۱۰ موتور بازی سازی برتر و دو موتور بازی سازی شایسته
اخه من اصلا حوصله یادگیری برنامه نویسی رو ندارم ، با یونیتی هم که نمیشه بدون کدنویسی برنامه ساخت . میشه ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/5/23، 12:48 صبح)محمد 82 نوشته است: اخه من اصلا حوصله یادگیری برنامه نویسی رو ندارم ، با یونیتی هم که نمیشه بدون کدنویسی برنامه ساخت . میشه ؟؟؟

اونوقت یه سوال... شما با این حوصله تون انتظار دارید چقدر تو بازیسازی پیشرفت کنید؟

هر بازی خوبی که شما تو اینترنت میبینید حداقل، حداقل 6 ماه روش وقت گذاشته شده

« برنامه نویسی » هم اونقدر ترسناک نیستش فقط یکم ذهن تحلیل گر میخواد با یکم وقت گذاشتن.

یه نکته دیگه رو هم بگم، با توجه به تجربه ام تو یونیتی باید بهتون بگم بیشتر فرایند ساخت بازی با یونیتی تو خود محیط یونیتی انجام میشه (نه تو قسمت کدنویسیش)
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، smrm ، Alireza3d
خب ببینید من یه محصل هستم و وقت یادگیری برنامه نویسی رو ندارم . برنامه نویسی خیلی مبحث پیچیده ای هست و نیاز به وقت و تمرکز 100 درصد داره . از طرفی وقتی توی کانستراکت بازی میسازی و فروش خوبی نداره ، انگیزه برای فراگیری موتور های پیچیده تر و حرفه ای تر کمتر میشه ، حداقل من اینجوریم . 

تازه من که هیچ زمینه ای از برنامه نویسی ندارم ، حتی الان نمیدونم اگه بخوام یونیتی کار کنم ، باید چه زبون برنامه نویسی رو بلد باشم .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
باید #c رو باد بگیرید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/5/23، 12:48 صبح)محمد 82 نوشته است: اخه من اصلا حوصله یادگیری برنامه نویسی رو ندارم ، با یونیتی هم که نمیشه بدون کدنویسی برنامه ساخت . میشه ؟؟؟

بله میشه . اینجا رو ببینید :

ویژوال اسکریپت نامحدود Nottorus برای یونیتی

پاسخ

سپاس شده توسط: smrm ، shazde ، ᔕinaᗪehghani
(1397/5/22، 11:46 عصر)kakmamad نوشته است:
(1397/5/22، 10:56 عصر)mahdi_R8095 نوشته است:
(1397/5/22، 09:04 عصر)محمد 82 نوشته است: بسیار عالی ، فقط یه سوال ، برای استفاده از همه موتور ها باید برنامه نویسی بلد باشیم ؟؟؟ هیچکدوم بدون برنامه نویسی نیستن ؟؟؟؟

ترجیحا بله، باید بلد باشید

اما برنامه نویسی تو بعضی از انجین ها (مثل همین کانستراکت) حالت ویژوال داره و با یکم کار کردن میتونید به اون مسلط بشید.

اگه اشتباه نکنم انجین آنریل هم اینجوریه
آنریل-گودوت-لامبریارد-استینگری
اینا visual script  هم دارند.البته برا آنریل اسمش بلوپرینت هست.
خروجی آنریل برا اندروید حداقل حجم 40 مگ.
اگه بتونید یاد بگیرید واقعا بینظیرن همشون 
خودم به شخصه دوست دارم لامبریارد رو یاد بگیرم که فوق العاده اس.فک کنم همون cry engine  سابق باشه البته منم تو سایتا خوندم اگه اشتباهه عذر میخام.
ن کرای انجین نیست..از هسته کرای درست شده بود و الا خیلی تغییرات کرده...من الا دارم با لامبریارد کار میکنم

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/5/23، 12:14 صبح)محمد 82 نوشته است: حالا به نظر شما بین انجین هایی که سه بعدی هم میشه توشون ساخت و برنامه نویسی نمیخوان ، کدوم از همه بهتره ؟؟؟؟ 

چرا اینقدر میخایید از کد نویسی در برید ؟
پیشرفت میخاید بکنید باید خب یاد بگیرید کد نویسیشو نمیخاید پیشرفت کنید برید کانستراکت و گیم میکر دزد بی مزد بسازید 21 4 

من وقت شماهارو داشتم جا اینکه بگردم کدوم کد نویسی نمیخاد میرفتم جاوا یا PHP هم یاد میگرفتم 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، ᔕinaᗪehghani
دوست عزیز بازی های خوب و حتی عالی هم با این کانستراکت و گیم میکر درست شدند 
قرار نیست که همه کد نویسی یاد بگیرند
اگه قرار بود همه یاد بگیرند این نرم افزار بدون کد نویسی نبود

پ.ن : فقط کدنویسی خوبه و کانستراکت بقیه ی انجین ها به درد نمیخورند
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
(1398/1/17، 09:23 عصر)kiarash نوشته است: دوست عزیز بازی های خوب و حتی عالی هم با این کانستراکت و گیم میکر درست شدند 
قرار نیست که همه کد نویسی یاد بگیرند
اگه قرار بود همه یاد بگیرند این نرم افزار بدون کد نویسی نبود

پ.ن : فقط کدنویسی خوبه و کانستراکت بقیه ی انجین ها به درد نمیخورند

بحث این نیست با کدوم موتور بازی چی ساخته شده بحث سر اینه که کدوم و در چه شرایطی بهت قابلیت و اختیارات بیشتری میده و درواقع دستت تا چه حدی بازه توش

شما همین جمله  ( "بازی های خوب و حتی عالی هم با این کانستراکت و گیم میکر درست شدند قرار نیست که همه کد نویسی یاد بگیرند") رو گرفتی دستت و کار با کانستراکتو ادامه میدی هی میگی چرا پیشرفت نمیکنیم
مثه این میمونه که بگی خب همه که دکتر و دانشمند و  فیزیک دان نمیشن پس چرا تلاش کنیم چرا درس بخونیم الکی؟ 1
و نتیجه شم میشه همین وضعی که الان هست 1
اسپرایت دانلودی و صدا کش رفته و کار داغون و بی کیفیت
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، ᔕinaᗪehghani
حرف هر کدوم از دوستان به نوبه ی خودش میتونه درست باشه، اما من لازم میدونم با توجه به شرایط و اتفاقاتی که برام پیش اومده، در مورد بهتر، لااقل نظر خودم رو بگم.

ببینید، بیشتر دوستان میدونن که من بازی مدافعان حرم رو با کانستراکت ساختم، ساخت این با کانستراکت، تقریبا بدون کدنویسی بود و عواید مالی و اجتماعی خوبی هم داشت.

به طور مثال باید بگم که من با نشان دادن این بازی به شرکت های فعال در زمینه ی نرم افزار و ...، تونستم یه کار تقریبا ثابت ( البته اجباراً ، چون دوست ندارم برای کسی کار کنم! ((شاید حرفم درست نباشه، ولی فعلا برای من لازم بوده و هست، با وجود اینکه خودم شرکت دارم و ... کار از دست خودم بر میاد )) ) پیدا کنم! و تقریبا این گرفتن شغل، بدون دردسر و کشمکش بوده.

خب من یه کارهایی هم با یونیتی انجام داده بودم و برنامه نویسی های مختلفی رو هم کار کرده بودم. اما وقتی توی یه شرکتی میخواین کار کنین، توقعات فرق میکنه!

مثلا ازتون میخوان که چیزهای جدید بلد باشین و یا اینکه سریع یاد بگیرین!

من غیر از یک شرکت، جای دیگه ندیدم که کانستراکت کار، بخوان استخدام کنن! و تقریبا دو مورد هم برای آنریل دیدم!
اما برای یونیتی تقریبا هر دو روز ( کم کمش! ) آگهی استخدام هست. از طرفی برنامه نویسی های مختلف و مرتبطی با بازی سازی هم مورد نیاز  شرکت ها هست )

به طور کلی باید بگم، درسته کانستراکت کار راه اندازه، اما توی کشور ما، چون علاقه ی زیادی با بازی های Html5 روی مرورگر نیست و از طرفی شرکت ها یا درخواست دهنده های تولید! زیادی برای این نرم افزار نیستن، باید به فکر یک نرم افزار بهتر و جایگزین مناسب بود!

یونیتی درسته برنامه نویسی C# لازمه ی کارش هست و زمان تولید کار رو بالا میبره، اما مزایای زیادی به نسبت آنریل و کانستراکت و گیم میکر و ... داره!
Asset های فراوان، آموزش های زیاد، برنامه نویسی تقریبا راحت، موتور همه چیز تمام و خروجی های بسیار زیاد و مستقیم و .... از مزایای این انجین هست.
از طرفی، توی گزارش GDC 2019 ، اگه اشتباه نکنم، گفتن که بیشتر از 75 درصد بازی های موبایلی ، با یونیتی تولید میشن! و این رقم بسیار زیادیه.

خلاصه عرضم اینه که، کانستراکت رو هم یاد داشته باشین، و خیلی سریع سراغ یه موتور ( ترجیحا یونیتی ) برید!

یا علیش

G
M
T
Y

English
Persian

English
Persian

Text-to-speech function is limited to 200 characters
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، ghasem ، ᔕinaᗪehghani

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لیست بسیار کامل از پابلیشرهای خارجی 2020 Mehrdad 16 10,686 1403/12/24، 08:04 عصر
آخرین ارسال: xcmpunkgtsx
  قبول کردن سفارش شما (:--ALI--:) 0 594 1403/1/30، 09:06 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)
  استخدام چند ردیف شغلی در تهران hasansanaei 0 755 1402/6/1، 02:13 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart یلدا مبارک ? oak 2 2,449 1400/10/4، 09:46 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  پرداخت درون برنامه M.Y 3 2,266 1400/9/27، 03:59 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary

پرش به انجمن: