1398/5/2، 12:10 صبح
(1398/5/2، 12:02 صبح)amin COD نوشته است: سلام
بنظر من که پیشنهاد عالیه...ممنون از آقا نریمان![]()
ولی برای موفق شدنش نباید به سبک قدیم کار کرد ...ینی نباید صرفا یه سایت باشه که بچه ها بازی هاشون رو اونجا آپلود کنن و اگر کسی خواست بیاد تو سایت و بازی کنه...نه
بلکه باید مخلوطی از قدیم و جدید باشه...امروزه کسی نمیاد یه سایت رو دو ساعت تو گوگل سرچ کنه و منتظر لود شدنش بشه و بعد بره انتخاب کنه بازیو
میشه نرم افزاری درست کرد مثل کافه بازار که توی اون بازی ها به نمایش دربیان به علاوه توضیحات و عکس و بعد وقتی کاربر بازی مورد نظرشو انتخاب کرد نرم افزار گوشی رو به صفحه html مورد نظر هدایت میکنه
و چون نمیشه از خرید استفاده کرد یعنی بازی ها رو به فروش گذاشت که بنظرم خودش یه مزیته...جا برای تبلیغات گسترده باز میشه که میشه اونها رو بین بازی یا در صفحه بازی به نمایش گذاشت که قطعا سود خوبی نصیبمون میکنه
اگر بچه های خبره انجمن بیان پای کار منم مثل شازده که گفت هزینه میکنه حاضرم برم کار کنم که کمک هزینه بکنم برای سایت
بنظر من اگه بشینیم پاش و برنامه ریزی پشتش باشه میتونه به موفقیتی حتی بهتر از بازار برسه
بلعکس ، به راحتی میشه از طریقشون فروشی هم کرد

مثل خرید های درون برنامه ای ...
اما خب با موضوع تبلیغات موافقم چون وقتی تحت وب باشه دستمون برای تبلیغات باز تره ، یعنی به عبارتی میشه به جای مثلا گذاشتن عدد که ماشالله مثل خود بازار دزد تشریف دارند ، میتونیم تبلیغات کلیکی دیگه ( یا حتی خارجی ) استفاده بکنیم و درآمد خیلی خوبیم بهمون برسه حتی از تبلیغات ...
بذارید ببینم بنده میتونم با همکاری یکی دو نفر دیگه این کار و انجام بدم یا خیر . الان که بیشتر فکر میکنم بستر درآمد برای بازی سازان خیلی بهتر از کافه بازار و امثال اینها درست میشه .