موضوعها: 53
سپاسها: 189
90 سپاس گرفتهشده در 63 ارسال
من دارم با این نرم افزار یه کتاب میسازم !!! ولی زیاده ماهی 15 تومن پول نرم افزار . چیز خاصی هم نداره
موضوعها: 2
مکان: iran
سپاسها: 523
253 سپاس گرفتهشده در 147 ارسال
سلام
خیلی شوخی کرده انگار سال 1394 نوشته پیغامو دوست عزیز اینجور ساخته ها اصن مورد قبول مایکت قرار نمیگیره ؟ بخدا من اولین کار هام رو با جو اپ ساختم و بعد دنبال بازی سازی رفتم اول یه نرم افزار دانلود کردم ایرانی بود تازه پولی هم بود در حین نصب گفت شماره سریال ههههه خلاصه من برنامه ای که با جو اپ ساخته بودم طی 3 ماه پیش ساختم و اون رو در مایکت گذاشتم و قبول کرد یه هفته ای میشه برش داشتم
اگه می خواین بهمین که مارکت ها اینو قبول دارن می تونید برید تو مایکت سرچ کنید تیتان رویال یه برنامه میاد اونو دانلود کنید بخاطر این که طرف نسخه ی رایگان خروجی گرفته تبلیغات جو اپ پایینش نوشته می تونید دانلود کنید حجمش 2 مگابایته و تبلیغ رو می تونید ببینید
و برای ساخت نرم افزار بهتره دوباره سراع کانستراکت برید
اگه کد نویسی بلد باشید می تونید راجبع گوشی خیلی پلاگین بسازید مثلا میخواهید طرف رو این دکمه که کلیک کرد چراغ گوشیش روشن شه شما میتونید در این موضوع یک پلاگین بسازید یا تماس تصویری که خیلی کاربردیه پلاگینش توی وبلاگ آقای شایگان هستش طی چند روز پیش یه حرفی به ایشون زدم امیدوارم ناراحت نشده باشه
ولی فک کنم تصویری بود یادم نیس در این مایه ها .
-- همینی که هستی باش --
موضوعها: 0
سپاسها: 0
0 سپاس گرفتهشده در 0 ارسال
یکی بگه چه جوری میشه تبلیغاتش رو حذف کنم joapp رو میگم
موضوعها: 37
مکان: گیلان
سپاسها: 150
187 سپاس گرفتهشده در 115 ارسال
دوستانی که میگن مارکت ها قبول نمیکنن اشتباه میکنن
من خودم یه برنامه ساختم چند وقت پیش و فرستادم مایکت و قبول هم کردن
اگه مارکتی هم قبول نکنه بخاطر تبلیغاته
آثار من
-----------
انتشار یافته: _
در حال ساخت: بدون نام شکست خورده: ویزویزی
اگه کمکت کردم ممنون میشم روی سپاس کلیک کنی
موضوعها: 16
سپاسها: 0
19 سپاس گرفتهشده در 15 ارسال
سلام
کسی هست بتونه دقیق توضیح بده چجوری تبلیغات رو حذف کنیم؟
موضوعها: 9
سپاسها: 100
80 سپاس گرفتهشده در 47 ارسال
هرچی میکشیم از دست همین برنامه ساز هاست
البته برنامه ساز که نه کتاب ساز
چند ماه زحمت میکشیم با b4a کد نویسی میکنیم اونم با محتوای بسیار عالی
اونوقت بعضیا با این برنامه ساز ها میان تو عرض چند ساعت یه کتاب میسازن با چنتا مطلب که از اینترنت بر میدارن اسمشو میزارن برنامه
آخرشم کاربر اونو دانلود میکنه میبینه بعد از خرید هیچی نیست توش و محتوای خاصی نداره و از برنامه های ایرانی زده میشه و میگه ایرانیا اصلا برنامه بلد نیستن بنویسن!
این برنامه ساز ها ساخت برنامه های حالت کتاب رو برای افراد راحت کردن ولی از طرفی چون ساخت کتاب با اونا راحته دیگه افراد نمیرن مطالب پر محتوا وارد برنامه کنن و میان چنتا مطالب بی ارزش میزارن و کاربر بعد پول دادن به برنامه میبینه هیچی توش نیست
مارکت ها هم که قربونشون برم همشون منتشر میکنن این برنامه ها رو و اصلا زیاد در مورد محتوای خوب دقت نمیکنن
شاید بعضیا از حرفام ناراحت بشن ولی واقعیت رو گفتم