مثل گرافیک یا صدا گذاری یا برنامه نویسی لازم نیست با نرم افزار های آن چنانی کار کنی و وقتت رو هدر بدی، اوج وسیله ای که لازم داری یه خودکاره

اصلا من یه سوال از همین هایی که میگن داستان نویسی (تا یه حدی) بلدیم دارم:
تا حالا رمان نوشتید؟
خو سوال سختی بود یه سوال راحت تر میپرسم   -__-

تا حالا رمان خوندید؟
اگه خوندید چند تا خوندید؟
تا حالا مقاله ای در مورد اینکه چطور داستانی خوبی بنویسیم خوندید؟

اینا رو نمیپرسم که بگم آره من مثلا ده تا رمان خوندم بیست تا هم نوشتم 300 تا هم مقاله خوندم

منم شاید یکی باشم عین شما، ولی حداقل به غرورم اجازه نمیدم که همچین کاری کنه
یکی از دلایل این که 95 درصد استارتاپ های ایرانی با مشکل روبرو میشن همین غروره، بعدیش هم ترس از عمل کردن

اگه میبینید بعضی ها بازی هایی رو وارد بازار کردن که بدرد جرز دیوار هم نمیخوره فقط بخاطر غرور شون بوده
اگه میبینید بعضی بازیسازا میان میگن بازی ادونچر خز شده هم بخاطر غرور بعضی هاس...
البته بعضـــــی ها...

سلام.
خب اون بعضی ها ظاهراً خودم هستم، هدف من فقط همکاری با تیمه، برام فرقی نمی کنه چقدر ممکنه فروش داشته باشه
و ... هدفم پول نیست، از همون اول هم که دنبال بازی سازی سازی اومدم بخواطر این بود که می خواستم داستان های
خودم رو توش پیاده کنم اینا رو نمی گم که شخص خاصی رو مخاطب قرار داده باشم، دارم کلی می گم که دوستان
بدونن هدف من اینجا فقط اینه که تا جای ممکن هم کاری کنم ظاهراً نویسنده های خوبی هم داریم و میشه
از اونها هم استفاده کرد.

بیشتر از 5 ساله که داستان می نویسم یه داستان بلند به اسم، هیوا - فرمانده
و دو تا داستان به سبک افسانه ای تاریخی به نام های : صاحب سیمرغ --- و --- شاه پهلوان

روی دو تا بازی هم کار کردم دلیل اینکه منتشرشون نکردم این بود که خودم از کیفیت راضی نبودم، هدفم پول در آوردن یا اینکه
بخوام بگم من بازی سازم! نبوده فقط می خواستم از داستان هام بازی بسازم که به دل خودم ننشست.
=========================================

تجربیات بنده از این قراره که :

نویسندها با طراح و گرافیک باید با هم ارتباط خوبی داشته باشن، تا بتونن تصمیم بگیرن و برای تکمیل شدن داستان
این افراد می تونن با هم به توافق برسن، به فکر همکاری با هم باشن نه تخریب هم و مراعات حال همدیگه رو بکنن
نویسنده نباید فشار زیادی به گرافیک کارها بیاره و این ارتباط داشتن با همدیگه باعث میشه

---------------------------------------------------------
در مورد اینکه آیا میشه همچین چیزی رو پیاده کرد یا نه بحث کنن و اون رو حل و فصل کنند
برای مثال یه بخش سنگین داستان برای گرافیست ها رو می تونن:

داستان رو تا جای ممکن حذف یا ویرایش کنن تا کار سبک تر بشه، یا به صورت صوت و متن داستان گویی بشه و ازش رد بشن
نهایتاً دو تا تصویر پس زمینه هم بهش اضافه بشه و ... (خلاصه راه های زیادی وجود داره)

من تجربه کار در مراکز پخش لوازم ماشین، برق کاری ساختمان، کاغذ دیوار و ... رو دارم، خوشبختانه با مدیرهای قویی رو به رو شدم
مخصوصاً در لوازم ماشین که واقعاً فرد فوق العاده ای بود، در اصول مدیریتی نباید یه کار رو زیاد بزرگش کنی، اگه هر کسی
بلند پروازی داره اشکالی نداره، بگذارید بیان کنه، بیان کردن خیلی مهمه، بیان کنه روش بحث کنیم و به نتیجه منطقی برسیم

تخریب به درد نمی خوره، هر کسی می تونه خودش و در نقش مدیر ببینه و کمک حال گروه باشه،
کار رو سبک ببینید و به سمتش برید، کار رو بزرگش نکنین طوری که همه نا امید بشن و کار رو غیر ممکن ببینن
فقط همکاری دوستانه به نتیجه میرسه

نه اینکه نمی تونم توی گرافیک و ... کمک کنم، مسئله اینه که وقتش رو ندارم
اما تا جای ممکن می خوام کمک حال گروه باشم

همگی دوستان راحت باشید و به خودتون سخت نگیرین که از کار زدتون می کنه، تلاش کردن و همکاری می تونه لذت بخش باشه
اما سخت گیری، غول بی شاخ و دم ساختن از کار و دیگری های ذهنی کار کردن رو تلخ می کنه.

به هر حال پیشاپیش تبریک می گم برای چنین پروژه ای و امیدوارم موفق باشید و مطمئن باشن که موفق می شین 4

-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، Mojtaba ، nima

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نوروز 1403 hasansanaei 0 783 1403/1/2، 07:22 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
  مهم قوانین جدید انجمن rezamms 22 16,988 1400/6/6، 12:55 عصر
  عید سال 1400 + بخشش محرومیت ها hasansanaei 0 2,218 1399/12/29، 07:27 عصر
Wink مهم گروه رسمی واتس اپ انجمن کانستراکت 2 hasansanaei 0 3,004 1399/5/28، 08:18 عصر
  مهم انجمن کانستراکت 2 - نسخه 2 hasansanaei 36 22,757 1399/1/21، 11:55 عصر
آخرین ارسال: M.gh

پرش به انجمن: