تبلیغات برای بازی
به نظر من پول دادن بابت اومدن به صفحه اول هر مارکتی کار اشتباهی هست ، انگار دارید باج سبیل میدید که فرقی که خوردن حق مردم نداره ...

مسلما بازی که کیفیت خوبی داشته باشه با پیگیری به صفحه اول خواهد رفت .

اما درباره تبلیغات موافق هستم ، خود بنده تا حالا هرچی ساختم تبلیغات گسترده ای بابتش انجام دادم ( به غیر از نبرد مدرن ) .

واقعا برای پر فروش شدن بازی یا برنامه لازم نیست حتما برای بازار تبلیغ کنید یا هر مارکت دیگه ای ...

اگر قراره تبلیغاتی برای بازیتون انجام بدید ، توصیه بنده اینه که یک صفحه اختصاصی برای بازیتون بسازید ( مثل یک سایت ) و یک صفحه فرود براش طراحی کنید ( یک صفحه ای ) و به اون صورت فقط اون صفحه رو برای بازیتون تبلیغ کنید ...

حتی اگر بازیتون پرداخت درون برنامه هم داره همین کار و بکنید ، چون اینطوری میتونید درگاه اختصاصی خودتون رو توی بازی پیاده کنید ...

یعنی شما تبلیغ کنید تا بازار راحت تر بتونه پول در بیاره ؟؟؟

شما تبلیغ میکنی که خودت بیشتر پول در بیاری پس میتونی این شرط رو هم بذار توی کار هات ...

درباره بازی های مزخرفی که نام بردید ، همشون بدرد نخور و چرت هستند که نهایتا یک هفته وقت روشون گذاشته شده ...

اما دوستان دلیلش رو بهتون گفتن . شما هم ناراحت نباش ، کسی اینجا علاقه صد درصدی به بازی سازی نداره وگرنه دنبال کانستراکت نمیومد  39
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
نه من اصلا کار به داستان و اینا ندارم . اصل موضوع من این بود شما میگی یکی یه سال کار میکنه و بعد من خودمو با اون مقایسه میکنم . من میخواستم فقط بازی هایی رو بگم که با اینکه هیچی نیست فروش بالایی داشته . 
حالا یه سوال برای همین بازی 1357 :
ببینید من دارم یه بازی جدید میسازم که بازم ماجرایی و جنایی هستش . حالا از شما پیشکسوتان چندتا سوال دارم که میخوام کمکم کنید ببینم کدوم راه درامد بیشتری داره :
1 - اینکه همین بازی 1357 رو رایگانش کنم و پرداخت درون برنامه بزارم که کاربر وقتی وارد شد ، بدون هیچ بازی کردنی باید 1000 تومن بده تا بازی شروع شه . البته این امکان رو کنارش بزارم که کاربر خودش انتخاب کنه . یا با پرداخت 1000 تومن بازی رو شروع کنه و یا با دیدن 20 تبلیغ ویدئویی بازی رو شروع کنه .
2 - اصلا این بازیی که ساختم خیلی پتانسیل دانلود بالا رو نداره چون میشه گفت مناسبتیه و یه بازی جنایی بسازم که مناسب و تمایلی به چیزی یا جایی نداشته باشه و فکر فروش بالای این بازی رو نکنم و به فکر ساخت بازی جدید و معماییم باشم . 
میخواستم ببینم کدوم راه به درامدزایی بالاتری میرسه ؟؟؟ ضمنا هر نظری دادید خواهشا برای ساخت بازی بعدیم توی نظرسنجی که تو صفحه زیر هست شرکت کنید : https://myket.ir/app/ir.iroid.tthfst
* سوال دیگه ای داشتم : به صفحه سایتم یه نگاه بکنید و قسمت همین دربند؛1357 و ببینید گذاشتن اون لینک مستقیم ایده خوبیه یا نه و نظرتون رو بگید .
**ضمنا درمورد اون که میگید یه صفحه اختصاصی درست کن ، خب من همینکارو کردم تو سایتم اگه ببینید و صفحه اختصاصی داره بازی و میتونید اونجا هم عکس ها ، هم ویدئو ، هم لینک مستقیم و هم لینک مارکت هارو ببینید . مگه منظورتون همین نیست ؟!؟!؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/3/1، 09:06 عصر)محمد 82 نوشته است: نه من اصلا کار به داستان و اینا ندارم . اصل موضوع من این بود شما میگی یکی یه سال کار میکنه و بعد من خودمو با اون مقایسه میکنم . من میخواستم فقط بازی هایی رو بگم که با اینکه هیچی نیست فروش بالایی داشته . 
حالا یه سوال برای همین بازی 1357 :
ببینید من دارم یه بازی جدید میسازم که بازم ماجرایی و جنایی هستش . حالا از شما پیشکسوتان چندتا سوال دارم که میخوام کمکم کنید ببینم کدوم راه درامد بیشتری داره :
1 - اینکه همین بازی 1357 رو رایگانش کنم و پرداخت درون برنامه بزارم که کاربر وقتی وارد شد ، بدون هیچ بازی کردنی باید 1000 تومن بده تا بازی شروع شه . البته این امکان رو کنارش بزارم که کاربر خودش انتخاب کنه . یا با پرداخت 1000 تومن بازی رو شروع کنه و یا با دیدن 20 تبلیغ ویدئویی بازی رو شروع کنه .
2 - اصلا این بازیی که ساختم خیلی پتانسیل دانلود بالا رو نداره چون میشه گفت مناسبتیه و یه بازی جنایی بسازم که مناسب و تمایلی به چیزی یا جایی نداشته باشه و فکر فروش بالای این بازی رو نکنم و به فکر ساخت بازی جدید و معماییم باشم . 
میخواستم ببینم کدوم راه به درامدزایی بالاتری میرسه ؟؟؟ ضمنا هر نظری دادید خواهشا برای ساخت بازی بعدیم توی نظرسنجی که تو صفحه زیر هست شرکت کنید : https://myket.ir/app/ir.iroid.tthfst
* سوال دیگه ای داشتم : به صفحه سایتم یه نگاه بکنید و قسمت همین دربند؛1357 و ببینید گذاشتن اون لینک مستقیم ایده خوبیه یا نه و نظرتون رو بگید .
**ضمنا درمورد اون که میگید یه صفحه اختصاصی درست کن ، خب من همینکارو کردم تو سایتم اگه ببینید و صفحه اختصاصی داره بازی و میتونید اونجا هم عکس ها ، هم ویدئو ، هم لینک مستقیم و هم لینک مارکت هارو ببینید . مگه منظورتون همین نیست ؟!؟!؟

کلا بازی دربند بخاطر انتشارش و همچنین موضوع انقلابی و مناسبتی مناسب نیست ...
اینطور بازی ها بدرد این میخوره که در جشنواره ها و اینجور چیزا بذارید .

مسلما ساخت یک بازی جدید با سناریو جذاب و ادامه دار بهتره .
اما هنوز شما توی قضیه پول درآوردن مشکل دارید که متاسفانه به خاطر اخلاق عجولانتون من نمیتونم در این باره صحبتی بکنم و بستگی به خودتون داره .

چیز هایی رو که قبلا گفتم رو میلی ندارم دوباره تکرار کنم ؛ قبلا من بار ها گفتم بازی رو کلا اینطوری به فروش نذارید ، بازی باید پرداخت درون برنامه باشه ، و البته باید مقداری ازسناریو رو کاربر بتونه بازی کنه که پول هم خرج کنه ... اگر دانلود کنه و ببینه هنوز بازی نکرده باید 1000 ت بپردازه همون لحظه بازی رو ( یک نظر منفی و 1 ستاره هم میذاره ) و حذف میکنه ...

بازی های ماجرایی به دلیل ماهیت سبک بودنشون ساخت هسته داده هاشون بسیار ساده هست . پس شما به راحتی میتونید با حجم قابل قبول به مقدار 2 داستان رو در یک بازی جا بدید ، 1 داستان کامل رو رایگان قرار بدید و داستان دوم رو درون برنامه 1000 ت بذارید ؛ حالا نسخه دوم بازی رو هم که منتشر میکنید دقیقا همین کار و میکنید ... به این صورت اگر شما یک سناریو 6 مرحله ای داشته باشید میتونید 3000 ت بابت هر کاربر طرفدار کسب درآمد کنید .
شاید هم اگر گرافیک و داستان قابل قبول باشه بتونید این مبلغ رو در هر قسمت از بازی تا 1000 ت هم افزایش بدید ، مثلا قسمت اول 1000 / بعدی 2000 / 3000 که به این صورت مقدار کسب درآمدتون بیشتر میشه ولی خب هدف ما جذب طرفدار هست نه خریدار !

طرفدار جمع بشه مسلما خریدار هم جمع میشه ...

من خودم به شخصه تا حالا روی دو سه تا بازی تا 1.  2 میلیون هم پول خرج کردم ؛ اما خب اول بازی کردم ، دیدم و خوشم اومده و احساس خوبی از بازی کردن بهم دست داده که خرج کردم ، بماند که باز افرادی بودند که از من هزاران برابر قوی تر بودند که این نشون میده که مبلغ در آمد بازیسازان خیلی بیشتر از اون چیزیه که ما فکر میکنیم ...

درباره صفحه فرود که بنده گفتم منظورم بلاگ نیست ، منظورم دقیقا یک صفحه فرود بود که میتونید داخل اینترنت سرچ کنید و ببینید .

یک موضوع مهمی که الان به چشمم خورد این بود که بازی اپراتو که ساختید ایده و گرافیک خوب و قابل قبولی داشت ، اما متاسفانه سناریو ذهنی خودتون از کسب درآمد از این بازی بسیار محدود بود ...

وگرنه خیلی بیشتر از این حرفا میتونستید ازش پول در بیارید .
  پاسخ

ممنون از نظرتون . ایده کسب درامد درون پرداختتون ایده خوبی بودو حتما درمورد بازی جدیدم ازش استفاده میکنم . 
اینکه میگید عجولم ، من الان 3 ، 4 ساله که بازیسازی میکنم اما هنوز پول آنچنانی ازش درنیاوردم جز همین 3 میلیونی که از بازی شهرزاد تو جشنواره بردم . اون مورد که گفتید توضیح نمیدید درمورد کسب درامد رو لطفا بگید .
ضمنا درمورد بازی اپراتور میشه بیشتر توضیح بدید که باید چیکار میکردم که جالب میشد ؟؟؟ ممنون
ضمنا بازی جدیدی که دارم میسازم گرافیکش به شکل زیر هست ، ببینید میتونه اون فروشی که در ذهن هست برسه ؟؟؟؟
[تصویر:  photo1.png]
[تصویر:  photo2.png]
[تصویر:  photo3.png]
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام با اجازه من هم یکم نظر بدم 1
گرافیک بازیتون خیلی خوبه اما مهم تر از اون تو بازیهای ماجرایی داستان درگیرکننده و انیمیشن های خوبه. تنها بازی ای که انیمیشن خوبی داره بین عناوین ایرانی 41148 هست. انیمیت کردن اولش سخته ولی بعد از یه مدت که توش وارد بشید میتونید کارهای فوق العاده ای انجام بدید. انیمیت خوب به بازی جون میده و حس و حال بازی رو بهتر میکنه. امیدوارم خوب انیمیت کنید بازی رو.
تو بحث درآمد ... حتما همونجور که دوستان گفتن قسمت اول رو رایگان بزارید و بخش های بعدی رو پرداخت درون برنامه. درصد فروشتون حتما میره بالا اگر کاربر کنجکاو باشه ببینه ادامه بازی چی میشه. یه ایده هم که دارم اینه که یه سیستم hint یا راهنمایی برای بازی بگذارید که کاربر بتونه با دیدن یه تبلیغ راهنمایی بگیره. البته راهنماییتون جوری باشه که به کاربر کمک کنه الان باید دنبال چی باشه نه اینکه جواب کامل رو بزاره جلوش. پرداخت درون برنامه رو همه انجام نمیدن ولی تبلیغ رو تقریبا همه ی کاربرا نگاه میکنن پس میتونید ازش درآمد خوبی کسب کنید.

حسام جان ... بله واقعا درآمد بازیسازهامون که بازی تاپ توی بازار دارن خیلی خیلی خوبه و من اینو از وقتی فهمیدم که دارم به پادکست رشدینو گوش میدم. تقریبا همه ی مدیر پروژه های بازیهای پرفروش رو تو این پادکست آوردن و میتونم بگم 80 درصد این بازیها فروش کلی شون از 1 میلیارد تومن گذشته. تازه خیلی از این بازیها برای چند سال پیش هستن که بازار اندروید ایران کوچکتر بود. دیگه الان وضعیت جوریه که بازی آمیرزا ماهانه چند صد میلیون تومن از تبلیغات + پرداخت درون برنامه درمیاره.
ولی همه به درآمد نگاه میکنن و فکر میکنن طرف یه گوشه نشسته و پول درو میکنه در حالی که اینجور نیست. ذات بازی اندروید جوریه که تازه بعد از انتشار بازی کار سازنده شروع میشه. مدام باید رفتار کاربرا رو با ابزار analytics رصد کنه و آپدیت بده تا بتونه کاربرهارو راضی نگه داره و در نتیجه درآمد بیشتری کسب کنه. خیلی از کسایی که باهاشون مصاحبه شد قبل از بازی موفقشون چنتا بازی شکست خورده و کلی بدهی داشتن. و ...
  پاسخ

ممنون از نظرتون . خیلی کامل و جالب بود. حالا ایده خودم این بود که وقتی کاربر وارد بازی میشه ، برای هربار شروع بازی که مثلا انجام داده و رفته بیرون ، حالا دوباره رو دکمه شروع میزنه اول باید یه تبلیغ ببینه که بتونه وارد بازی بشه و یه گزینه حذف تبلیغ هم هست که باید 1000 تومن بده تا تبلیغات حذف بشه . این نمیتونه ایده خوبی باشه ؟؟؟

و ضمنا اینو هم بگم که بازی اصلا انیمیت نداره و میخوام با همین کانستراکت اگه بشه برای انیمیت بزارم ، مثلا کسی که داره باهاش صحبت میکنه ، دهنش تکون بخوره و دستش تکون بخوره . اگه به نظرتون با کانستراکت خوب نمیشه یه نرم افزار انیمیت سازی ساده و همچنین طرز گذاشتن ویدیو در کانستراکت رو بگید . همچنین میخوام تو بازی از صدا استفاده کنم ، یعنی به جای اینکه حرفا رو بنویسه ، خودم بگم روشون . فک کنم خیلی جالب تر میشه . حالا اگه درمورد انیمیشنش نظری دارید بگید .

و یه سوال ، اگه از یه موسسه بخوام که برای ساخت بازی یا تبلیغاتش اسپانسر بشه ، بعدا باید درصدی از فروش یا کلش رو بدم به اون ؟؟؟ اخه واسه ساخت این بازی (البته اگه یه داستان خوب به ذهنم برسه) میخواستم اگه بشه با ناجی هنر صحبت کنم . حالا میخواستم ببینم وضعیت درامد بعدش چطوریه ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
و یه سوال ، اگه از یه موسسه بخوام که برای ساخت بازی یا تبلیغاتش اسپانسر بشه ، بعدا باید درصدی از فروش یا کلش رو بدم به اون ؟؟؟ اخه واسه ساخت این بازی (البته اگه یه داستان خوب به ذهنم برسه) میخواستم اگه بشه با ناجی هنر صحبت کنم . حالا میخواستم ببینم وضعیت درامد بعدش چطوریه ؟؟؟

سلام اینجور چیزا رو باید صحبت کنید و به توافق برسید با موسسه ی مورد نظرتون
ولی معمولا به همین صورت هست که به بخشی رو شما و بخشی رو اونها میگیرن که درمورد درصدش باید به توافق برسید باهاشون.
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
ایده تون برای تبلیغات ممکنه کاربر رو زده کنه. ضمنا اینکه برای هر بار بازی یه تبلیغ ببینه خیلی کمه ! چون احتمالا بازیتون طولانی هم نیست. ولی برای گرفتن هر راهنمایی تعداد بیشتری تبلیغ میبینه. حالا باز تصمیم با خودتون هست ...
درباره انیمیت هم نرم افزار خوبی که من میشناسم spriter هست. نیازی به وارد کردن ویدیو نداره. یه پلاگین اسپرایتر برای کانستراکت هست که میتونید مستقیما از برنامه اسپرایتر به کانستراکت منتقل کنید آبجکت هارو.
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
بعد یعنی اگه انیمت بسازم (منظورم مثلا راه رفتن شخصیت نیست از انیمیشن ها ، میخوام مثلا دو نفر با هم صحبت کنن مثل انیمیشن های داخل تلویزیون ، اصلا با این نرم افزار چنین چیزی میشه ؟؟؟) و اون رو وارد کانستراکت کنم و تست کنم خودش اجرا میشه و اوکیه ؟؟؟ مثل یه انیمیشن واقعی ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: