آخر کانستراکت یا گیم میکر یا یونیتی ؟؟
هیچ کدوم فقط کرای انجین تازه فهمیدم که اوپن سورسه برا همین عاشقش شدم
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/5/5، 09:14 عصر)mahdi797979 نوشته است: هیچ کدوم فقط کرای انجین تازه فهمیدم که اوپن سورسه برا همین عاشقش شدم

22 22 22 22 22
چون فقط اوپن سورسه !!!! یعنی دلیلت همینه !!
نمیخوام ناراحت بشیا !! ولی کرای انجینی نیست که بخوای مستقل باهاش کار کنی ! اصلا هم برای اندروید فکر بازی ساختن باهاش نباش !! بازی های پی سی هم که شما یک تیم 100 نفره هم باشید نهایتش بتونید با مدل های نصفه اماده بعد 5-6 سال ی کالاف دیوتی 3-4 بدید بیرون که بنظر من جز وقت هدر دادن کاری نکردید !! چون با انجین ساده تری مثل یونیتی هم میتونید همین حرکت رو بزنید !! تازه اموزش هاشم بیشتره و جامع تره !! گاهی وقت ها برای خاص بودن نباید جلوی پیشرفت خودمونو بگیریم !! شما میخوای منحصر به فرد باشی راه های بهتری هم هست تا انتخاب یک انجین قول اسا !!

موفق و پیروز باشید . 39

پاسخ

سپاس شده توسط:
اولا من نگفتم دارم با کرای انجین کار میکنم گفتم خوشم میاد ازش. دوما اوپن سورس بودن چنان دلیل بز و مهمیه که قابل چشم پوشی نیست برای من که الان دارم با لینوکس کار می کنم معضل بزرگیه که با کانستراکت کار کنم برا همین. دنبال انجینی بودم که بهش بخوره و در کمال تعجب دیدم کرای انجین اوپن سورسه همچنین انجین قدرتمند کوکوس تودی . انتخاب من کوکوس بود ولی لینک دانلودشوبرای لینوکس پیدا نکردم.
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008 ، omidsha
(1396/5/5، 11:29 عصر)mahdi797979 نوشته است: اولا من نگفتم دارم با کرای انجین کار میکنم گفتم خوشم میاد ازش. دوما اوپن سورس بودن چنان دلیل بز و مهمیه که قابل چشم پوشی نیست برای من که الان دارم با لینوکس کار می کنم معضل بزرگیه که با کانستراکت کار کنم برا همین. دنبال انجینی بودم که بهش بخوره و در کمال تعجب دیدم کرای انجین اوپن سورسه همچنین انجین قدرتمند کوکوس تودی . انتخاب من کوکوس بود ولی لینک دانلودشوبرای لینوکس پیدا نکردم.
اها ! درست میفرمایید دوست عزیز ! من معذرت میخوام ! لحن بیانتون طوری بود که احساس کردم دارید باهاش وقت میگزرونید !
موفق باشید

پاسخ

سپاس شده توسط: omidsha
من حتی تا به حال جرعت نکردم با کانستراکت یه پروژه سنگین شروع کنم. در ضمن واقعا برای من سواله که ما چجوری قراره از کانستراکت 3استفاده کنیم؟ چون هر سال 100 دلار پول میخواد خودشم برای بررسی صحت پرداخت به اینترنت وصل میشه. پیشرفت های کانستراکت سه برای من که تقریبا یه ماهه دارم ازش استفاده می کنم قابل تقدیره ولی اگه نشه کرکش کرد فایده ای نداره. برای من جالبه که الان انجین های قدرتمندی مثل آنریل و یونیتی تقریبا رایگان شدن(فقط اگه بازیتون خوب در آمد داشته باشه باید بهشون پول بدید) ولی کانستراکت هنوز این سیاستو قبول نکرده. حتی اگه لایسنسش یبار بود ارزش خریدو داشت اما این که سالانه پول داده بشه ممکن نیست.
  پاسخ

(1396/5/5، 11:29 عصر)mahdi797979 نوشته است: اولا من نگفتم دارم با کرای انجین کار میکنم گفتم خوشم میاد ازش. دوما اوپن سورس بودن چنان دلیل بز و مهمیه که قابل چشم پوشی نیست برای من که الان دارم با لینوکس کار می کنم معضل بزرگیه که با کانستراکت کار کنم برا همین. دنبال انجینی بودم که بهش بخوره و در کمال تعجب دیدم کرای انجین اوپن سورسه همچنین انجین قدرتمند کوکوس تودی . انتخاب من کوکوس بود ولی لینک دانلودشوبرای لینوکس پیدا نکردم.

[quote pid='30459' dateline='1501181959']
دوستت عزیز انجین گودوت رایگان و اوپن سورس هست... برای همه سیستم عامل هام موجوده زبان کد نویسیسشم پایتون هست و خیلی عالیه منم همونو انتخاب کردم خروجی اندرویدشم به خصوص قوی هست Godotengine.org دانلود کن آموزشم اگر خواستی خصوصی بده بهت لینک بدم و کلا یه تاپیک واسه آموزش گودوت بزنیم

16  من رو بیشتر بشناسید :
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008
(1396/5/5، 11:41 عصر)mahdi797979 نوشته است: من حتی تا به حال جرعت نکردم با کانستراکت یه پروژه سنگین شروع کنم. در ضمن واقعا برای من سواله که ما چجوری قراره از کانستراکت 3استفاده کنیم؟ چون هر سال 100 دلار پول میخواد خودشم برای بررسی صحت پرداخت به اینترنت وصل میشه. پیشرفت های کانستراکت سه برای من که تقریبا یه ماهه دارم ازش استفاده می کنم قابل تقدیره ولی اگه نشه کرکش کرد فایده ای نداره. برای من جالبه که الان انجین های قدرتمندی مثل آنریل و یونیتی تقریبا رایگان شدن(فقط اگه بازیتون خوب در آمد داشته باشه باید بهشون پول بدید)  ولی کانستراکت هنوز این سیاستو قبول نکرده. حتی اگه لایسنسش یبار بود ارزش خریدو داشت اما این که سالانه پول داده بشه ممکن نیست.

4  جا داره ک اشاره کنم ما توی ایران هستیم !!! نخبه های در صنعت کرکینگ و دزدی مجازی داریم ( به شوخی دارم میگم دوستان وگرنه اصلا دزدی نیست بلکه یک هنر بزرگه ) 4  که امریکا هم نداره !! بزار اصلا روزانه لایسنس بخواد !! بچه ها راه حلشو پیدا میکنن 3  

پاسخ

(1396/5/6، 01:18 صبح)danials008 نوشته است:
(1396/5/5، 11:41 عصر)mahdi797979 نوشته است: من حتی تا به حال جرعت نکردم با کانستراکت یه پروژه سنگین شروع کنم. در ضمن واقعا برای من سواله که ما چجوری قراره از کانستراکت 3استفاده کنیم؟ چون هر سال 100 دلار پول میخواد خودشم برای بررسی صحت پرداخت به اینترنت وصل میشه. پیشرفت های کانستراکت سه برای من که تقریبا یه ماهه دارم ازش استفاده می کنم قابل تقدیره ولی اگه نشه کرکش کرد فایده ای نداره. برای من جالبه که الان انجین های قدرتمندی مثل آنریل و یونیتی تقریبا رایگان شدن(فقط اگه بازیتون خوب در آمد داشته باشه باید بهشون پول بدید)  ولی کانستراکت هنوز این سیاستو قبول نکرده. حتی اگه لایسنسش یبار بود ارزش خریدو داشت اما این که سالانه پول داده بشه ممکن نیست.

4  جا داره ک اشاره کنم ما توی ایران هستیم !!! نخبه های در صنعت کرکینگ و دزدی مجازی داریم ( به شوخی دارم میگم دوستان وگرنه اصلا دزدی نیست بلکه یک هنر بزرگه ) 4  که امریکا هم نداره !! بزار اصلا روزانه لایسنس بخواد !! بچه ها راه حلشو پیدا میکنن 3  

بعله نخبه داریم ولی همون طور که می‌دونید وقتی به سرور ووصله و همچین سرویسایی معمولا یه بخش مهم و کلیدی رو میزارن توی سرور و احراز هویت میخوان که از دست کرکر هم ساخته نیست البته بدون که سرور های فیکشم میزنن اما خیلی دیر ممکنه در بیاد کرکش حتی ۶ ماه که زمان زیادیه تازه اگر بشه
  16  من رو بیشتر بشناسید :
  پاسخ

سپاس شده توسط:

سلام.
اولا درمورد کرای انجین باید بگم که خروجیش لایسنس میخواد 22 یعنی باید با کرایتک کانکت بشید و مذاکره کنید و در آخر یه پولی ازتون میگیرن (مخصوصا که چند وقتیه بازی درست حسابی منتشر نکردن. آخرین بازیشون ryse بود که زیاد موفق نبود تو بحث فروش)

ثانیا درباره سیاست کانستراکت. هیچ انجین ساده ی دوبعدی با محیط درگ اند دراپ پیدا نمیشه که اپن سورس باشه یا لایسنس نداشته باشه. هر چی انجین کار باهاش ساده تر باشه پولی هم که براش میپردازی بیشتره (توجه شود به buildbox) یونیتی از سر ناچار انجینش رو رایگان کرد چون رقبای قدرتمندی مثل آنریل و lumberyard تو بازار موجودن (کاملا اپن سورس و رایگان) و الا هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره. اما انجین های دوبعدی درگ اند دراپ موضع  ون مشخصه و قرار نیست با انجین های سه بعدی رقابت کنن و جامعه هدف مشخصی دارن.
نکته ی دیگه ای هم که هست اینه که این سیاست رو بقیه انجینای مشابه خیلی زودتر در پیش گرفتن (گیم سالاد،استنسیل،گیم بیلدر استدیو) همه از این روش استفاده میکنن و کانستراکت هم تازه داره به این جرگه میپیونده D:

نکته اخر اینکه برای اونطرف آب ۹۹دلار در سال واقعا چیزی نیست، چه بسا پول پشتیبانی یه نرم افزار ایرانی خیلی بیشتر از ۹۹دلار خارجی دربیاد :22
شما یه بازی خوب بسازی که بگیره دیگه ۴۰۰تومن برات پولی نیست که نتونی بپردازی، درامد یک روزت رو میدی که یکسال لایسنس انجین داشته باشی ! منصفانه تر از این ؟! D:
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
دوستان کرای انجین و آنریل انجین رو فعلا کار نداشته باشید چون بدرد بازیسازان مستقل و گروه های کوچک نمیخوره
خودم یونیتی رو ترجیح میدم.
اگر هم یونیتی رو بلد نیستید و خودم یه چند تا آموزش برنامه نویسی میزنم
الهم صل علی محمد و آل محمد و العجل فرجهم

صلوات دوای هر درد
  پاسخ

سپاس شده توسط: omidsha ، shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,594 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: