مشکل کندی بازی بعد چندین مرحله

(1398/1/30، 02:58 صبح)hesam3 نوشته است: این اکشن بدرد کار شما نمیخوره .

مسلما مشکلی که ریشه ای هست باید ریشه ای هم حل بشه و اگر قرار بود مشکلات سنگینی بازی با ی ایونت و اکشن حل بشه به دنبال راه های بهینه سازی و غیره نمیرفتیم . هر لیوت ی دونه ایونت و اکشن میذاشتیم و بازی ریل تایم بدون لگ کار میکرد  15

ببینید مقدار مموری مصرفی بازیتون چقدره اینجا اعلام کنید تا بهتون بگم در ادامه چه چیز هایی لازم هست و باید چیکار کنید .
19.6mbهست البته تغیراتی که دادم یکی اسپرایت هایی که ازش بک گراند ساخته بودما حذف کردم (بعضی از لایوت ها چون اندازه لایوت زیاد بود مجبور بودم از دوتا اسپرایت کنار هم بچسبونمشون) و از تایتل بک گراند استفاده کردم دو تا اسپرایتم اضافه بود که پاک کردم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خداروشکر مشکل کندی حل شد 
به احتمال زیاد از همون بک گراند بود 
دوستان هیچ وقت بک گراند برای لایوت طولانی را با اسپرایت نسازید بعد کنار هم بگذارید این کار اشتباهه باید از تایتل بک گراند استفاده کنید این تایپیک را نشون کنید چون موردی باشه اینجا به اشتراک میزارم
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1398/1/30، 05:41 صبح)ali Co نوشته است: خداروشکر مشکل کندی حل شد 
به احتمال زیاد از همون بک گراند بود 
دوستان هیچ وقت بک گراند برای لایوت طولانی را با اسپرایت نسازید بعد کنار هم بگذارید این کار اشتباهه باید از تایتل بک گراند استفاده کنید این تایپیک را نشون کنید چون موردی باشه اینجا به اشتراک میزارم

خداروشکر .

مطمئنا مشکل از همون بوده ،

وقتی یک بازی فرضا پلتفورمر که باید حدودا توی هر لیوتش حداقل 4 . 5 تا کاراکتر دشمن و چندین آیتم وجود داشته باشه چطور میتونه سنگین بشه ... دلیلی جز ایونت نویسی اشتباه و استفاده الکی از اسپرایت های سنگین نیست .

حالا اگر شما با درست کردن مشکلات اسپرایت ها تونستید مشکل کندی رو حل کنید یعنی اینکه مشکل از ایونت نویسی نیست .

ی موضوعی هم یادتون باشه ، اگر بازیتون در سبک پلتفورمر یا به طوری هست که بکگراند بزرگتر از تصویر هست یا به عبارتی قراره صفحه ناتمام باشه ، شرط عقل این هست که همه آیتم هارو حذف کنید و زمانی که پلیر به مختصات مورد نظر رسید سیستم بصورت رندوم اونارو بسازه و وقتی آیتم از کادر خارج شد از بین بره ؛ اگر این ایونت ها نوشته نشه بازیتون بدون اینکه حتی فریم ریت یا مموریش بالا بره به مشکل میخورید ، حالا پیدا کن پرتقال فروش را ... میتونی باگ رو پیدا کن  21

موفق باشید  3
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: