حل شده انتشار اپ در گوگل پلی
سلام

من از این پلاگین استفاده نکردم، منتهی برخی از پلاگین های پرداخت درون برنامه ای، نیازی به کد RSK ندارن.
یه پلاگین هم برای خود کوکون هست که توی همین انجمن قرار داده شده قبلا ( مجموعه ی پلاگین های کوکون ) که باهاش پرداخت درون برنامه ای رو میتونین پیاده سازی کنین.
همچنین خود کانستراکت هم یه پلاگین پیشفرض داره برای اینکار به نظرم! 39
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82 ، shazde
خیلی ممنون از جوابتون ولی من از خود آقا میلاد در مورد این پلاگین سوال کردم و گفتن مشکلی نداره میشه از اون هم استفاده کرد . البته دم شما هم گرم . اینم سپاس شما . پس مشکل اول حل شد . اگه میدونید مشکل دوم رو راهنمایی کنید . ممنون 
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/4/16، 05:04 عصر)محمد 82 نوشته است: دوستان کسی نیست جواب سوال 1 رو بده . به نظر من فقط باید جای کلید بازار فقط کلید گوگل رو بزارم و نوع رو روی پلی استور بزارم و اکشن هاهم همونه درسته دوستان ؟؟؟

سلام
بنظرم درسته و همین باید جواب بده.و وقتی خوده آقا میلاد هم گفتن اوکیه , پس جای بحثی نمیمونه.

ولی بازم بهتره که خودتون تست کنید ببینید جواب میده یا نه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز گفتم که این حل شد ولی بازم ممنون . اگه میشه جواب سوال دوم رو بدید . یکی از دوستان جواب دادن ولی به طور واضح نه .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
چشید دوستان من عجله دارم ها .

ضمنا از طریق این فایل چوزر میشه دوربین رو هم انتخاب کرد. آخه میخوام کاربر یا از گالری یا از دوربین یه عکس انتخاب کنه . اگه نمیشه آموزشش رو بگید لطفا . یه چیزی شبیه عکس پروفایل تلگرام میخوام .
ممنون
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
در مورد این سوال، من خودم به شخصه کار نکردم با فایل.
اما به نظرم بشه دکمه ها رو با استفاده از کدهای css تغییر داد، باید در این مورد تحقیق کنین.

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، محمد 82
بله میدونم باید از طریق کد های css مشکل رو حل کنم اما دقیقا مشکلم اینه که نمیدونم چطور باید اون رو دستکازی کنم . آقای شازده شما هم اگه بلدید میشه جواب بدید ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا انقدر کسی نتونست جواب بده که خودم با اینور اونور کردن تونستم جوابش رو پیدا کنم و گفتم جوابش رو بگم شاید بعضی از دوستان هم مشکل من رو داشته باشن (حداقل یه ثوابی ببریم) : 
  • مشکل چی بود ؟ اینکه میخواستم وقتی عکسی رو از طریق file chooser انتخاب کردم ، فقط انتخاب نشه بلکه عکس رو هم نشون بده .
  • راه حل : اون عکسه که انتخاب شده و کلا پلاگین file chooser رو که اصلا باهاش کار نداریم هیچی . میریم یه اسپرایت میسازیم و یک اونت به این صورت مینویسیم : هر وقت فایل تغییر کرد (از تو فایل چوزر) >>>> اسپرایت یه عکسی رو از یه URL دریافت کنه ، حالا جای URL مینویسیم : FileChooser.FileURLAt(0) 
و به این صورت فایل بعد از انتخاب توی اسپرایت نشون داده میشه .
به همین سادگی . برای توضیح بهتر اینم عکسش : 
[تصویر:  Untitled.png]
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mostafanastary
سلام مجدد دوستان 
ببخشید یه سوال دیگه داشتم دیگه نمیخواستم تاپیک جدید ایجاد کنم . میخواستم ببینم گوگل پلی تبلیغات تپسل رو میپذیره یا نه . اگه نه باید چه نوع تبلیغی قرار بدیم . ضمنا خودم هم از پشتیبانی تپسل میپرسم اگه جواب دادن میگم ولی دوستانی که میدونن بگن لطفا .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
پرسیدم گفتن مشکلی نداره .  4 4 4
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mostafanastary ، smrm

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لیست بسیار کامل از پابلیشرهای خارجی 2020 Mehrdad 16 10,686 1403/12/24، 08:04 عصر
آخرین ارسال: xcmpunkgtsx
  قبول کردن سفارش شما (:--ALI--:) 0 594 1403/1/30، 09:06 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)
  استخدام چند ردیف شغلی در تهران hasansanaei 0 755 1402/6/1، 02:13 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart یلدا مبارک ? oak 2 2,449 1400/10/4، 09:46 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  پرداخت درون برنامه M.Y 3 2,266 1400/9/27، 03:59 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary

پرش به انجمن: