موضوعها: 17
سپاسها: 86
171 سپاس گرفتهشده در 97 ارسال
هیچ کدوم فقط کرای انجین تازه فهمیدم که اوپن سورسه برا همین عاشقش شدم
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
اولا من نگفتم دارم با کرای انجین کار میکنم گفتم خوشم میاد ازش. دوما اوپن سورس بودن چنان دلیل بز و مهمیه که قابل چشم پوشی نیست برای من که الان دارم با لینوکس کار می کنم معضل بزرگیه که با کانستراکت کار کنم برا همین. دنبال انجینی بودم که بهش بخوره و در کمال تعجب دیدم کرای انجین اوپن سورسه همچنین انجین قدرتمند کوکوس تودی . انتخاب من کوکوس بود ولی لینک دانلودشوبرای لینوکس پیدا نکردم.
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
من حتی تا به حال جرعت نکردم با کانستراکت یه پروژه سنگین شروع کنم. در ضمن واقعا برای من سواله که ما چجوری قراره از کانستراکت 3استفاده کنیم؟ چون هر سال 100 دلار پول میخواد خودشم برای بررسی صحت پرداخت به اینترنت وصل میشه. پیشرفت های کانستراکت سه برای من که تقریبا یه ماهه دارم ازش استفاده می کنم قابل تقدیره ولی اگه نشه کرکش کرد فایده ای نداره. برای من جالبه که الان انجین های قدرتمندی مثل آنریل و یونیتی تقریبا رایگان شدن(فقط اگه بازیتون خوب در آمد داشته باشه باید بهشون پول بدید) ولی کانستراکت هنوز این سیاستو قبول نکرده. حتی اگه لایسنسش یبار بود ارزش خریدو داشت اما این که سالانه پول داده بشه ممکن نیست.
موضوعها: 16
مکان: گرگان
سپاسها: 70
54 سپاس گرفتهشده در 22 ارسال
دوستان کرای انجین و آنریل انجین رو فعلا کار نداشته باشید چون بدرد بازیسازان مستقل و گروه های کوچک نمیخوره
خودم یونیتی رو ترجیح میدم.
اگر هم یونیتی رو بلد نیستید و خودم یه چند تا آموزش برنامه نویسی میزنم
الهم صل علی محمد و آل محمد و العجل فرجهم
صلوات دوای هر درد